DEV

Medicina

Aurelija
Sveiki, norėčiau paklausti gal kažkas oš jūsų studijuoja mediciną ir galėtų papasakoti apie studijas? Ar iš tiesų toki dideli krūviai?

Rita

zieminis14
Su mielu noru rytoj parašysiu. Trumpai dabar 1:38 min, farmakologijos vadovėlis ant stalo, keltis 6 ryto. Bet čia smagu. Iki greito

Aurelija
zieminis14 rašė: Su mielu noru rytoj parašysiu. Trumpai dabar 1:38 min, farmakologijos vadovėlis ant stalo, keltis 6 ryto. Bet čia smagu. Iki greito
Jei galėtum papasakoti plačiau apie medicinos studijas būčiau labai dėkinga. Gal plačiau galėtum parašyti man į el.paštą wik41999@gmail.com Didelis AČIŪ iš anksto. :)

zieminis14
Parašiau email. O šiaip labai platu kai pagalvoju , tai jei turit konkrečių klausimų - prašom klauskit :)

Studentas
Studijuodu medicina LSMU. 4kurse, jeigu atvirai, tai lievai ziauriai.. Galvojau kad patiks, bet ne velnio, daug labai mokslo nereikalingo, kurio tau dirbant tikrai nereikes.. Mazai miego, draugu neturiu.. Labai tikiuos kad galbut po 4 kurso bent truputi laiko laisvo turesiu. O ypac, kai destytojai labai savanaudiski, neivertina studentu.. Jiems p**hui ant ju.. Va sitas labai nervoja..

rami99
Sveiki, esu 11-okė ir šiek tiek blaškausi nežinodama, ar gerai pasirinkau dalykus :/. Gal galit kas patart ar su biologijos, matematikos, anglų ir informatikos A, bei chemijos B lygiais galima siek ir įstot į mediciną? Gal būtų ir kokių kitų alternatyvų su šiais dalykais (informatiką rinkaus planui b:D). Būtų malonu sužinoti, nes traukia kažkaip į medicinos pusę :) Dėkui :)))

rami99
rami99 rašė: Sveiki, esu 11-okė ir šiek tiek blaškausi nežinodama, ar gerai pasirinkau dalykus :/. Gal galit kas patart ar su biologijos, matematikos, anglų ir informatikos A, bei chemijos B lygiais galima siek ir įstot į mediciną? Gal būtų ir kokių kitų alternatyvų su šiais dalykais (informatiką rinkaus planui b:D). Būtų malonu sužinoti, nes traukia kažkaip į medicinos pusę :) Dėkui :)))
ir su lietuvių, žinoma, A :)

Paulius
Gal galit pasakyti kokių maždaug reikia egzaminų rezultatų, norint bent jau pagalvoti apie nemokamas medicinos studijas?

glicerolis
Sveiki, esu dvyliktokė, norėčiau studijuoti mediciną. Turiu chemiją, matematiką, biologiją, lietuvių bei anglų A lygius. Tačiau man labai labai nesiseka anglų kalba, o egzaminą vis vien pasirinkau laikyti. Ar šis trūkumas labai trukdytų man įstoti?

zigron
Sveiki, gal kas galite išsamiau papasakoti apie medicinos studijas? Būčiau labai dėkingas. Kodelciukas41@gmail.com

fantastikbombastik
glicerolis rašė: Sveiki, esu dvyliktokė, norėčiau studijuoti mediciną. Turiu chemiją, matematiką, biologiją, lietuvių bei anglų A lygius. Tačiau man labai labai nesiseka anglų kalba, o egzaminą vis vien pasirinkau laikyti. Ar šis trūkumas labai trukdytų man įstoti?
Norint stoti i finansuojama vieta, reikia islaikyti anglu bei matematikos egzaminus, taipogi lsmu reikalauja lt, bio, chemija/matke ir uzsienio kalba. Todel sakykime islaikysi lt, bio, chem/matke po 80, o is anglu koki 50, jau neistosi. Jeigu nori turet sansu istot minimum i mokama vieta, tai visus egzus turi islaikyti bent po 80 (ziurek konkursinius balus ir suprasi). Jeigu tau labai gerai sekasi matematika, tada laikyk tik matematika, jeigu ir chemija ir matematika gerai sekasi, laikyk abu, ta is kurio geresni rezultata gausi ta ir pasirinksi stojimui.

Vitalij
Sveiki. Kur galėčiau stoti su: lietuvių, matematikos, anglų, biologijos valstybiniais egzaminais?

Monika
Sveiki, noriu paklausti kaip galima stoti i kolegija studijuoti medecina jeigu napavyks islaikyti biologija?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]