DEV

kur galima istoti

ewej
kur patartumet istoti su rusu,istorija,lietuviu,lenku egzaminais?
SMK PRIĖMIMAS
Į Teisės studijų programą.
ab1tur1ente
Sveiki, kur būtų galima įstoti su šiais valstybiniais egzaminais: lietuvių k., matematika, anglų k., biologija? Beto, mokausi išplėstiniu kursu istoriją ir vokiečių k. Būčiau dėkinga už patarimą. :)
vaiduoklis
Sveiki :) Jums rašo pasimetusi abiturientė, abejojanti dėl savo tolimesnės ateities, kadangi pasirinkau laikyti egzaminus kurie tarpusavyje visiškai nedera. ką galėtumėte patarti apie stojimus su šiais valstybiniais egzaminais: Lietuvių k., anglų k., istorija bei chemija? Beto, pataruoju metu vis mąstau, kad vietoj istorijos būtų pravarčiau pasirinkti biologija išplėstiniu kursu, kadangi biologija su chemija geriau dera tarpusavyje, nei istorija su chemija :)) Prašau patarimo...
SiMa
sveiki.ar stojant i socialini rikalingas vokieciu egz? nenoreciau jo laikyti..aciu.
SMK PRIĖMIMAS
Ne, nereikalingas.
SMK PRIĖMIMAS
Su lietuvių , matematikos ir anglų kalbos valstybiniais egzaminais galite stoti į Verslo vadybos, Tarptautinio verslo studijų programas.

Jei nelaikote kokio egzamino, tačiau norite vis tiek rinktis pageidaujamą studijų programą, galite stoti tiesiai į kolegiją (ne per LAMA BPO), tačiau į mokamą vietą.

Visa informacija apie studijų programas: http://www.smk.lt/lt/studijos/studiju-programos-lietuviu-k
werunka
Kur galima stoti islaikiu lietuviu valstybini, rusu mokyklini i daile mokyklini?
ass
Kur butu galima istoti su siais egzaminais: Lietuviu, Istorija,Anglu, Biologija?
SMK PRIĖMIMAS
ASS. Kur butu galima istoti su siais egzaminais: Lietuviu, Istorija,Anglu, Biologija?

Jei pretenduotum į VF vietą su šiais egzaminais gali rinktis Viešuosius ryšius arba Teisę.

Jei stoji į mokamą vietą, gali rinktis vieną iš 10 SMK siūlomų patraukliausių studijų programų.

Visais stojimo klausimais konsultuojame priemimas@smk.lt

Lina
Laba diena! Esu dvyliktoke ir esu labai pasimetusi nezinau ka studijuoti? gal galetumet patarti ka galima studijuoti su lietuviu kalbos, istorijos, anglu kalbos ir geografijos egzaminu? is anksto Aciu uz atsakyma
Monika
Sveiki, kur galima stoti islaikius lietuviu, matem ir istorijos egzus?
Jurga
Laba diena,ką galima pas jus studijuoti su valstybiniais šiais egzaminais : lietuvių,rusų,matematikos ir istorijos?
Tadas ALYTUS
sveiki, labai norėčiau tęsti studijas aukštojoje mokykloje - socialinių ar biomedicininių mokslų srityje. Šiais metais, baigiau mokytis profesinėje mokykloje ir įgijau socialinio slaugytojo specialybę, kuri labai man patinka ir su didžiuliu užsidegimu gilinuosi į šią sritį :)taigi baigiamuosius egzaminus išlaikiau - visi devintukai. o pernai abitūros - gana sakyčiau prastokai.( laikiau tik biologiją- 7% ir lietuvių mokyklinį 7) Įvertinimai štai tokie. Ar būtų galimybė toliau mokytis aukščiau .Kur galėčiau įstoti su tokiais balais. būtų malonu išgirsti jūsų nuomonę:) AČIŪ
Tadas ALYTUS
dar šis tas:)
mano įvertinimai (Bendrojo lygio) konkrečiai yra
Anglų metinis pažymys 8
Matematika lietuvių, istorija ir biologija 7
jei mokiausi bendruoju kursu daugelį dalykų tai gal sunkiau įstoti ir į kolegiją. norėčiau labai mokytis ir studijuoti vilniuje. Profesinio mažai:) noriu daugiau bent truputį
DĖKUI
zydrunas
sveiki gal kas zinot kur butu galima istoti su anglu,lietuviu,biologijos valstybiniais egzaminais?
Lukasas
Sveiki norejau paklausti i koke specialybe patartumet istoti su istorija, anglu ir lietuviu k (mokyklinis) egzaminais .
Beje man labai tiktu ir kolegija tarkim kauno nes pats esu is kauno.
Ir dar noreciau paklausti kaip suzinot ar tinkami mano balai tais kuriais islaikiau egzaminus studijuot tam tikra specialybe kauno kolegijoj tarkim teise ?
Labai dekuj uz informacija :)
bituxe
SVEIKI, Esu būsima 12-okė. Žadu laikyti istoriją, lietuvių, geografiją, galėčiau ir dailę (šiuos dalykus mokausi A lygiu tad galėčiau laikyti ir egzaminus. taip pat informatiką irgi mokausi A lygiu). Bendras visų dalykų metinis pažymių vidurkis 11-oje kl. buvo 8,4 . LABAI norėčiau sužinoti kokių šansų ir į kokią specialybę MAŽDAUG galėčiau įstoti kitais metais? aišku, jei tokių šansų turiu... :( iš anksto labai dėkoju už atsakyma...
Mindaugas
kur galima istoti su anglu, matematika, braizyba, chemija?
Viktorija
Sveiki, norėčiau pasiteirauti kur būtų galima istotį su lietuvių,anglų, biologijos arba istorijos egzaminų rezultatais? Ir kokių maždaug rezultatų reikėtų norint stotį į VF?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]