DEV

Stojima i gaisrininkus .

TmxTeam
Sveiki, kaip supratot iš temos pavadinimo galvoju rinktis gaisrininko specialybę.

Dabar esu 11oje klasėje , pasirinkęs Biologijos, Matematikos,Lietuviu, Anglų ir Kūno.k egzaminus
p.s. Matieka einasi sunkiai :)

Na taigi mane domina ar labai sunku ten (į gaisrininkus) istot ir ar sunku mokytis, be to kur rasti geriausia universiteta šiai specialybei.?

Ir dar girdėjau be mokslų reikia gero fizinio pasiruošimo , na dėl to visiškai neturiu ko baimintis, tik viena problema esu "žlibas" :)

Na lauksiu atsakymų,
p.s. : jei kas gali suteikti tikrai vertingos informacijos:
e-mail : playerslts@hotmai.com

Ačiū
,,,
Jei nori į VGTU į Gaisrinės saugos studijų programą, reiktų dar ir chemiją turėt, nors gali pasitiklsint universiteto puslapyje.
TmxTeam
gal nepaminėjau, kad noriu stot į "sukarintus gaisrininkus" net nelabai žinai ar labai skirias šitų specialybių mokslai ir t.t.
cbb
tai jai zlibas tai ragas ackariku tai tikrai nejima,mano seneli ismete is gaistrines kai daktarai akinius israse
aaa
pirma stojant i gaisrininkus sukarintus tavo sveikata turi buti nepriekaistinga pats stojau. turi but sveikas kaip arklys be jokiu kabliuku, tavo visa medicinine istorija turi tikt jiem. del reagos ziurint kokia yra ten prainamumas nepasakysiu nuo kiek. fizinis pasirengimas taip pat turi buti puikus.
bet kad ir busi geria pasirenges ir sveikas zinok kad konkurencija ten kaip i seima ;] turi buti geriausias arba wienas is geriausiu ;]]
irmas
kokius egzus reikia laikyt kad y stotai
haroldas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]