DEV

renginiu organizavimas

Administratorius
ahoi, ponas bebras klauso :)
nuvilsiu- reikia užsienio kalbos egzamino.rusų laikyk tada :)
Mazgė
Jau geriau iskart pasikart, nei rusu laikyt...Isvada - laikysiu anglu, bo kaip matau nieko tada nebus.Aciu, ponas administratoriau, uz informacija, nuvylet. Tikejausi, kad ji bus mano naudai, bet tiek to, isgyvensiu.Sirdingai dar karta dekoju;)
Mazgė
pne administratoriau, o stojant i zurnalistika taip pat reikia anglu egzamino ar uztenka tik metinio?
Administratorius
reikia, Mazge, reikia.
P.S.aš panelė Administratorė ;)
Mazgė
oi tu joptvaismalkos...Nu tada reikia stvert anglu, bo kitais metais, vadinasi, bus blogai.Aciu, PANELE ADMINISTRATORE, uz informacija;)))aciu;)))
Živilė
o gash, nenoriu aš į tą lievą Kauną,o tas dalykas ,kultūros vadyba, labai skiriasi nuo renginių organizavimo?
Živilė
ir šiaip kur Vilniuje galima įstoti į kažką panašaus?
agnyta
o kokius dalykus reikia mokytis ir kokiu lygiu norint istoti i kulturos vadyba? esu 10-oke..o jau reikia tvarkarasti savo susidaryti...
Administratorius
istoriją, lietuviių ir užsienio kalbas
latwiesa
seip ir vilniuje galima studijuoti renginiu organizavima, bet tik tai tiksliai neatsimenu kaip vadinasi,,,lygtai kulturos vadyba,, o si stebukla galima rasti vilniaus kolegijoje,,, bet kalbant is patirties,, pati siuo metu dirbu renginiu organizavimo imoneje ir esu baigusi verslo vadyba, o seip jokiu mokslu nereikia baigti jei nori dirbti sioje srityje, aisku jei tam turi potencialo, nes cia nors ir mosklus gali baigti, bet jei neturi geros galvos, kantrybes, kurybos ir panasiai,, tai tau nieko ir neiseis.... kiek teko darbintis i renginiu organizavimo imones, tai nera taip lengva, nes reikia patirties, o jei jos neturi, tai geroje imoneje neisidarbinsi. dirbsi mazoje imone ir gausi mazai patirties... sekmes
Mantas
As girdejau, kad reikia ir muzikos egzo, noreciau pasitikslint ar tai tiesa. :( Bet nesuprantu kam renginiu organizavimui Istorija? :D
kaskakaz
Norejau paklausti ar reikia laikyti istorijos egza norint istot i renginiu organizawima?:p
abe
as irgi galvoju apie renginiu organizatoriaus profesija.tik nezinau kokiu egzaminu reikia ir dar nelabai tiksliai zinau kas tai per profesija na tarsi per migla kazka zinau kazko lyg ir ne :)aciu kas atsakysite:)*
Kristina
Panele administratore, norėčiau sužinoti, kokius egzaminus reikia laikyti norint įstoti į renginių organizavimą (kultūros vadybą)?
Laima
Sveiki,gal žinote maždaug kokius egzaminus reikia išsilaikyti stojant i renginiu oraganizavimą?;)
organizator
Sveiki, na tai gal kas pasakys, kokiu egzamiinu ir dalyku reikalaujama stojant i RENGINIU ORGANIZAVIMA??? LAUKIU ATS.
kazkas
gal gali kas nors pasakyt, kokiais balais reikia islaikyti egzaminus, norint istot i renginiu organizavima?
Valerija
Norėčiau paklausti ar galima Lietuvoje,universitete,ne kolegijoje,studijuoti reklamos vadybą? Esu girdėjusi,kad stojant reikalinga matematika ir anglų,ar šių dalykų balai labai svarbūs?
Valerija
Administratore?;[
to mazge
laikyk tada vokieciu, jei anglu nenori

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]