DEV

kokiu egzaminu reikia

Violeta
kokiu egzaminu reikia norint stoti i rusu filologija?
Tadas
Kokias profesijas galėciau studijuoti su tokiais egzaminais : Matematika(B) , Lietuvių(A) , Anglu , Fizika (A) ?
Karolina
Sveiki, norėjau paklausti kokių egzaminų reikia norint stoti į Vilniaus universitetą vadybos ir verslo administravimą?
audra
sveiki as vidurine baigiau 2001 dabar noreciau kur nors stoti,su matematika man tada nepasiseke,neislaikiau.Siais metais yra laikomi 3 brandos egzaminai,lietuviu privalomas 2 pasirenkamieji.Kaip as laikiau buvo 5 egzaminai,tai dabar nesuprantu jei stojant i universitetus reikia 3 egzaminu,o as laikiau neskaitant,matematikos 4,ar reikia man norint stoti perlaikyti matematika.
lar
kiek egzaminų reikia laikyti norint stoti į kolegiją?
Toma
Kokius egzaminus reikės laikyti, 2014 metais norint įstoti į muzikos akademiją? Ir kokius dalykus reikia rinktis 11 klasėje?
karina
[c]monika rašė: kokiu egzaminu reikia norint studijuoti dizaina
karina
kokiu egzaminu reikia norint studijuoti dizaina
vikuliux7
Sveiki, esu dvyliktokė ir dar nežinau kokių man tikslei egzaminų reikia. Norėčiau studijuoti kažką susieta su rengineis, man patinka visuomeninė veikla, renginei o ypač juos organizuoti ar kažkaip kitaip prisidėti prie jų. Gal dar turite pasiūlymu kur būtu galima stoti? :)
nora
kokių egzaminų reikia norint studijuoti kauno kologijoje kosmetologija?
Ausra
Kokių egzaminų reikia stojant įkolegija,studijuojant buhalterija?
ausra
Kokių egzaminų reikia stojant į kolegija ir studijuojant įmonių ir įstaigų administravimą?
Ieva
Sveiki,esu dar tik dešimtoke taigi norečiau sužinoti kokias pamokas man butu geriausia pasirinkti ir kokius veliau egzaminus laikyti,kad galečiau studijuoti PSICHOLOGIJA? Aciu uz atsakyma :)
Sarune
?kokiu egaminu reikia kad galeciau stoti i Marketinga?
Nerijus
kokiu egzaminu reikia norint tapti vadibininku?
Gabrielė
Sveiki. Kokių egzaminų reikia norit būti nekilnojamo turto agente? Ar sunkus tai darbas ? Gal turite pasiūlyti kur stoti ? Ar darbo yra pakankamai šia profesiją? :) Ačiū.
Andre
kokiu egzaminu reikia stojant i ekologija arba i geografija?
Sonata
Kokiu egzaminu reikia norint studijuoti floristika? Aciu uz atsakyma :)
Ligita
Kokius egzaminus reikia laikyti norint įstotį į kaimo turizmą aukštosiose, kolegijose ir universitetuose?
Laura
Kokias profesijas galėčiau studijuoti su šiais valstybiniais egzaminais : lietuvių k. , istorija , geografija ir informatika. O anglų mokausi B2 kursu ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]