DEV

Traukia link policijos

Linas
sveiki, nuo mazu dienu norejau but policininku, bet nera sansu nes nesioju akinius ir nepraejau sveikatos, zinau kad baigus belekokia specelybe galima buti tyreju ar vyksta atrankos i stt, bet zn ka daryti, gal galetumet suteikti daugiau informacijos, ka galeciau mokintis is panasiu specelybiu ir kur galeciau rasti daugiau informacijos :)
Kristina
Sveikas ;) Man panasi situacija :( Tik del sirdeles negaliu :)
Stosiu i kolegija, i teise (socialine) :) Ir tuomet baigus galesiu dirbti policijos srityje.
ieva
sveiki :) gal zinot kaip istoti i policija (kriminalistika) svarbu kad i policija . kaip istoti ? kur eiti ? ar po 10kl galima kur eiti ar tik po 12 ? ir kokiu pazimiu bei egzaminu reikia ?
Ritunkinas
As taip pat noreciau stoti y bet kokia veikla susijusia su policja taciau nesioju akinius ir bijau kad galiu nepraeiti cmekos. Beto ten kiek zinau visur reikia istorijos, o ji man tamsus miskas.. bet vistiek noriu pabandyt..kur pirmiausia kreiptis del stojimu? kiek daug maz kainuotu mokslai?
dntz
sveiki. mano svajone ta pati, traukia link teisesaugos, stt sntt kriminalistika pasienis karo akademija ir t.t. domina viskas. kas galetu papasakot ko reikia?kas ir kaip vyksta? domina viskas, labai prasau jusu pagalbos nes nelabai gaudausi. d.glusokas@GMAIL.COM skype donsius2
janka
labas noreciau paklausti esu 10 noreciau stoti i policija kokiu pazymiu reikia butu gerai suzinoti daugiau apie sia profesija
Moni
Janka- Jai ketini stoti į Lietuvos policijos mokykla uztenka tik Lietuvių kalbos egzamino ir anglu bei matematikos metinio pazymio ,o jai į MRU istorijos, anglu, lietuviu ,bei matematikos egzaminu,(anglu arba matematikos uztenka kazkurio tik metinio pazymio)
asmenine
Sveiki , noreciau paklasuti ar visose srityse reikia laikyti matematika,anglu kalba ir lietuviu yra policijoje sritis kur svarbu kas kita ? :)
Evelina
Noreciau paklausti, ar po technologiju mokyklos ir ten baigus 12 kl. Galima stoti i policija ?
Tomuliukas123
swiki,ruosiuosi bandyti eiti cmek,bet ydomu kaip su akiu lazerine korekcija,ar praleidzia pro 1 skilty,ar pro 2. ir aplamai ar praleidzia? ir ydomu del baustumu,nuo kokio laikotarpio tikrina ar esi prasizenges?
Administratorius
Sveiki, Tomuliukas123 jei norite gauti atsakymą, pakartokite šį klausimą prie Konsultuoja Profesinės mokyklos skiltyje Konsultuoja Lietuvos policijos mokykla.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]