DEV

Klausimai apie VGTU

Kamilė
Kai sprendžiau kur norėčiau stoti KŪRYBINIŲ INDUSTRIJŲ stojamieji egzaminai buvo istorijos, lietuvių k., užsienio k. ir informatikos pažymys. Šiandien pažiūrėjau žurnale "Kur stoti?", o ten jau rašoma, kad reikia istorijos, lietuvių kalbos ir informatikos egzaminų, užSienio k. pažymio? Tai kuri informacija teisinga ar galbūt aš kažką ne taip nužiūrėjau? Ir dar, kiek šiemet yra skirta vietų stojantiems į šią specialybę?
VGTU Priemimas
Atsakymas į versiukas klausimą. Siuntimas stojant į Gaisrinę saugą nėra privalomas. Asmenys, pageidaujantys baigus studijas būti paskirtais į jų išsilavinimą ir profesiją atitinkančias pareigas valstybinėje priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje, turi pateikti siuntimą studijuoti, išduotą Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM pavaldžioje įstaigoje. Ar reikia kažką daryti nuėjus į tą įstaigą tiksliai negaliu atsakyti. Kiek man yra žinoma, tai įstaiga surenka apie besikreipiantį asmenį duomenis (ar nebuvo padegėjas ir pan.) ir jei asmuo pasirodo tinkamas būsimai tarnybai, išduoda siuntimą.
VGTU Priemimas
Atsakymas į asss klausimą. Pasirinkus ištęstinės formos studijas kreditų skaičius per vienerius akademinius metus nagali būti didesnis nei 45 kreditai, todėl ir bendra ištęstinių studijų trukmė yra 5,5 metų.
VGTU Priemimas
Atsakymas į Kamilės klausimą. Stojantiems į Kūrybinių industrijų studijų programą konkursinis balas bus skaičiuojamas iš tokių dedamųjų dalių:
Lietuvių kalbos egzaminas (0,20);
Isorijos egzaminas (0,40);
Užsienio kalbos egzaminas (0,20);
Informacinių technologijų metinis pažymys (0,20).
Šiais metais į Kūrybinių industrijų studijų programą bus priimta maždaug 20 studentų.
Marius
Dar noreciau paklausti kiek yra vietu transporto inzinerineje ekonomikoje ir vadyboje? Kiek priimama i pilnai valstybes finansuojamas studijas, dalinai ir pilnai mokamas studijas.
Deividas
Norėčiau paklausti, ar noritn įstoti į VGTU transporto inžinerinę ekonominę vadybą, reikia laikyti Lietuvių kalbos valstybinį egzaminą?
abituriente
Kada prades veikti VGTU konkursinio balo skaiciuokle?
Justina
Labas vakaras. Ar VGTU yra neakivaizdiniu studiju? Jei yra, tai kaip jos vyksta ir ar imanoma gauti studento krepseli joms?
Egix
Norėčiau pasiteirauti:
1. Kiek studentų priimate i taikomosios statistikos magistrantūros studijas ir kiek iš jų į VF vietas? Gal būtų galima sužinoti, su kokiu KB buvo priimtas paskutinis studentas i VF vietą 2008 metais(aš suprantu, kad kiekvienais metais keičiasi šie duomenys, bet bent premilinariai kokie būtų)?
2. Ar šiais metais vyksta priėmimas į technomatematikos magistrantūros studijas?
Ačiū.
Egix
Oi, ne į tą temą parašiau.
Sandra
Laba diena, noriu pasiteirauti, kur vyksta paskaitos kūrybinių industrijų studentams? Saulėtekyje? Ačiū.
braskiaa
laba diena. noreciau stoti i vgtu inzinerine informatika. jei prasymo blanke rasyciau vf, tai jei i ja istociau tai man mokslas butu visiskai nemokamas? ta prasme jei negauciau krepselio tai reiktu moket, ir nesvarbu kad vf? be to, labai idomu , ar siuo atveju jei puikiai mokinciausi tai kitame semestre gal nereiktu moket uz moksla?
IiIiIiIiIiIiI
Noriu stot i transporto ekonomika, dienini. konkursinis balas mano 13. i mokama vieta istociau?
dreams...
Sveiki, norėčiau pasiteiraut apie aplinkos apsaugos inžinerijos studijas: kokią svarbą studijuojant užima fizikos ir informatikos žinios(fiziką mokiausi iki 11kl,informatiką B lygiu), kokios perspektyvos baigus bei ar daug merginų renkasi šias studijas? Ačiū...
Vidas
Laukiau lietuviu, anglu ir istorijos valstybinius egzaminus. Noreciau studijuoti VGTU kurybines industrijas, taciau neturiu informatikos metinio pazymio(as jos paprasciausiai neturejau nuo 10kl.). Ar as galesiu studijuoti sia spec be sio pazymio? Konkursinis balas nuo sio pazymio bus tiesiog 0 ir viskas?
Vidas
*Laikiau
1alfa
Kur galima rasti taisykles, kokius klausimus cia galima uzdavineti, ir kokius ne? Vakar parasiau cia du konkrecius paklausimus. Abu jie buvo istrinti, taip nieko ir neatsakius? Cenzura?
1alfa
Atsiprasau.
Pasirodo yra 2 panasios temos apie VGTU. Parasiau ne cia, o kitoj. :) Ir tie klausimai mano "tebekabo". Tik dar neatsakyti. Galit siuos 2 paskutinius mano msg cia istrinti (pats nerandu kaip)
Rimanta
jusu universitete butinai reikia anglu mokintis, ar galima ir kita kalba, pvz: vokieciu ?
Del statybos
Kuo skiriasi pirmosios pakopos Statybos valdymo ir Statybos inžinerijos studijos? Kiek žiūrėjau tai labai daug bendrų dalykų, tačiau kokie esminiai šių programų skirtumai?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]