DEV

Klauskite visko apie Kauno technikos kolegiją

robertas
Sveiki, ar profesinio mokymo diplomas prideda balą stojant?
KTK_priemimas
Labas, Robertai, prideda, jei jis yra tos pačios krypties, į kurią stojate, bei: 1)su pagyrimu arba 2)su 1 m. darbo stažu pagal diplomą.
Robertas
Sveiki, kokie reikalavimai stojant į valstybės nefinansuojamą autotransporto elektronikos programą ištęstine studijų forma.
KTK_priemimas
Labas, Robertai, reikalavimai vienodi tiek į vf, tiek į vnf vietą: minimalus konkursinis balas 2. Plačiau: http://www.ktk.lt/assets/Uploads/KTK-priemimo-taisykles-2018.pdf
Povilas
Sveiki. Rytoj važiuoju pasirašyti sutarties su KTK, įstojau į VNF vietą. Ar už mokslus reikės sumokėti rytoj grynais (keletas draugų įstojusių į kitas aukštasias su tuo susidūrė) ar kaip teko girdėti gandų iki rugsėjo 20 dienos? Ir jeigu iki rugsėjo 20, tai tada reikės grynais, pavedimu ar kažkaip kitaip? Taip pat ką reikia atsivežti? Tapatybės kortelę/pasą, atestatą ir jo priedą (reikia lygtais ir kopijų, galbūt jas bus galima padaryti vietoje?), taip pat žinau, kad KTK pagamina ir LSP tuo pačiu, tad 35€ + 12€ dar reiktų pasiimti, tačiau iškyla klausimas dėl nuotraukos - reikia atsivežti dokumentinę nuotrauką ar galbūt padarote vietoje? Ačiū. :)
KTK_priemimas
Labas, Povilai, lauksim Tavęs rytoj KTK. Sumokėti už studijas reikės per 20 rugsėjo dienų, smulkiai apie tai bus parašyta sutartyje. O ką atsivežti: http://www.ktk.lt/naujienos/ivykiai/studiju-sutarciu-pasirasymas-rugpjucio-22-23-dienomis
Nojus
Sveiki,kaip sužinoti ar esu gavęs bendrabutį?
KTK_priemimas
Labas, Nojau, gavai, pasiskambink dėl detalių.
Justina
Ar galima stoti į valstybės nefinansuojamas vietas nelaikius matematikos egzamino?
Karolis
Sveiki, jei vidurinę baigiau 2018, o stosiu 2019 tai man stojimo reikalvimai bus kaip ir 2018?
Tomas
Sveiki, Šiuo metu esu pirmakursis studijuojantis automobilių techninį eksplotavimą VTDK kolegijoje VNF. Visgi susikloščius aplinkybėms gali būti, kad nuo kitų metu pradėsiu gyventi Kaune. Klausmas paprastas, ar yra galimybe pratęsti studijas jau KTK VNF vietoje, bei tos studijos aišku būtų nuo antro kurso, nes pirmą jau būsiu pabaigęs.
Karolis
Sveiki. Studijuoju VNF jūsų kolegijoje. Kadangi turiu keletą dalykų su kuriais nelabai draugauju, noriu klausti kokia situacija esant skolai. Pvz. neislaikius egzam.teigiamai tikriausiai nebusiu keliamas ir į 2 semestrą ar kaip? O egzaminą perlaikyti kiek supratau galima per kelias savaites ar pan. Žodžiu, neislaikymo atveju keliauju į 2 semestrą ar ne.
Rūta
Karolis rašė: Sveiki. Studijuoju VNF jūsų kolegijoje. Kadangi turiu keletą dalykų su kuriais nelabai draugauju, noriu klausti kokia situacija esant skolai. Pvz. neislaikius egzam.teigiamai tikriausiai nebusiu keliamas ir į 2 semestrą ar kaip? O egzaminą perlaikyti kiek supratau galima per kelias savaites ar pan. Žodžiu, neislaikymo atveju keliauju į 2 semestrą ar ne.
Karoli, užeikite į studijų organizavimo tarnybą, 207 kabinetas, viską Jums paaiškins.
Rūta
Tomas rašė: Sveiki, Šiuo metu esu pirmakursis studijuojantis automobilių techninį eksplotavimą VTDK kolegijoje VNF. Visgi susikloščius aplinkybėms gali būti, kad nuo kitų metu pradėsiu gyventi Kaune. Klausmas paprastas, ar yra galimybe pratęsti studijas jau KTK VNF vietoje, bei tos studijos aišku būtų nuo antro kurso, nes pirmą jau būsiu pabaigęs.
Laba diena Tomai, tikrai įmanoma, reikia tik įvertinti išlaikytus dalykus.
KTK_priėmimas
Karolis rašė: Sveiki. Studijuoju VNF jūsų kolegijoje. Kadangi turiu keletą dalykų su kuriais nelabai draugauju, noriu klausti kokia situacija esant skolai. Pvz. neislaikius egzam.teigiamai tikriausiai nebusiu keliamas ir į 2 semestrą ar kaip? O egzaminą perlaikyti kiek supratau galima per kelias savaites ar pan. Žodžiu, neislaikymo atveju keliauju į 2 semestrą ar ne.
Karoli, užeikite į studijų organizavimo tarnybą, 207 kabinetas, viską Jums paaiškins.
KTK_priėmimas
Justina rašė: Ar galima stoti į valstybės nefinansuojamas vietas nelaikius matematikos egzamino?
Laba diena Justina, Į aukštosios mokyklos pirmosios pakopos ir vientisąsias studijas konkurso būdu priimami asmenys, išlaikę bent vieną valstybinį brandos egzaminą ir turintys ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą, atsižvelgiant į jų mokymosi rezultatus, stojamuosius egzaminus ar kitus aukštosios mokyklos nustatytus kriterijus.
Tomas
Laba diena, esu pirmakursis. Studijuoju ktu aviacijos inžineriją vf vietoje. Mesiu mokslus, nes man ten per sunku. Ar galėsiu perstoti 2019 metais į ktk išlaikant vf vietą ? Ar skolos neturi tam įtakos ?
KTK priėmimas
Tomas rašė: Laba diena, esu pirmakursis. Studijuoju ktu aviacijos inžineriją vf vietoje. Mesiu mokslus, nes man ten per sunku. Ar galėsiu perstoti 2019 metais į ktk išlaikant vf vietą ? Ar skolos neturi tam įtakos ?
Laba diena Tomai, nutraukus studijų sutartį automatiškai prarandate valstybės finansuojamą vietą. Stojant 2019 metais, konkurse dalyvausite iš naujo.
Matas
Sveiki. Šiuo metu studijuoju KVK automobilių transporto inžineriją, pirmas kursas. Ar būtų galimybė perstoti į KTK į tą pačią specialybę po sesijos išsaugant valstybės finansuojamą vietą ?
KTK priėmimas
Laba diena,Matai, yra galimybė perstoti į tą pačią specialybę išsaugant vfv. Kilus konkretiems klausimams, skambinkite 862644990

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]