DEV

kur galima istoti

Laima
Laba diena. Kur galima stoti išlaikius lietuvių kalbos, matematikos, anglų kalbos ir istorijos egzaminus (+ geografijos A kurso pažymys)?
Monika
Sveiki kur galeciau stoti su lietuviu ir dailes egzaminu?
dirbam
Kur butu galima istoti su lietuviu matematika anglu geografija istorija
Alicija
Sveiki. Kur galima butu istoti su lietuviu, rusu ir lenku mokykliniu egzaminu?
che
Alicija rašė: Sveiki. Kur galima butu istoti su lietuviu, rusu ir lenku mokykliniu egzaminu?
Tik į Lenkiją
Rugilė
kur galima stoti su Rusu ,istorijos ,geografijos lietuviu valstybiniu egzaminais?
Jolanta
sveiki.laikysiu lietuviu, biologijos, geografijos,chemijos valstybinius egzaminus, kur galeciau istoti?
Martynas
Kur galima stot su anglu,istorijos ir lietuviu valstybinais egzaminais? dar del geografijos galvoju
Lupus
Kur galima stoti su lietuviu, matematikos, uzsenio kalbos valstybiniais ir istorija A lygiu?
Zivile
laikysiu anglu , lietuviu, matematikos egzaminus, + istorijos A lygis, kur galeciau stoti?
inga
sveiki kur galima stoti su lietuviu mokykliniu, biologijos mokykliniu, ir rusu valstibiniu egzamenu, aciu
Inga
sveiki kur galima stoti su lietuviu mokykliniu, biologijos mokykliniu, ir rusu valstibiniu egzamenu, aciu
Rasa
Sveiki kur galima stoti su lietuviu mokykliniu anglu bei istorijos valstybiniais egzaminais, noreciau i Vilniaus kolegija, bet ten man butina matematika, o man su matematika nesiseka susibendrauti.
mergele
[c]Rasa rašė: Sveiki kur galima stoti su lietuviu mokykliniu anglu bei istorijos valstybiniais egzaminais, noreciau i Vilniaus kolegija turizmo vadyba, bet ten man butina matematika, o man su matematika nesiseka susibendrauti.
Ramunė U
Sveiki. Norėčiau sužinoti kur galima stoti su Lietuvių, Rusų, Anglų kalbos bei dailės egzaminais, dėkui už atsakymą.
Ieva
Kur būtu galima stoti iš profesinės mokyklose laikant technologijų, istorijos ir lietuvių egzaminais?
Administratorius
Čia Socialinių mokslų kolegijos konsultavimų archyvas, tik pasiskaityti. Užduokite klausimus Socialinių mokslų kolegijai prie Konsultuoja kolegijos.
Rūta
kur galėčiau stoti su daile biologija ir lietuvių?
Paulina
Sveiki,kur būtų galima įstoti su lietuvių (valstybiniu), istorijos (valstybiniu) ir dailės egzaminais? Iš anksto dėkoju!!!;)
Renata
Kur galima stoti su lietuviu, istorijos , geografijos(valstybiniais ) egzaminais? Geri metiniai ekonomikos, informatikos, matematikos.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]