DEV

noriu stoti i Dizaina

Skirmantė
Esu dešimtoje klasėje. Jokios dailės mokyklos nelankiau, tik patinka paišyt visokias detales ornamentus bla bla bla ir panašiai. Tai va. Labai noriu stoti ateityje į dizainą, grafinį labiau. Ir gal kas galėtų man paaiškint kokius dalykus rinktis į venuoliktą klasę, ką reikės laikyt, kur po dvyliktos klasės reiks varyt. Labai dėkinga būsiu jei parašysite man į gmailą. skirms@gmail.com Labai laukiu.
Ieva
kareikia mokintis stojant i interiero dizaina ?
mmm
gal galite daugiau papasakot apie stojamuosius i vda? kokios uzduotys ir pan? pvz
Anna
gal kas zino kur galima studijuoti dizaina arba arhitektura Klaipedoje, ir kokius egzus reikia laikyt? labai reikia, uz klaidas sorry, is anksto aciu!!:)
Mantas
Labas gal galit pasakyti ar siauliuose galima studijuoti interjero dizaina ? buti dizaineriu bet nemokytojiu. butu malonu kad atsakytume ir dar pasakytume koks tai universitetas ar kolegija. Aciu labai
Juodalksnis
jei esi kūrybingas, kompanijos siela, domiesi vaizdu, kinu, fotografija režisūra, užeik į TTVAM puslapį ir paskaityk apie vizualinės komunikacijos programą. Mane užkabino.
Gera
Būsiu 10-kė. Lankau dailės mokyklą,kiti metai-paskutiniai. Lietuvių kalba sekasi puikiai, anglų jei pasimokinčiau būtų ir gan neblogai.Ko dar reiktų? Kaip manot ar sunku būtų įstoti?Nes jei taip reiktų visgi turėti atsarginį variantą..
Agota
I dizaina galima istoti tik su anglu kalba? ar tinka ir kita ?
Miglė
Nestokit vaikai :)
:)
Sveiki, gal kas žinot kokių dalykų reikia norint įstoti į aprangos dizainą? :) būtina mokėt gerai piešti? :)
Liza
kodel nestoti?
Dominyka
ka svarbiausia baikti mokykloi kad istoti i dizaina
Laurita
Sveiki! Esu 11 ir jau po truputi planuoju kažka su interjero dizainu. Turiu klausimų: Kokių reikia 12 klases metinių pažymių, o kokių egzaminu reikia? Arstojant i interjero dizaina reikia baigti kokia nors meno mokykla? Piesiu tai tikrai puikiai, nelankau jokiu papildomu bureliu.
Laura
Kas is jusu esa stoja po 12 klasiu i interjero dizaina, prasau pasidalinkit yspudziais. Kaip ten tie stojamiegi egzaminai? Ka reikejo nupiesti, nutapyti? ar lengva istoti?
Laura
Kas is jusu esa stoja po 12 klasiu i interjero dizaina, prasau pasidalinkit yspudziais. Kaip ten tie stojamiegi egzaminai? Ka reikejo nupiesti, nutapyti? ar lengva istoti?
Dominyja
Ko reikia drabužių dizainui? Kokius egzaminus reikia išlaikyti??
naujoke
Sveiki noreciau stoti i dizaina dar nesu nusprendus kur nes tik perejau i 11klase ir nezinau kuria krypti butu geriau rinktis (kalbu kryptis, socialiniu mokslu 1 ar socialiniu mokslu 2, gamtamoksliu kryptis ir tiksliuju mokslu) ar reikia rinktis informatiika ? filosofija gal ?
apituriente
Sveiki, noriu stot i dizaina, megstu kruopstu darba. Bet dailes as nelankau , ar imanoma istoti be dailes?
justejul
Sveiki, gal kas galetu siek tiek placiau papasakoti apie baldu dizaina ir ar yra merginu kurios ten stoja?
flume
kokių dalykų reikia norint įstoti i Vilniaus Dizaino Kolegiją?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]