DEV

Klausimai apie KTK priėmimą

KTK_priemimas
Laba diena, Vilma,

dieninės ir nuolatinės studijos niekuo nesiskiria. Prieš du metus buvo įvesti nauji terminai aukštomo mokslo sistemoje, t.y. dabar dieninės studijos vadinasi nuolatinėmis, o buvusios neakivaizdinės - ištęstinėmis studijomis.

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba
priemimas@ktk.lt

Drum
Sveiki, norėčiau pasiteirauti ar yra šansų įstoti į VF vietą transporto inžinerijoje su tokiais egzaminų rezultatais ? Lietuviu - 32, matematika - 13, fizika - 4
KTK_priemimas
To Drum

Laba diena,

šiuo metu negalime atsakyti į šį klausimą, koki žemiausi ir aukščiausi konkursiniai balai būna priklauso nuo tų metų stojančiųjų konkursinių balų ir konkurso į tą specialybę. Kol kas tokių duomenų nematome, tai pasimatys tik po pirmojo priėmimo etapo. Siūlome bandyti stoti, turite visus reikiamus egzaminus, tai padidina Jūsų galimybę įstoti.

Lauksime Jūsų KTK!
Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba
priemimas@ktk.lt

loreta
Kur galima rasti mažiausius 2010 m. konkursinius balus į valstybės finansuojamas vietas visose KTK specialybėse?
Žilvinas
Laba diena,

norėjau pasiteirauti ar yra galimybė įstoti į VNF vietą KTK, jei aš laikiau 3 valstybinius egzaminius iš kurių vienas įteitų į bala, tai lietuvių 12%? Žinau, kad norint stoti į kolegija reikia bent dviejų valstybiniu egzaminų, bet ar tie egzaminai turi būti iš tų trijų dalykų kurie sudaro konkursinį balą ar du betkoki?
KTK_priemimas
Laba diena

Loreta,

konkursinius balus galite gauti parašę užklausą el. paštu: priemimas@ktk.lt

Žilvinai,

pretenduoti stoti į kolegines studijas VF vietas gali asmenys išlaikę 2 valstybinius egzaminus 2011 m., 3 valstybinius egzaminus 2010 m. Nesvarbu, kokie tai būtų egzaminai, jei turite reikiamą skaičių, pretenduoti galite.

Lauksime Jūsų KTK!
Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba
priemimas@ktk.lt

Tadas
Sveiki. Buvau tvirtai nusprendęs rinktis studijas VGTU arba KTU, transporto inžineriją, tačiau dabar ėmiau abejoti ir mąstau apie auotransporto elektronikos studijas KTK. Norėčiau pasiteirauti, kokie šios kolegijos ir šios studijų programos pliusai lyginant su universitetinėmis programomis. Kuo kolegija yra pranašesnė jūsų manymu? dar vienas klausimas. Kai įstoji į vf vietą, po kiek laiko vyksta studentų rotacija dėl vf? Ačiū už atsakymus.
KTK_priemimas
Laba diena, Tadai,

malonu, kad domitės studijomis KTK. Kas yra pliusai, o kas yra minusai, sunku atsakyti. Pagrindiniai skirtumai tarp koleginių studijų programų ir universitetinių yra šie:
mokymosi trukmė (kolegijose nuolatinės studijos - 3 metai, universitetuose - 4, ištęstinės kolegijose - 4, o universitetuose - 5 m.)
studijų pobūds, t.y kolegijose studijos orientuotos į praktinį mokymąsi (daug ir įvairių praktikų).
Taigi Jums pačiam reikia pasirinkti, kam Jūs duodate pirmenybę :)

Rotacija dėl vf vietų vyksta po 2 studijų metų.

Jei nuspręsite stoti pas mus, lauksime Jūsų! :)

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba
priemimas@ktk.lt

klauda
noreciau paklaust jai noriu ystot y autotransporto elektikos studijas kokiu balu ir is kokiu pamoku man tu balu reikia?
Arvydas
Turiu klausimą dėl maitinimo, nežinau ar šiame puslapyje atsakysite. Kur gali pavalgyti studentai, jei nėra kolegijoje valgyklos? Juk paskaitos užtrunka gana ilgai. Mieste maitinimas yra ir brangus, ir ko gero nepatogu.Dėl to esame labai nusivylę. O gal pirmakursiai kažko nežino.Jei atsakysite būsiu dėkingas.
tomcce
Labas vakaras noreciau paklausti koki specilybe butu geriausia mokytis laikant siuos egzaminus lietuviu(M)matematika(M) fizika(V) geografija(V)? Ir ar butu sansu kazkur istot?
Martynas
Sveiki, labai senai mane domina jusu kolegija, taciau laikau lietuviu k, anglu k, biologijos valstybinius egzaminus ar butu galimybe mokytis automobilių techninis eksploatavimas?
FunMovieses
Jūs nesate teisus . Let 's aptarti . Rašykite man PM. Atsiprašome negali šia tema , tiesiog juokingas vaizdo klipas <>url = http://funmovie.info/funny-movies/break-dance-on-the-table-has-not-turned/ ] Pertrauka Šokis ant stalo nepasirodė </ url >
4444
sveiki. norejau paklausti ar nepasikeite vf vietu rotacijos laikotarpis, ar jis yra vis dar 2m?
Saulius
Laba diena, noriu sužinoti kokie buvo praeitų metų "KTK" autotransporto elektronikos aukščiausi bei žemiausi valstybės finansuojamų vietų konkursiniai balai.
Erikas
laba diena, ar yra man galimybių įstoti į autotransporto elektronika su tokiais į vertinimais? : lietuviu M: 5 matematika V: 4% anglu V: 32% (fizikos nelaikiau, bet metinis įvertinimas 6)
viktorija
Ar įstočiau į KTK statybos inžineriją su valstybiniais: Lietuvių 61%, matematika 19%, istorija 35%, geografija 9% ir anglų B lygio 8? :) ar tusiu šansų patekti į nemokamą vietą? mano konkursinis balas susidaro 11,58 . ir šią specialybę lamabpo prašyme pildžiau antru numeriu, bijau suklysti, ar gerai pasirinkau... esu mergina, bet mane traukia praktiškos specialybės. Gaila, 11-12kl. nebuvau pasiėmusi mokytis fizikos:(
nikas
kokia studiju kaina stojant i automobiliu elektronika jeigu eitau mokintis i nuolatini mokyma.
Evaldas
Kada prasides stojamieji i Kauno technikos kolegija?
Meilutis
Koks minimalus KB patekti i Valstybes finansuojama vietą?Mano KB 10,6 idomu ar turiu sansu istoti? Lietuviu M 5 Matematika 25% Fizika metinis 6 Anglu B2 7

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]