DEV

VTDK 2009

shokoladash
Sveiki, planuoju stoti į VTDK (buvusią VSDK) į interjero arba grafinį dizainą. Tad ieškau bendraminčių, draugų, kambariokų :D
justina
mano planai irgi tokie;)
gal buvai gegužės 8d. tose nemokamose konsultacijose stojantiesiems?dizaino fakultete
shokoladash
Hmm.. nepamenu ar buvau tą dieną, bet kažkurią tai tikrai buvau XD kurią dieną žadi laikyt stojamuosius?
Giedrė
Aš tai mėginsiu stot į fotografijos technologiją ir meldžiuosi, kad priims :)
shokoladash
aš meldžiu jog įstočiau į interjero dizainą.. :D
Gum
Ėj, gal kasnors dar planuoja studijuoti VTDK fotografijos studijas?
Ieškau bendraminčių :}
pankis
as siemet (2010m) susidomejau sia specialybe.gal kas jau istojot? galit papasakot kaip ten? kas per stojamieji ar sunkus buvo?ar smarkiai vertina? kaip studijos? ir pan. :}
Lina
Tiesa, būtų be galo naudinga informacija apie grafinio dizaino studijas))
Kristina92
ar galit apsviesti apie fotografijos studijas kokiu reikia egzaminu stojant
Vytautas
Sveiki. Labai noriu įstoti į Grafini dizaina, kitokios studijos manęs nedomina, Faktas tas, kad noriu patekti i valstybes finansuojama vieta, nes niekaip nesugebėčiau susimokėt už studijas.

1.Koks maždaug turi būti svertinis balas, kad įstočiau į valstybes finansuojamą vietą?
2.Ar įmanoma gaut nemokama bendrabuti ?

3.Per stojamąjį egzaminą yra natiurmorto piešimas. per kiek laiko reikia nupiešt ? (aš truputėli lėtapėdis)..Būtinai reikia spalvotai ar galima ir nespalvota piešt ?
ant kokio dydžio lapo reikia piešt? a3 ar a4 ? Ar yra tam tikri piešimo priemonių standartai? Galbūt galima naudoti bet ką?
4. Kas ta Kompozicija? ką reikia daryt? nes kiek girdėjau ji taip pat įeina į stojamąjį egzaminą ? kiek laiko skiriama kompozicijai ?
5. Ar dar kas nors įeina į egzaminą?

Būčiau labai dėkingas jai kas nors kuris tikrai žino atsakytų į šiuos mano klausimus.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]