DEV

Klauskite visko apie LSU

LSU
Neringa82 rašė: [/b]Simonas rašė: Sveiki, užpildžiau prašymą stoti į LSU programa- pratimai, mityba ir streso valdymas, turiu reikiama konkursinį balą, tačiau užpilditame prašyme rodoma, kad konkurse nedalyvauju, ar gali taip būti dėl to, kad neturiu sporto pasiekimu, nors kitu dalyku stojamieji balai atitinka.[/c][c][b]Simonas rašė: Sveiki, užpildžiau prašymą stoti į LSU programa- pratimai, mityba ir streso valdymas, turiu reikiama konkursinį balą, tačiau užpilditame prašyme rodoma, kad konkurse nedalyvauju, ar gali taip būti dėl to, kad neturiu sporto pasiekimu, nors kitu dalyku stojamieji balai atitinka.Laba diena , man lygiai taip pat yra , stojau į tą pačią specialybę ir balas atitinka , bet neturiu sportinio pasiekimo , užklausiau visur ir lamabpo ir LSU niekas tiksliai nepasako kodėl :)
Laba diena, Jūs turite pasižiūrėti savo prašyme , kodėl nedalyvaujate konkurse, prašyme rašo priežastį.
LSU
Simonas rašė: Sveiki, užpildžiau prašymą stoti į LSU programa- pratimai, mityba ir streso valdymas, turiu reikiama konkursinį balą, tačiau užpilditame prašyme rodoma, kad konkurse nedalyvauju, ar gali taip būti dėl to, kad neturiu sporto pasiekimu, nors kitu dalyku stojamieji balai atitinka.
Laba diena, Jūs turite pasižiūrėti savo prašyme , kodėl nedalyvaujate konkurse, prašyme rašo priežastį.
LSU
Būsima studentė rašė: Sveiki, teko girdėti, kad studijuojant kineziterapiją galima rinktis dar vieną mokslo šaką? Kur galima rasti informacijos apie tai? Ačiū
Laba diena, jei kalbate apie antrą studijų programą, tuomet galima studijuoti. Jei kalbate apie gretutines studijas, tokių nėra.
LSU
Rima rašė: Sveiki, kokua kaina šiemet stojant į bakalaurą vnf kūno kultūrą dieniniu? Randu kelias kainas skirtingas...Ačiū
Laba diena, metinė kaina 1950 €
LSU
Simutia09 rašė: Sveiki, kokia metine studiju treniravimo sistemos kaina stojant siais metais? Taip pat noreciau paklausti. noriu buti sporto trenere, kodel tureciau rinktis lsu treniravimo sistemas o ne islaikyti paprastus sporto trenerio kursus? Taip pat noreciau suzinoti, jeigu patenku i valstybes nefinansuojama vieta ar gerai mokydamasi lankydama paskaitas galeciau po pusmecio perstoti i valstybes finansuojama vieta?
Laba diena, treniravimo sistemų metinė studijų kaina yra 3761 €. Atsiradus laisvai valstybės finansuojamai studijų vietai ją užima geriausiai besimokantis studentas. Jeigu dirbant Jums reikės turėti aukštąjį universitetį išsilavinimą, tuomet kursai nepadės.
Neringa
Laba diena, Jūs turite pasižiūrėti savo prašyme , kodėl nedalyvaujate konkurse, prašyme rašo priežastį.[/c]Tai aš žiūrėjau rašo per mažas konkursinis balas , o balas yra 5,6 :)
Ilona
Sveiki. Turint senaiai laikytus mokyklinius egzaminus,ir dviejų metų eigoje laimėtų aukštų vietų fitneso varžybose,kokie šansai yra įstoti studijuoti,asmeninis treneris,ar fizinis aktyvumas mityba,streso valdymas.Ar reikia išsilaikyti valstybinį egzaminą? Ar tai būtų ištestinės studijos ir jų kaina. Ačiū
LSU
Neringa rašė: Laba diena, Jūs turite pasižiūrėti savo prašyme , kodėl nedalyvaujate konkurse, prašyme rašo priežastį.[/c]Tai aš žiūrėjau rašo per mažas konkursinis balas , o balas yra 5,6 :)
Galbūt 5,6 yra su papildomais balais, o be papildomų balų jis mažesnis?
LSU
Ilona rašė: Sveiki. Turint senaiai laikytus mokyklinius egzaminus,ir dviejų metų eigoje laimėtų aukštų vietų fitneso varžybose,kokie šansai yra įstoti studijuoti,asmeninis treneris,ar fizinis aktyvumas mityba,streso valdymas.Ar reikia išsilaikyti valstybinį egzaminą? Ar tai būtų ištestinės studijos ir jų kaina. Ačiū
Laba diena Šios studijų programos (ištęstinės formos) kaina yra 1343,25 € metams.
3kursas
labas, kur galima būtų sužinoti trečio kurso kitų metų mokomuosius dalykus treniravimo sistemoms?
LSU
3kursas rašė: labas, kur galima būtų sužinoti trečio kurso kitų metų mokomuosius dalykus treniravimo sistemoms?
Laba diena, sužinoti galima pas savo studijų administratorę.
Gytis
Sveiki, norėjau paklausti, ar yra įmanoma patekti į jūsų universitetą su 4,2 konkursiniu balu? Jau 2 etapai praėjo ir nepakvietė manęs.
LSU
Gytis rašė: Sveiki, norėjau paklausti, ar yra įmanoma patekti į jūsų universitetą su 4,2 konkursiniu balu? Jau 2 etapai praėjo ir nepakvietė manęs.
Laba diena, parašykite elektroninį laišką studijos@lsu.lt
Giedrius
Sveiki Vidurinį išsilavinimą įgijau 2012 metais. Šiais metais noriu stoti i VNF vietą LSU universitete treniravimo sistemos kryptį. Mano stojimo konk.balas yra 3.99. Ar man yra galimybė pretenduoti i VNF vietą?  Ačiū 
LSU
Giedrius rašė: Sveiki Vidurinį išsilavinimą įgijau 2012 metais. Šiais metais noriu stoti i VNF vietą LSU universitete treniravimo sistemos kryptį. Mano stojimo konk.balas yra 3.99. Ar man yra galimybė pretenduoti i VNF vietą?  Ačiū 
Laba diena, mėginkite pildyti prašymą.
ėmėmės
sveiki, ar įmanoma trečio kurso treniravimo sistemų studentui iš istestiniu studijų pereiti į nuolatines?
LSU
ėmėmės rašė: sveiki, ar įmanoma trečio kurso treniravimo sistemų studentui iš istestiniu studijų pereiti į nuolatines?
Laba diena, Jums reikėtų kreiptis į savo studijų administratorę arba pildyti prašymą informacinėje sistemoje.
Kamilė
Sveiki, noriu stoti i LSU esu 10 klasei,jau reikia pasirinkt pamokas,kokiu pamoku i kokio lygio reikia?norint studijuoti kineziterapija
LSU
Kamilė rašė: Sveiki, noriu stoti i LSU esu 10 klasei,jau reikia pasirinkt pamokas,kokiu pamoku i kokio lygio reikia?norint studijuoti kineziterapija
Laba diena, parašykite laišką šiuo el.paštu studijos@lsu.lt
Studente
Sveiki, jeigu esi baigęs kineziterapijos bakalauro studijas, į kokias specialybes galima stoti magistratūrai? Kur visą šią info rasti? Nes kiek ieškau aiškiai niekur nėra. Ar galima baigus kineziterapija, stoti į kūno kultūros magistrą ir dirbti kūno kultūros pedagogu?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]