DEV

labai noriu buti kulinaras

marius
gal galetu kas man padeti labai noreciau buti kulinaras tik nezinau ne kokias pamokas rejkkia mokytis 12kl. nei kur stoti labai dekingas buciau jaj kas man padetu labai noreciau kad atsakimus jaj tokiu bus man i elektronini pasta kaimaswadlo@one.lt aciu uz atsakimus labai jaj tokiu bus...:D
Administratorius
kulinarus ruošia profesinės mokyklos, pvz., Alantos technologijos ir verslo mokykla ir tt. Kiekviename mieste gali jų rasti.Priimami moksleiviai, baigę vidurinę mokyklą arba išklausę 12 klasių kursą. Šio skyriaus moksleiviai, baigę mokslą, gauna profesinio mokymo diplomą. Mokslas trunka 1,5 metų.
Tokas
Bet nejaugi nemokina niekur kitur tik Profkese?Nes mane irgi visai traukia sita sritis, bet po dvylikos klasiu i profke nelb norisi eit...
Dovydas
Atsiprašau, bet kokio velnio reikalingas šis puslapis, jei nieko tiksliai negalima sužinot??? Peržiūrėjau visas temas, o apie kulinariją nieko nesužinojau. Tiek informacijos, kiek yra čia - pilnai galima surasti google.
Dagga
Atsiprašau, bet kokio velnio reikalingas šis puslapis, jei nieko tiksliai negalima sužinot??? Peržiūrėjau visas temas, o apie kulinariją nieko nesužinojau. Tiek informacijos, kiek yra čia - pilnai galima surasti google.
Violeta
pati ieškau savo broliui kur galima įstoti konditeriaus, kepėjo ar kulinaro specialybių, tačiau taip pat (išskyrus profkes) nieko nerandu.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]