seniai dirbu renginiu organizavimo srityje, noreciau mokintis ir dirbti toje srityje ir toliau. gal galite patarti kur man surasti tokias studijas ar bent jau su tuo susijusias. zinau, kad su tuo susijusi kulturos vadyba, bet ji kaune. nejaugi lietuvoje tai vienintele vieta kur to mokoma?
Administratorius2008 01 03cituoti
taip, tik kaune.daugiau nelabai kas panašaus bakalauro studijoms ir yra.
egluze2008 01 04cituoti
o tada galetumet specialybe pasiulytumet, kad ji nebutu labai nutolusi nuo renginiu organizavimo?
egluze2008 01 04cituoti
o tada kokia specialybe galetumet pasiulyt, kad ji nebutu labai nutolus nuo renginiu organizavimo?*
Administratorius2008 01 05cituoti
mano galva, gali baigti nors ir matematiką, tačiau, jei turi gylelę, gali tokį darbą dirbti laisvai.O jei iš tiesų, tai gal vadyba būtų panašu?
Mintukas2008 01 08cituoti
Aaaa.... tai as tada paklausiu - o kur Kaune ta kulturos vadyba galima studijuoti, m? ;))p
Administratorius2008 01 08cituoti
VU kauno humanitariniam fakultete
Gretautas2008 01 10cituoti
egluze, o tu mokeisi rengini organizavimo?
ir dar klausimas administratorei,
Ar vilniuje yra kur mokytis renginiu organizavimo?Ir gal kokios info apie jas galeciau gauti?
egluze2008 01 17cituoti
Gretauskai, renginius organizuoju jau seniai, bet sio amato tai tikrai niekur nesimokiau, bet noreciau pradeti. tokio kaip renginiu organizavimo moko tik VU kauno filiale, vilniuje tokio mokslo nera... ir man tai yra didele problema, nes i kauna vaziuoti negaliu ir nenoriu. galvoju pasiduoti vienai is vadybos atsaku, nes tai yra artimiausia siai profesijai, o toliau gyvenime teks dirbti ne visai pagal tai ka baigsiu...
Administratorius2008 01 17cituoti
Vilniuj nėra iš tiesų.
eglisakis2008 01 17 • 194.176.50.23 cituoti
is tikruju Vilniuje viena is artimiausiu saku organizvaimo renginiu studijoms yra VLN kolegija pramoginis scenos menas:DDskamba gan keistai studiju programa nera detali ir tikrai ne tai ka turetu mokyti:)taciau jei pasirinkimo nera kazkokios naudos galbtu ir butu galima gauti tik tiek kiek scenoje valdyti save:)
as pati susiduriau su tokia problema bet nusprendziau stoti i uzsieni pabaigti organizacini:)nes lietuvoje reik tik geros gyslees:)
Administratorius2008 01 18cituoti
true. ir apskritai, pvz., jei esi talentingas santechnikas, niekam neįdomu, ar tavo baigti mokslai- santechniko :)
bolis2008 02 06 • 82.135.221.82 cituoti
o galeciau pklausti bent jau kokios nors papildomos stutijos, pamokos yra vilniuje?
Lime2008 02 09 • 78.61.182.37 cituoti
Pažįstu žmogų, kuris baigė režisūrą ir šiuo metu dirba renginių organizavimo srityje. Manau, ganėtinai panašu:)
Administratorius2008 02 10cituoti
bent Kaune panašiomis "papildomis pamokomis" užsiima moksleivių laisvalaikio rūmuose esantis renginių organizavimo būrelis.Jie ten tikrai nemažai išmoksta, o kaip Vilniuje- nežinau.
Lina2008 02 10 • 86.38.93.209 cituoti
Siaip klp yra kolegijoj kulturos vadyba, ten studijuojantys nesigaili ir sako, jog ten labai gerai. as taip pat noreciau studijuoti kulturos vadyba kad ir kaune, taciau nelabai kaip man tie egzaminai, esu abituriente ir nezinau kokius is tikro laikyti agzaminus, istorija(A), lietuviu(A), anglu(A) zadu tikrai... tai noreciau paklaust kokia galimybe istot su tokiais egzaminais?
Ania2008 03 04 • 78.61.182.184 cituoti
Sveiki! labai noriu stoti i Vln siais metais, bet nezinau kokia specialybe pasirinkti is 3-ju man lb artimu ir norimu, t.y zurnalistika,renginiu organizavimas (kuriuo kaip supratau Vln nera) arba reklamos menedzeriu. Gal galite pasiulyte kur man kreiptis, kad daugiausuzinoti apie paskutiniaja specialybe?kokiam universitete yra si specialybe.
Administratorius2008 03 05cituoti
Lina, jei tavorezultatai bus pakankamai geri, tikrai turėtum su šiais egzais įstoti.
Ania, Reklamos vadyba yra Vilniaus kolegijoje
Mazgė2008 03 15 • 78.57.114.21 cituoti
Sveiki;) Ar reikia renginių organizavimui, arba kitaip kultūros vadybai, laikyti anglų egzaminą? as lb nenoriu jo laikyti, nes jis yra labai sunkus...na tai kaip? ar reikia?
Mazgė2008 03 15 • 78.57.114.21 cituoti
Alio, pone administratoriau, prašau mane apšviesti informacija;D ar kas nors mane girdite?ahoj?