DEV

Klausimai apie ISM

ISM universitetas
Laba diena, Karolina, Galimybė gauti pilnai finansuojamą vietą tikrai yra. Stojantieji kviečiami studijuoti nemokamai pagal ISM 100 Talentų programą. Ši stipendija yra skiriama atsižvelgiant į stojančiojo motyvaciją studijuoti, metinių pažymių vidurkį ar mokyklos egzaminus ir aktyvią, visuomenišką veiklą. Jei kyla daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės adresu bs@ism.lt
Karolina
O ar stojant prideda papildomų balų Lietuvos Junior Achievement diplomas, kad esu baigus šią programą?
ISM Universitetas
Karolina rašė: O ar stojant prideda papildomų balų Lietuvos Junior Achievement diplomas, kad esu baigus šią programą?
Karolina, papildomi balai pridedami už šias Lietuovs Junior Achievement veiklas: -Esu gavęs Lietuvos Junior Achievement pažymėjimą su pagyrimu +0.20 -Esu Lietuvos Junior Achievement tarptautinio mokinių bendrovių konkurso nugalėtojas/prizininkas +0.10 -Esu Lietuvos Junior Achievement respublikinio mokinių bendrovių konkurso dalyvis +0,05 -Esu Lietuvos Junior Achievement respublikinio mokinių bendrovių konkurso nugalėtojas/prizininkas +0.10 -Esu Lietuvos Junior Achievement respublikinio kompiuterinio modeliavimo nugalėtojas/prizininkas +0.15 Jei kiltų daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės bs@ism.lt
Karolina
O sakykit, ar įmanoma gauti ir valstybės stipendiją, ir ISM stipendiją ir jomis abiem pasinaudoti?
ISM Universitetas
Karolina rašė: O sakykit, ar įmanoma gauti ir valstybės stipendiją, ir ISM stipendiją ir jomis abiem pasinaudoti?
Kornelija, gauti galima vieną iš dviejų minėtų stipendijų, kadangi ISM Studijų stipendija yra skiriama, jei nepavyksta gauti valstybės studijų stipendijos, nors balas yra pakankamai aukštas. jei kiltų daugiau klausimų - rašykite bs@ism.lt
Margarita
Sveiki, jei kaip ketvirtą pasirenkamą dalyką rinkčiausi užsienio (anglų) kalbą, skaičiuojant balą, ar vietoj anglų valstybinio egzamino priimtumėte IELTS egzaminą?
ISM universitetas
Margarita rašė: Sveiki, jei kaip ketvirtą pasirenkamą dalyką rinkčiausi užsienio (anglų) kalbą, skaičiuojant balą, ar vietoj anglų valstybinio egzamino priimtumėte IELTS egzaminą?
Margarita, taip, vietoj angl klabos valstybinio brandos egzamino galima užskaityti ir IELTS arba TOEFL rezultatus. jei kiltų daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės bs@ism.lt
Karina
Sveiki. Labai norečiau stoti, bet problema- esu išvis neišsirinkusi istorijos. Ar įmanoma patekti be jos?:( Ačiū!
ISM universitetas
Laba diena, Karina, Dėkojame Jums už užklausą. Džiugu, jog domitės ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studijomis. Įstoti be istorijos metinio pažymio rezultato yra įmanoma. Tiesiog, Jūsų konkursinis balas, tikėtina, bus mažesnis. Todėl, reikėtų pasistengti gerai išlaikyti kitų reikalaujamų mokomųjų dalykų brandos egzaminus. Jei kiltų daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės bs@ism.lt
Jonas
Sveiki, kada vyks moksleivių universitetas Panevėžyje?
ISM universitetas
Laba diena, Jonai, Moksleivių universitetas Panevėžyje vyks sausio mėnesį. Sekite informaciją mūsų universiteto internetinės svetainės www.ism.lt naujienų ir renginių skiltyje. Jei kiltų daugiau klausimų, kreipkitės bs@ism.lt
Lina
Laba diena, jei pildant stojimo pazyma, kurioje reikia nurodyti 10-12 klasiu pazymius, nebuvau pasirinkusi mokomojo dalyko,ar tai lems rezultata ar galiu irasyti kita pasirinkima? Pvz vietoj biologijos- fizika?
ISM universitetas
Laba diena, Lina, Dėkojame Jums už užklausą. Džiaugiamės, jog ruošiatės stoti į universitetą išankstinio priėmimo metu. Pažymių formoje atkreipiame dėmesį tik į tų mokomųjų dalykų įvertinimus, kurie yra reikalingi stojant į universitetą: - Matematikos - Lietuvių kalbos - Istorijos - Vieno iš 4 pasirinktinų: biologijos, geografijos, užsienio kalbos arba informacinių technologijų. Jei kiltų daugiau klausimų, kreipkitės bs@ism.lt
gintarė96
Sveiki, šiais metais stoju į Jūsų universitetą. Mano semestrai yra visi geri (lt - 9, istorija - 9, anglų - 10), o matematika tik 5. Todėl labai stipriai pergyvenu. Matematikos mokytoja progrnozuoja, kad galiu neišlaikyti egzamino. Vis dėlto, ketinu laikyti valstybinį matematikos egzaminą ir vis vien bandyti įstoti į jūsų universitetą. Stosiu į mokamą vietą. Esu komunikabili, dalyvauju visuomeninėje veikloje (EYP, LMS). Kiek reikėtų išlaikyti matematikos egzaminą, kad būti svarstomai į mokamą vietą?
ISM universitetas
Laba diena, Gintare, Minimalus reikalavimas išlaikyti egzaminą ~ 20 %. Tačiau, viskas priklauso nuo Jūsų konkursinio balo ir kitų išlaikytų egzaminų. Esamoje situacijoje, mūsų rekomendacija Jums, būtų stoti į universitetą išankstinio priėmimo metu. Stojimas išankstinio priėmimo metu padidina galimybes įstoti. Moksleiviai stojantys išankstinio priėmimo metu rezervuoja sau vietą universitete ir nebekonkuruoja su kitais, stojančiais pagrindinio priėmimo metu. Taip pat, yra keliami šiek tiek mažesni reikalavimai valstybinių egzaminų rezultatams. Jei kiltų daugiau klausimų, kreipkitės bs@ism.lt
Diana
Sveiki, norėčiau pasiteirauti dėl stojimo išankstinio priėmimo metu. Ar yra didelės galimybės įstoti į ISM tarptautinį verslą jeigu mano pateikti pažymiai bus vieni devintukai ir dešimtukai, o vėliau nelaikysiu matematikos (turiu metinį A lygio pažymį) ? Be to norėjau paklausti ar jūs užskaitote PTE arba CAE anglų tarptautinius egzaminus? (Anglų kalbos lygis C1)
ISM universitetas
Laba diena, Diana, Su esamais rezultatais, išanktinio priėmimo metu, į Tarptautinio verslo ir komunikacijos programą (mokamą vietą) turėtumėte tikrai įstoti. Jeigu pretenduosite į vietą su stipendija arba nemokamą mokslą, tuomet, išankstinio priėmimo metu, Jums bus iškelti atinkami reikalavimai valstybinių egzaminų rezultatams. Nelaikant matematikos vasltybinio egzamino gauti dalinį ar pilną finansavimą - ganėtinai sudėtinga. PTE anglų kalbos tarptautinis egzaminas yra užskaitomas. Jei kiltų daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės bs@ism.lt
Aida
Sveiki. Bandysiu stoti išankstinio priėmimo metu. Ar per pagrindinį priėmimą vis dar turėsiu ISM universiteto studijas įrašyti prie savo pasirinkimų?
ISM universitetas
Laba diena, Aida, Džiugu, jog ketinate teikti paraišką stojimui ISM išankstinio priėmimo metu. Ar reikės teikti paraišką pagrindinio priėmimo metu per Lama Bpo, priklausys nuo Jūsų išankstinio priėmimo ir valstybinių brandos egzaminų rezultatų. Jei kiltų daugiau klausimų, kreipkitės bs@ism.lt .
Karolina
Sveiki. Mano konkursinis balas - 7.93. Ar yra tikimybė gauti stipendiją? kokio ji dydžio?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]