DEV

Klausimai apie Alytaus kolegiją

VESTINA
labadiena norint pas jus stoti i buhalterines apskaitas kokiu reikia egzaminu. ir kokie turi buti ju rezultatai stojant i nemokamas?
Edita
Kompiuterinių tinklų administravimo studijų programai reikia brandos egzaminų (matematika, informacinės technologijos lietuvių kalba) ir mokomojo dalyko (užsienio kalba).
Edita
Buhalterinės apskaitos studijų programą reikia brandos egzaminų (matematika, lietuvių kalba, užsienio kalba arba istorija) ir mokomojo dalyko (istorija arba užsienio kalba). Taip pat rekomenduojame studijuoti naują studijų programą FINANSAI, čia egzaminai tokie patys reikalingi. Konkursinis balas, kuris paskutinis Alytaus kolegijoje gavo krepšelį 2011 m. buvo 15,12.
vestina
Ačiū labai už atsakymą. O kur galima apsiskaičiuoti balus?
Edita
Konkursinius balus galima apsiskaičiuoti http://www.akolegija.lt/?id=show&nr=110 ir ten rasite SKYRELĮ KONKURSINIO BALO SKAIČIUOKLĖ
Agnė
Laba diena, esu antrakursė VU studentė(VNF dieninės studijos), norėčiau kitais metais įstoti į VF ištęstines studijas AK. Ar įmanoma tuo pat metu? Mano konkursinis balas 16,48. Norėčiau studijuoti Finansus ar Buhalterinę apskaitą. Taip pat norėčiau pasiteirauti, ar būtų užskaitomi mano jau išklausyti dalykai, tokie kaip filosofija, psichologija, mikro, makro ekonomika, nors dar nesu baigus universiteto. Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Alytaus kolegija
Bendrąja priėmimo tvarka Jūs galite stoti į Alytaus kolegiją, pretenduodama į valstybės finansuojamą vietą ir studijuoti VU ir AK vienu metu. Jūsų išklausyti dalykai, atitinkantys AK pasirinktos studijų programos dalykus, bus užskaityti.
AUSRA
LABDIENA. Kokiu egzaminu reikia stojant i adminisrtacij?
kestas
lbadiena. ka galite pasiulyti su gamta?(koki specialybe) ir kokiu egzminu reikia?
Alytaus kolegija
Norint studijuoti Įstaigų ir įmonių administravimo programoje, stojant konkursinį balą sudaro: matematikos brandos egzaminas (0,4 koeficientas); lietuvių kalbos brandos egzaminas (0,2 koeficientas); užsienio kalbos arba istorijos brandos egzaminas (0,2 koeficientas); Istorijos arba užsienio kalbos mokomasis dalykas (0,2 metinių pažymių svertinis koeficientas).
Alytaus kolegija
Alytaus kolegijoje 2012 metais vyks priėmimas į šias studijų programas: *Finansai *Marketingo vadyba *Verslo vadyba *Buhalterinė apskaita *Automobilių techninis eksploatavimas *Statinių inžinerinės sistemos *Sausumos transporto technologijos *Įstaigų ir įmonių administravimas *Elektroninės leidybos technologijos *Informacinių sistemų technologijos *Kompiuterinių tinklų administravimas
Agnė
laba diena, norėjau studijuoti finansus ištęstinių studijų forma, tačiau kaip supratau, ši studijų programa yra tik nuolatine forma. Ką dar galėčiau pasirinkti? Ar mano vienintelis pasirinkimas - buhalterinė apskaita?
Gintarė
Labas vakaras. Mane taip pat labai tai domintu.
Alytaus kolegija
Laba diena, Alternatyva yra Buhalterinė apskaita. Dar vienas geras pasiūlymas ir alternatyva yra Verslo vadyba ir vėliau rinktis specializaciją Finansų vadybą.
Gintarė
O butu galima tiketis, kad kitais metais atsiras galimybe studijuoti finansu dalyka isstestine forma? Aciu uz atsakymus.
Alytaus kolegija
Labai sudėtinga atsakyti, kokias studijų programas galėsite rinktis kitais metais.
Jolita
Koks buvo konkursinis balas, kuris paskutinis Alytaus kolegijoje gavo krepšelį 2011 m. kompiuterinių tinklų administravimo studijų programai?
Alytaus kolegija
2011 m. Kompiuterinių tinklų administravimo studijų programoje mažiausias konkursinis balas, gavęs valstybės finansavimą, buvo 6,14.
lijana
Sveiki,norejau paklausti ar galima istoti i alytaus kolegija nemokamai?Ir kokiu egzaminu reikia istojant butiniausei,ka lengviausei mokintis?;)
lijana
Esu laikiusi tik technologiju ir lietuviu egzaminus.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]