DEV

Klauskite visko apie LSU

LSU
Tadas rašė: Sveiki, norėjau paklausti, kokias profesijas galiu ateityje rinktis baigęs universitetą stojant į krepšinio treniravimosi sistemas?
Laba diena, "Įgiję sporto bakalaurą asmenys gali dirbti sporto šakos treneriu sporto mokyklose, sporto klubuose, taip pat sveikatingumo treneriais, bendrojo lavinimo mokyklose neformalaus ugdymo mokytoju, profesinėse, aukštesniosiose neuniversitetinėse mokyklose, papildomojo vaikų ugdymo sportinėse įstaigose, valstybinėse, privačiose ir visuomeninėse sporto organizacijose."
LSU
Irmantė rašė: Sveiki, ar stojant į treniravimo sistemas, reikia motyvacinio testo?
Laba diena, ne, motyacinio laikyti nereikia, jei ketinate stoti į Treniravimo sistemų studijų programą.
LSU
Rimantė rašė: Esu Lietuvos U18 rinktinės narė. Dukart Lietuvos moterų lygos čempionė. Ir norėjau paklaust kaip sužinot kokia yra sportinių pasiekimų klasė?
Laba diena, plačiau apie sporto pasiekimus galite paskaityti čia, taip pat rasite ir kiek balų prideda už konkretų sporto pasiekimą bei kokių dokumentų reikia. http://www.lsu.lt/studijos/studiju-programos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/sporto-pasiekimu-vertinimas/
Simona
Sveiki, ar yra tikimybė įstoti į kineziterapiją, valstybės finansuojamą vietą su konkursiniu balu 4.9?
Gintarė
Sveiki, kiek metų reikia mokytis treniravimo sistemose?
LSU
Simona rašė: Sveiki, ar yra tikimybė įstoti į kineziterapiją, valstybės finansuojamą vietą su konkursiniu balu 4.9?
Laba diena, tai priklausys nuo kitų stojančiųjų konkursinių balų.
LSU
Gintarė rašė: Sveiki, kiek metų reikia mokytis treniravimo sistemose?
Labas rytas, bakalauro nuolatinėse Treniravimo sistemų studijose - 4 metai, ištęstinėse - 5 metai.
idomu
Laba diena, pastebėjau, kad praeitais metais nebuvo vykdomos sporto vadybos studijos. Ar šiais metais jos bei sportinės rekreacijos ir turizmo studijos bus vykdomos? Ir jei taip su kokiu minimaliu balu būtų galima patekti į vf vietą vienoje iš šių studijų programų? Dėkui už atsakymus.
Kimblis
Sveiki, kiek praėjusiais metais įstojo į VF Physical activity and healthy lifestyle? Ar šios studijos perspektyvą turi? Kiek vietų į VF numatoma šiemet?
LSU
idomu rašė: Laba diena, pastebėjau, kad praeitais metais nebuvo vykdomos sporto vadybos studijos. Ar šiais metais jos bei sportinės rekreacijos ir turizmo studijos bus vykdomos? Ir jei taip su kokiu minimaliu balu būtų galima patekti į vf vietą vienoje iš šių studijų programų? Dėkui už atsakymus.
Laba diena, šiais metais bus renkama grupė į šias studijų programas. minimalus balas yra 3,6.
LSU
Kimblis rašė: Sveiki, kiek praėjusiais metais įstojo į VF Physical activity and healthy lifestyle? Ar šios studijos perspektyvą turi? Kiek vietų į VF numatoma šiemet?
Laba diena, pernai į valstybės finansuojamas vietas įstojo 8 studentai. valstybės finansuojamos vietos nėra skiriamos atskiroms studijų programoms.
edmundas
Sveiki,man 27metai esu baiges gimnazija mokykliniais egzaminais. Paskutinius 5metus gyvenu sportu ir sveika gyvensena,domiuos,turiu kazkokiu apdovanojimu ir noreciau istot i Fizinis aktyvumas ir sveika gyvensena. Ar realu ir kiek man kainuotu?
LSU
edmundas rašė: Sveiki,man 27metai esu baiges gimnazija mokykliniais egzaminais. Paskutinius 5metus gyvenu sportu ir sveika gyvensena,domiuos,turiu kazkokiu apdovanojimu ir noreciau istot i Fizinis aktyvumas ir sveika gyvensena. Ar realu ir kiek man kainuotu?
Laba diena, žinoma, galite stoti. Jums reikia registruotis www.lamabpo.lt metinė studijų kaina yra 1700 eur.
Jgmantas
Klausymas dėl stojimo į kūno kultūrą, konkretesnis klausymas būtų dėl stojamojo egzamino, ką sudaro stojamasis egzaminas ir kam jis skirtas ?
Jgmantas
Dar vienas klausymas, dėl stojimo į kūno kultūrą, ar yra kažkokia galimybė stoti į vf, o ne vnf.
LSU
Jgmantas rašė: Dar vienas klausymas, dėl stojimo į kūno kultūrą, ar yra kažkokia galimybė stoti į vf, o ne vnf.
Laba diena, šiais metais bakalauro Kūno kultūros studijų programai valstybės finansuojamų vietų neskirta. Į šią programą stojant nėra stojamojo egzamino, yra tik motyvacinis testas, kurio metu galite gauti 1 arba 2 papildomus balus.
Algimantas
Sveiki, noriu pridėti kūno kultūros ženklą į lama bpo sistemą, bet pildant nerandu kur galėčiau tai pridėti.
Mantelio
Gal žinote ar kitais metais planuojama vf stojimas į kūno kultūrą ?
LSU
Algimantas rašė: Sveiki, noriu pridėti kūno kultūros ženklą į lama bpo sistemą, bet pildant nerandu kur galėčiau tai pridėti.
Labas rytas, pirmiausia Jums reikia pildyti prašymą ir nurodyti studijų programą, kuriai reikalingi sporto pasiekimai. Tuomet turite pasirinkti langelį "papildoma informacija" ir paspausti "turiu sporto pasiekimų". Štai tuomet ir galėsite prisegti failą.
LSU
Mantelio rašė: Gal žinote ar kitais metais planuojama vf stojimas į kūno kultūrą ?
Laba diena, kol kas dar nėra aišku.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]