DEV

Klauskite visko apie Kauno technikos kolegiją

KTK_priemimas
Tomas rašė: Tomas rašė: Sveiki, ar su lietuviu mokykliniu ,anglu v.,mat v.,egzaminais galiu stoti i vf vieta?P.S su kokiu maziausiu balu 2015 istojo i vf vieta autoelektika?
Laba diena Tomai, jei esate tas pats Tomas, tai dar pasikartosiu:galite pateikti dokumentus I vf, taciau minimalus konkursinis balas turi b8ti 1,2. Sekmes
Julius
Sveiki, ar galima įstoti į autotransporto elektroniką istestines studijas valstybes finansuojamoje vietoje? Ar istestinės studijos yra tik vnf?
KTK_priemimas
Labas, Juliau, į pirmą klausimą atsakymas "taip", į antrą "ne":)
Tomas
Sveiki, gavau kvietima i autoelektronika vf, ar galeciau perkelti vf vieta i kita studiju programa - technini eksplotavima jei taip kaip tai butu imanoma padaryti?
Mindaugas
Sveiki. KTK jau esu baigęs vienas studijas valstybės finansuojamoje vietoje. Šiais metais įstojau į giminiškas studijas praeitoms tik jau į valstybės nefinansuojamą vietą ir ištęstine studijų forma. Kadangi studijų programos panašios tai nemažai studijuojamų dalykų sutampa. Kaip suprantu tuos dalykus man užskaitys. Norėjau paklausti, o ar sumažės studijų kaina, dėl to, kad dalis dalykų man jau bus užskaityta ir nereikės jų mokytis?
KTK_priemimas
Labas, Tomai, pakeisti studijų programą galite tik per kitus priėmimo etapus, bet labai rizikuojate prarasti vf. Pas mus pasimokę 1 semestrą, po sėkmingos sesijos studijų programą pakeisti galėtumėte.
KTK_priemimas
Labas, Mindaugai, panašu, kad Jums bus sudarytas individualus studijų grafikas, o tai reiškia, kad reikės mokėti ne už semestrą, o už modulius.
Mindaugas
KTK_priemimas rašė: Labas, Mindaugai, panašu, kad Jums bus sudarytas individualus studijų grafikas, o tai reiškia, kad reikės mokėti ne už semestrą, o už modulius.
Paprastai ištęstinės studijos trunka 4 metus. O ar būtų galimybė, man sudaryti individualų studijų planą, kuris sutilptų į 2 metus, atsižvelgiant į tai, kad man bus užskaityti beveik visi pirmo kurso moduliai ir nemažai antro kurso modulių? Tarkim šiais metais praeičiau pirmo ir antro kurso modulius, o kitais studijų metais trečio kurso modulius.
KTK_priemimas
Bus matyt:) Kai departamento vadovas susipažins su dokumentais.
Lonas
Sveiki, kokio vidurkio reikia norint gauti stipendiją? Taip pat kokį vidurkį turint gresia išmetimas iš vf vietos?
KTK_priemimas
Labas, Lonai, riba stipendijai gauti kintanti, dažniausiai ji nebūna žemesnė už 8,5. Vf vietą prarandate prisirinkęs skolų.
dendis
sveiki jei esu vf vietoje - jei gaunu skola mane ismeta is vf vietos? ir tenka moketi puse kainos ar kaip?
KTK_priemimas
Sveikas, dendi, jei gauni skolą, eini ją perlaikyti, paskui dar kartą ir dar. Jei ir tada nepavyksta - tenka kartoti dalyką. Pusės kainos nebūna:)
dendi
o tai kas pasikeite pagal nauja mokslo ir studiju istatyma su tom rotacijomis? Tai as negaliu iskristi is vf ?
KTK_priemimas
gali.
woox360
Sveiki buvau baiges vidurini su profesine nelaikiau nei vieno valstybinio tik mokyklinius,noriu paklausti ka reikia pasiekti norint istoti i technikos kolegija elektros ir energetikos srityje? Domina ir mokamas mokslas,noriu suzinot kiek kainuoja.
KTK_priemimas
Labas, woox360, apie priėmimą išsamiai: http://www.ktk.lt/busimiems-studentams/studijos-2016/
Studentas
Laba diena, Kodėl KTK tinklapyje nėra įkelta 2016 metų bendrabučio kambarių nuomos kainų? Neaišku, kiek ir už ką reikia mokėti. Iš anksto atsiprašau, jeigu kažkur įkelta ir aš neradau :)
KTK_priemimas
Laba diena, studente, ačiū už pastabą. Šią informaciją gyvai Jums gali pateikti bendrabučio valdytoja. Internete ji tuoj pasirodys.
Dadenas
Sveiki, Ar įmanoma suminimaliu 1,2 balo įstoti į orlaivių mechanikos specialybę ? Kokia yra studijų kaina ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]