DEV

renginiu organizavimas.Organizatorius, vedejas

Nina
senai svajoju apie renginiu organizavimo specialybe,ar tikrai jos niekur diaugiau vln nera tik LMTA?
justuke
kur rasti informacijos kokiu egzaminu reikia ir kokiu balu norint istoti i vu kulturos vadyba, visaip ieskau bet niekaio nerandu?
nes_
Justukepažiūrėk: http://www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Priemimas_Taisykles_2009_I_pakopa_VU_2009_03_05.pdf
justuke
labai ačiū. kaipsupratau kulturos vadybos vilniuj nera, yra tik Kauno humanitariniam universitete, ar kaip čia?
nes_
justuke visiškai teisingai.:) Vilniaus universiteto humanitarinis fakultetas, kuriame yra kultūros vadyba yra Kaune.:)
justuke
va tas man labiausiai ir nepatinka :( noriu studijuoti vilniuj.. o gal zinot kaip klaipedoj su sia specialybe?
nes_
justuke man ta pati problema.;D esu iš Vilniaus, o į Kauną labai nesinori.;D
justuke
nes_ tai ką darom? ;D
nes_
justuke geras klausimas.;D tai gal nieko.Baisu man tame Kaune, kai pripasakoja...;D
justuke
o kaip del Klaipedos niekas nieko nezinot?
justuke
Nebežinau ką daryti, nenoriu i Kauną. Ateina tokios mintys, kad išvis toliau nebesimokysiu. Kokias kitas studijas galėčiau pasirinkti net neisivaizduoju..:(
tomas
sveiki galit gal patart kazka kur galima butu stot susijusius dalykus su elektronine muzika ir jos ir abskritai muzikos prodiusavima
Karolina
Labas ;) gal kas studijuojat LMTA? ;) papasakotumet kaip ten priima ?:)) ir ar sunku isot? :))
Marijampole
taipat
SimonasD
sveiki, norejau paklausti, o jei esu baiges muzikos mokykla, ar tai nera svaresnis dokumentas nei muzikos mokyklinis egzaminas? ar su muzikos mokyklos baigimo diplomu istot i renginiu organizavima negaleciau?
karolyca
Sveiki , truputeli nebesuprantu kai cia kalbejot apie renginiu organizavima , taip suprantu tie stojamieji yra kaip ir i rezisura tie III turai??
Vitalija
As skaitau jusu pasirasytas nuomones,teiginius,bet niekaipnesuprantu,tai kur butent butu galima mokytis sios specelybes[jei galima taip pavadinti],-organizavimo,tai mano svajone,esu 12-egzu pakeisti nebegaliu,ir tik db suzinau,kad reikia muzikos,tai vadinasi,jei muzikos neturiu,viskas ,su sia svajone reikia atsisveikinti?
Raminta
Norėjau paklausti ar renginių organizavimo profesijai būtina muzika?
Velniukste
Sveiki.;] Man dat tik 15m., bet as uzaugusi noreciau buti renginiu vedeja, nes jau dabar kai reikia surengti giminems koki gimtadieni visada pasiulo man, nes sako, kad esu kuribynga ir moku gerai viska atlikti. Bet as noreciau paklausti kokios patirties reikia tapri renginiu vedejai?
Velniukste
dgfdfgdf

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]