DEV

Kosmetologija

bitute
Galbut administratorius gales ka nors patarti ar pasakyti sia tema...
Kiek domejausi, siais metais kosmetologijai reikalingi Biologijos egzaminas, Chemijos arba Matematikos egzaminas ir metinis pazymys ir Lietuviu kalbos egzaminas. Ar imanoma istoti i Klaipedos kolegija su matematikos 60 proc valstyb, lietuviu virs 70 proc valstyb, matematikos A lygiu 7, taciau biologijos esu nelaikiusi, turiu tik 10 A lygiu. Tad ar verta rasyti sia specialybe? Ar net i mokamas studijas neimanoma pakliuti?
lllll
paskambink ten ir suzinosi. siaip as irgi visokiais tokiais dalykais domejausi ir kolegijoj juos palaike keistais. sake nezinia kokia publika paduos prasymus, taigi kokia bus padetis tik paaiskes kai suskaikiuos visus prasymus. taigi atsipalaiduok. as vakar buvau kolegijoj, mane ten nuvyle, prazliumbiau. siandien paskambinau i priemimo komisija ir prie telefono matyt priejo kita moteris tai ji nuramino. belieka tik laukti.
bitute
Na, tai as ir buvau kolegijoj, pasake jog bandyk stoti, bet nezinia koks siemet bus konkursas i sia specialybe. Nieko neuzgarantavo. Galbut bus daug maziau stojanciu, nes studijos kainuos nemazai... tada ir konkursas labai sumazetu....
Atėnė
Sveiki :)
Norėčiau paklausti vieno dalyko: kuo Kauno kolegijoje siūloma Kosmetologija skiriasi nuo Vilniaus kolegijos Higieninės ir dekoratyviosios kosmetologijos? Nes žurnale KUR STOTI 2009 lyginau jų mokomuosius dalykus ir pastebėjau kad nemažai skiriasi!!!
Beje, parašykit kas žino plačiau apie šią specialybę: ar perspektyvu, kaip su darbu, atlyginimu, praktika ir tt. Būsiu dėkinga :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]