DEV

atsiliepkit kas studijuoja grafinį dizainą

Girl
Sveiki, noriu stoti į grafinį dizainą VDA Kauno fakultetą. Ar labai sunku įstoti? Ar labai sunku studijuoti šią specialybę? Ar didelė galimybė įstojus į nemokamą mokytis ir toliau nemokamai? Aš bijau, kad jei įstosiu neiškriščiau, nes tikrai nepajėgčiau susimokėti už studijas.
pagalve
hi;] aš ir mąstau apie šią specialybę. Būtų smagu išgirsti bet kokią info apie grafinį dizainą. Kokius dalykus patartumėt rinktis dar besimokant mokykloje, kad po to studijuojant būtų lengviau? Kokios perspektyvos? Ką girdėjot apie grafionio ar vizualinio dizaino studijas užsienyje? Iš anksto dėkoju;]]
Girl
Kiek žinau, reikia dailės egzo, užsienio kalbos ir lietuvių kalbos metinių. Tik va aš baiminuosi dėl kainos. Noriu įstosi į nemokamą, tik neaišku kaip su ta reforma, ar ir toliau nemokamai mokyčiausi. Nes tokios kosminės kainos niekaip neišsimokėčiau :/ O ar labai skiriasi kitų specialybių kainos? Aš šią specialybę renkuosi, nes ji yra perspektyvesnė nei kitos, manau. Ir šiaip man patinka su kompiuteriais fotošopint, traukia mane toks dalykas. Tik va baimė yra dėl tos kainos.
Girl
pagalve, gal turi skype? Susirasytumem :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]