DEV

SOCIALINIS DARBAS

Sarune
Labas vakaras kokias pamokas reikes pasirinkti vienuokliktoje dvyliktoje klaseja? , ir kokius egzaminus reikes laikyti Norint istoti i Siauliu Universiteta socialines darbuotojas ? ......
Dovile
Studijuoju pirmame kurse VDU, kaune. bet labai noriu perstoti vilniu, t.y. VU socialini darba. kokios mano galimybes?
ieva
Ar butinas istorijos egzaminas stojant i socialine pedagogika?
julija
noriu studijuoti vu.. ar ten lb sunku?
Kunigunda
Sveiki. ar butinas istorijos egzaminas stojant i socialini darba kokioj nors kolegijoj su lietuviu k . ir anglu k. valstybinais egzaminais?
Rūt.
Kunigunda, istorijos egzaminas būtinas, jis svarbiausias stojant :)
Egle
noriu stot į socialini darba ar butina uzsienio kalbos egzaminas?

Donata
Laba vakara,

Ar imanoma istoti i VU mokama, neislaikius lietuviu kalbos valstybinio egzamino ir turint tik mokyklini?
Milda
ar galima laikine ne anglu , o tarkim rusu egzamina ? lietuviu, ir istorija, bei metinis is anglu A lygiu, ir matematikos B ?
Deimantė
Laba diena. Norėčiau pasiteirauti kokių egzaminų reikia stojant i VU istorijos fakulteta? Ačiū iš anksto
Sandra
Laba diena, noriu paklausti socialinei pedagogikai studijuojant kiek reikia užsienio kalbų ir kokių?
rimullikas
Labas vakaras,kokiu egazaminu reikia studijuojant socialini moksla? kiek kainuoja sis mokslas studijuojant.
Oly
Sveiki! man reikia skubios jūsų pagalbos. noriu užsiimti organizavimu t.y vestuvių ir pan. įvairiu švenčių organizacija. Gal galite padėti su universitetais Vilniuje ir kokius dalykus man rinkts?

Ingrida
Sveiki,
Vidurini baigiau pries 5 metus, studijavau verslo administravima KTU Panevėžio filiale. Bet nebaigiau...del tam tikru priezasciu. Noriu stoti i socialini darba Panevezio kolegijoje, bet visi laikyti mano egzaminai mokykliniai bet neblogai islaikyti, ar galima istotyi be istorijos valstybinio egzamino, nors mokyklini islaokiau gerai.
P.s. stoti noriu i neakivaizdines studijas
Laura
O tam, kad galėtum studijuoti socialinį darbą reikia matematikos pažymio A kurso?
Dra
Stojant į socialinį darbą būtinas užsienio kalbos egzaminas???
Dra
Dra
Rūt.
Dra, taip, būtinas.
Dra
Dėkui.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]