Inga rašė: Laba diena, vis dar del bakalauro studiju programos. Klausiau, koks maziausias balas buvo i kulturos ir turizmo vadybos VF, ir jus atsakete, kad "2018 m. Verslo ir viešosios vadybos studijų kryptyje mažiausias stojamasis balas į VF vietą buvo 3,64, tačiau šiais metais, pasikeitus konkursinio balo sąndarai, šis balas konvertuotųsi į 5,5".
As nelabai suprantu, kaip tai imanoma, nes zinau, kad priemimas vyksta bendrai i studiju krypti (verslo ir vadybos studiju kryptis) ir kurstoti.lt skaiciuokle sako, kad pernai maziausias balas buvo net gi 7,7 (pagal nauja apskaiciavima).
Tai kaip tai gali buti, ar pas jus tvarka skiriasi, kad galima istoti su mazesniu balu? Jei pirmu pageidavimu pildysiu tarkim VU vadyba ir neistosiu, turiu sansu istoti pas jus (mano balas 8,17)?
Laba diena, Inga,
Tik viena LAMA BPO gali tiksliai žinoti koks tas balas ištikrųjų buvo, aš Jums atsakau pagal LAMA BPO pateiktas praėjusių metų ataskaitas pagal studijų kryptis.
Pas mus tvarka nesiskiria, nes valstybės finansuojamas studijų vietas skirsto LAMA BPO atstovybė. Jeigu kiltų neaiškumų ar norėtumėte įsitikinti mano žodžiais, mielai galiu pasidalinti turima ataskaita. Galime susisiekti, mano el. paštas giedre.giedraityte@vdu.lt, parašykite :)