DEV

renginiu organizavimas.Organizatorius, vedejas

Gretautas
Ko reikia norint stoti i sias sritis?Ar reikia istorijos?Matematikos?kiek kalbu yra butina?Kur galim arasti informacijos apie sias sritis?
Administratorius
tokia specialybė yra LMTA, reiktų rinktis humanitarinį profilį.
Reikia: vaidyba (stojamasis), muzika (mokyklinis),pašnekesys pasirinktos studijų programos klausimais, metiniai: lietuvių k. ir užsienio k.
Juste
as irgi labai noriu y sia specialybe, bet [pirma kart girdziu, kad muzikos reikia, nu tai dabar speju jau per velu susigriebt man ja laikyt.
Gretautas
bet gi LMTA yra lietuvos muzikos ir teatro akademija.negalima studijuoti sio dlayko kr nors kitus tik ne uzsienyje?
Gretautas
Gal galite papasakoti apie sia organizatoriaus specialybe daugiau?
Administratorius
kaip taii negalima? o kas gi jei ne tavo minimas dalykas yra: vaidyba II (renginių vedėjas)
tad nesiginčyk su vyresniais :)
Baigusieji šią studijų programą, įgyja žinių ir įgūdžių dirbti aktoriais dramos teatruose, TV ir kino studijose, renginių vedėjais, teisę tęsti studijas vaidybos magistrantūroje.
Gretautas
aciu, pazadu daugiau nesigincyti:)
hm..o kaip manote, jei imtumeme labaiu organizavima, o ne vedejo specialybe.Kur rasciau tikslia informacija apie stojimus, apie studijavimo laika, ir kas tas stojamasis vaidybos egzaminas? :)
Administratorius
aš esu girdėjus, kad renginių organizavimas yra kaip magistrantūros programa.o dėl pačio stojamojo egzo, tai yra ten tokie reikalavimai, tuojaus, surasiu. va:
2008 m. stojamųjų egzaminų reikalavimai

Vaidybos pagrindinės (bakalauro) studijos

Vaidyba I

I. Vaidyba (3 turai):

1 turas – eilėraštis, proza, pasakėčia, daina;

2 turas – eilėraštis, proza, daina, šokis, etiudas;

3 turas – etiudas pagal 2 ture pateiktą užduotį,

savarankiškas etiudas su stojančiaisiais atlikėjais.

II. Pašnekesys pasirinktos studijų programos klausimais.

Visi egzaminai vyks centriniuose rūmuose (Gedimino pr. 42) mokomajame teatre.

Vaidyba II (šokis)

I. Vaidyba (2 turai):

1 turas – šokis (klasikinio šokio pamoka, o po jos savo kūrybos šokio kompozicija);

2 turas – vaidyba (pasakėčios ir prozos skaitymas, etiudas).

II. Pašnekesys pasirinktos studijų programos klausimais.

Visi egzaminai vyks IV (Sluškų) rūmuose, 1 turas - 5 auditorijoje, 2 ir 3 turai - 205 auditorijoje.
Administratorius
Gretautui: šita nuoroda pasakys tau, kas ir kelintą val :)
http://lmta.lt/web/pdf/priemimas/archyvas2008/2008egzaminai.pdf
Gretautas
Aciu labai labai uz informacija Administratoriui. Bet as dar neesu isitikinusi, ko man imtis, svarstau ,delioju, lyginu.Is tikruju man yra labai sunku kai neturiu rimtu pasnekovu tokiems klausimams, ar studijuojanciu kazka rimtesnio is mano pazystamu rato.Tad jei gu kas leistu issinuomuoti labai apsisvetusi asmeni, galinti patarti issinomuociau ji metams, bet matyt visi to trokstu ir kainos as neipirksciau...gaila.
Administratorius
palauk, gal tau padės koks žmogus iš LMTA studentų atstovybės? parašytum jam el.laišką, gal atsakytų į klausimus, apie kuriuos nusimano tik ten studijuojantys. Kontaktai: Vytautas Juzėnas
Viešųjų ryšių koordinatorius
+370 670 59687 (Tele2)
+370 624 45076 (Ežys)
pr@lmta.lt
Dovilė Kazonaitė
Atstovė akademiniams klausimams
+370 672 13982
academ@lmta.lt

Arūnas Černiauskas
Viceprezidentas
Tel. +370 651 64933
vice@lmta.lt

sėkmės.ir atsimink- bet koks tavo pasirinkimas bus teisingas, jei stengsiesi gyventi laimingai:)
yamiuu
ajaj, aš ir galvoju apie organizavimą.Ir patinka, ir žinau kad sugebu, bet ta muzika kaip tai gasdina mane...Muzikantė iš manęs tikrai nlb vykusi, gal taip kur būtų galima?
Administratorius
nelabai yra panašių..nebent Vilniaus kolegijoj yra scenos menas
Sigita
Esu 10-oke.Senei swajoju apie sia profesija...Kokius tiksliai egzaminus mokykloje reikia laikyti,kad galeciau istoti ir studijuoti sia profesija?
Kristina
Aš tikriausiai akla, bet LMTA niekur neberandu normalios info, kur galima po to būti renginių prganizatore. Gal kas nors netyčia užtiko? :)
vikte
tai kas nors galit pasakyti ko tikslei reikia norit studijuoti renginiu organizavima?
vikte
butina matematika?muzika?
Karolina
esu 12'oke , svarstau apie renginiu organizavimo specialybe , esu girdejusi kad sia specalybe galima studijuoti VU , bet tokios info niekur nerandu , ar galit pasakyti tikslius universitetus kur galima studijuoti sia specialybe ar kuriuose universitetuose ( kolegijose taip pat ) yra panasiu ar susijusiu su r.g. specialybe ?
atverk_duris
Karolina, yra VU KHF kultūros vadyba.:)
Blond
Jo, apie sia specialybe mastau jau gan seniai, bet Lietuvoje nenoreciau jos studijuoti. Gaila, bet internete nerandu per daugiausiai sios pakraipos universitetu... Veliau zadu persokti prie muzikos prodiusavimo, tad manau kad pastudijuoti ta organizavima tikrai ne pro sali :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]