DEV

kokiu egzaminu reikia

mmm
kokju egzaminu rekia norint stoti i karo akademija ir kokius mazdaug balus reikia tureti?labai aciu uz atsakyma.
Mieganti Plunksna
sveiki.kokiu egzaminu reikia norint studijuoti LMTA tv operatoriaus mena?
Aistė
sveiki,noreciau suzinoti kokiu egzaminu reikia 12 kl norint studijuoti turizmo vadyba?
Beata
kokiu egzaminu reikia stojant i zurnalistika?
Administratorius
žurnalistikai reikia lietuvių, užsienio, istorijos bei pokalbis stajamasis būna.

aistei: lietuvių, užsienio k., matematika.
Aistootea
ar dar yra kokiu kolegiju ar fakultetu kur galeciau studijuoti biojogija ir kuno kultura?jai taip tai kokiu reikia egzaminu?
Aistootea
o kokia kaina turetu buti vienam semestrui?
nemira
noriu studijuoti renginiu organizavima arba noreciau buti renginiu vedeja,kur galima istoti,kokiu dalyku egzaminu reikia?
miau..........
noreciau suzinoti kokiu egzaminu reikai,norint studijuoti socialinias studijas....?
jurgita
kokiu egzaminu reikia norint istoti i kauno muzikos akademija? prasau atsakykit greiciau, esu 10-toke ir man greitai reikes rinktis, kokiu dalyku mokytis kitais metais...
julija
kokius egzaminus reikia laikyti norint tapti kosmetologe?
sos
noreciau stoti i vadyba, net nezinau i kokia ar marketingo ar verslo, bet tai turbut nieko nekeicia..., man idomu kokiu egzaminu reikia norint istoti kaune i vadyba, ir kuri universiteta patartumet??? is anksto dekingas
simute
kokius egzaminus reikia islaikyti kad galetum kokiam Vilniaus universutete studijuoti architektura?
Birutė
kokiu egzaminu reikia norint tapti veterinarijos gydytoja
wazup
kokiu egzaminu reikia statybos inzinerijai ir ar reikia chemijos?
wazup
kokiu egzaminu reikia i statybos inzinerija stjant? ir ar reikia chemijos ?
Jurate
Kokiu egzaminu reikia norint studijuoti marketingo vadyba
arba buhalterija
wazup
ar butina braizyba statiniu inzinerijai vgtu?
grazka
kokiu egzaminu reikia studijojant teise?
Greta
Ko reikia verslo vadybai ir administracijai?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]