DEV

Grafinis dizainas

palapinyte
sveiki.siais metais planuoju stoti i interjero dizaina.Nelabai suprantu stojimo taisykliu.Zinau,kad bus stojamieji egzaminai,kuriems turiu uzsiregistruoti,bet kaip tada stojimu anketa kuria tureciau pildyti ir surashyti i kur noriu stot.Nesuprantu shitos tvarkos.gal kas gali man paaishkinti? :) buciau labai dekinga.
Aušra
Aš kai pildžiau stojimų prašymą, tai iškarto gavau stojamųjų tvarkaraštį. Man atrodo tada ir užregistravo.www.vda.lt skiltyje „stojantiesiems“ yra informacijos. Dabar pati skaitau ;) o šiaip reikia kuo greičiau užpildyti, nes birželio 14-16dienomis vyks savarankiškų darbų peržiūra.
Rokas
Sveiki,

Esu pirmo kurso VU MIF informatikos studentas. Na, šiaip mokykloje mėgau matematiką, informatiką (negalėčiau sakyti, kad šių dalykų nekenčiu), esu dalyvavęs olimpiadose, bet jokių prizinių vietų nelaimėjau. Tačiau visada mėgau piešti ir tik įstojus į informatiką pajaučiau dar didesnį potraukį piešimui. Norėčiau, būt iliustratorius, ar net įgauti animacijos įgūdžių. Mėgstu piešt veikėjus, išbandyt naujus piešimo būdus. Tačiau mesti informatiką turėčiau dabar, nes jei mesiu vėliau, t.y. po 1 semestro, teks mokėti pusę metinės studijų kainos.. Tai būtų rizikinga, nes nežinau ar įstočiau kitur į nemokamą vietą, kiek ieškojau, tai radau tik vieną kolegiją Lietuvoje, kur galbūt galėčiau įstoti – į VTDK grafinį dizainą. Norėčiau išgirsti daugiau informacijos apie studijas.
Ar sunku įstoti į vf vietą? (mano valstybinių egz. balai, lietuvių – 56, užsienio kalba (anglų) – 91, dailės egzamino nelaikiau) Gal kas turi stojamųjų darbų pavyzdžių? (jei kas galėtų atsiųsti man į gmailą – rair20@gmail.com arba sype rair19).
Žygis
Hi,
Mane taip pat domina grafinio dizaino studijos VTDK...Aš su panašiu klausimu čia kaip Rokas virš manęs... :) Gal atsirastų koks žmogus studijuojantis ar mąstantis apie šias studijas, kuris nepatingėtų ir atsiųstų stojamųjų darbų pavyzdžių, o gal ir nepatingėtų trumpai nupasakot kaip ten kas ir ko netikėto galima sulaukt per stojamuosius..? Būtų malonu...

el.paštas - zygio-batai@inbox.lt

bye...
Irma
Kokius reikia egzaminus islaikyti , kad istotum i grafini dizaina?
Audrius
Jei esu baigęs dailės mokyklą, reikia dailės egzo norint stot į grafinį dizainą?
Audrius
Jei esu baigęs dailės mokyklą, reikia dailės egzo norint stot į grafinį dizainą?
gal žinote
Gal žinote kokių egzaminų reikia stojant į grafinį dizainį?
aurkaralius
Kokia studijų kryptis turi būti norint stoti būtent į kompiuterinį grafinį dizainą, pvz dirbant su e-shopais, baneriais ir pan.?
Imala
Kokių dalykų reikia norint studijuoti grafikos dizainą?
Algis20
Sveiki. Baigiau grafikos dizainą ir pradėjau kurti internetines svetaines [url]https://okursa.lt/svetainiu-kurimas/[/url] Tikrai nesiskundžiu studijomis. Įgavau bazinių žinių.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]