DEV

noriu stoti i Dizaina

pupka
kas galetu pasakyti kokiu studiju reik stojant i dizainA labai buciau dekinga*******
pupka
kas galetu pasakyti kokiu studiju reik stojant i dizainA labai buciau dekinga*******
Inesa03
Sveiki, baigiau 10klase, noreciau paklaust kokius reikia egzaminus laikyti istojant i interjero dizaina? ar yra sansu veliau rasti gera darba pabaigus Vilniaus kolegija? aciu labai jeigu atrasysit. (skype Inesa032) P.S gal kas jau istoje i dizaina galetu papasakot kaip ten viskas vyksta? ;)))
Agne
Stojant i Vilnaius dizaino kolegija interjera ar mados dizaina reik but islaikius lietuviu ir anglu egzaminus ir dar laikyt stojamaji egzamina kompozicijos ir piesimo , paruosia ten tikrai gerai, taip kad darba manau tikrai pakui galima susirast, nes darbdavys dazniau ziuri i tavo gabumus, o ne popieriukus , ypac meno srityse ;) Cia daugiau info http://www.dizainokolegija.lt/lt/stojantiems/stojimo-salygos apie juos
I AM NOT a BABY
Labas visiems. Norėčiau studijuoti grafinį dizainą VDA. kaip ten su stojimu? ir ar ši specialybė perspektyvi?
Tanita
Sveiki,as svajoju uzaugusi stoti i interjero dizaina,man jis labai patinka.Mokykloje esu dailes klaseje nuo 3 klases.Lietuviu sekasi normaliai,anglu nelabai moku.Kaip manote ar geriau eiti i gimnazija kur sustiprinta anglu ir lietuviu?ar I Balsio menu gimnazija?
Mukutuks
sveiki, gal yra tokiu zmoniu kurie yra ystoja y interjero dizaina ir gali pasakyti kokiu egzaminu reikia stojant y sia profesija, nes ce kiek as skaiciau kevenas sneka vis kitaip ir neimanoma suzinoti kaip yra istiesu. Taigi prasau pagalbos tu kurie tikrai zino ir man gali pasakyti ko reikia stojant y sia profesija ir galetu atsakyti y visus klasuimus kurie susija su sita profesija, jei kas zino parasykit y si numeri 868360483. iskarto dekoju ;D ACIU
Laura
kur siauliuose galeciau stoti i dizaina?
Aivaras
Kurioje Kolegojijoje yra geriau studijuoti "interjero dizaina", cia Vilniuje ar Šiauliuose?? Nes girdejau, kad cia Vln antram kurse studijuojantis nei autocado nesimoko nei su artlanciu dyrba(tai kas cia per mokslai tada), tai cia tik gandai tokie ar istikro taip yra?
Nes dbr siaip mokausi interjero apipavidalinimo ir galvoju stoti i Kolegoja toliau mokytis interjero dizaino, bet tyksliai nznw kur man stoti.., kurioje geriau yra studujuoti... galite gal atrasyti, mano skype aiwaras16 ,
o meil aivarasadomenas@gmail.com. Dekui labai :)
DRUUGELIS
Sveiki, as irgi noriu stoti i dizaina Vilniuje, jei yra bendraminciu rasykite violeciukas@gmail.com
Migle
Sveiki, man nesiseka anglu kalba, bet labai noriu studijuoti dizina, ar reikia laikyti anglu egza, ar uztenka metinio pazymio?;D
mur
žiūrint kur nori stot. vda egzo nereikia, tik metinio, kuris tesudaro dešimt procentų viso stojamojo balo. truputį lieka lietuvių egzaminui, o daugiausia lemia kaip pasirodysi per stojamuosius egzaminus.
Greta
Labas vakaras. Ar stojant į interjero dizainą, duodant prašymus į kelias kolegijas, kiekvienoje iš jų reikia laikyti stojamuosius egzaminus ar užtenka vienoje vietoje?
Svecias
Uztenka anglu metinio pazymio. Pas mane irgi panasi situacija ;D
greta
kokius reiketu studijuoti egzaminus norint stoti i mados dizaineri?
Monika
Aš dabar esu dešimtoke ir neseniai pradejau galvoti apie interjero dizaino kariera... Visu pirma norečiau sužinoti kokie dalykai butini kad Įstoti...
Bet vienas dalykas apie mane ...Šeip nesimokiau niekur piešimo bet visada megau piešti ir gan neblogai sekesi.Norečiau dar paklausti ar galima rinktis iš užsenio kabų anglų ar rusų nes man geriausiai tai rusų sekasi nei anglų .
labai busių dekinga už atsakimus!
Juste17
Aksana, sakiai studijavai interjero dizaina Šiauliuose. o gal galetum pasakyti kur būtent?
Kristina
Sveiki. Dabar aš 12-okė. Visur ieškau informacijos apie interjero dizainą, jo studijas. Galbut kas nors galėtų informuoti labiau ir taip padėti man ? Turiu daug klausimų šia tema. Parašykite man skype : kriste12361 , ristute@gmail.com , facebook Kristina Janauskaitė . Labai lauksiu jūsų. Ačiū.
bri
sveiki visi, su kuo galeciau placiai pasikonsultuoti apie interjero dizaino studijas? Noriu labai stoti, jau laikas dometis, kad veliau nebutu per velu. Buciau dekinga uz sugaista laika. :)
bri
mano el. pastas brigutea(eta)gmail.com

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]