DEV

policija

erla
niu jo zmones sukites kaip norit
gintare
ar sunku mokytis policijos mokykloj? noriu stoti, bet nelb gerai mokausi
aliote
sveiki matau kad apie policijos akademija klausinejat ir rasinejat...noreciau tik suzinoti ar policijos mokykla yra Kaune???ar tik dabar ji ir yra klaipedoje???
aliote
tai policijos akademija tai profesine mokykla ar kolegija???
Salviz
Matematikos(egzamino nereik,tik baigimo balo),uzsenio kalbos,lietuviu kalbos,istorijos
Arturas
o kur randasi ta policijos akademija?
Arturas
Vilniuje nera jokios policijos mokyklos??
ignas
vilniuj yra muitininku mokykla tai geriau negu policija ir darbas svaresnis ir mokytis ne taip sunku
Arturas
o kokiu egzaminu ten reikia?
kristina
kaip supratau reikalingi uzsienio kalbos,lietuviu kalbos ir istorijos egzaminai?gal gali kasnors koky konkretesne nuoroda?kur butu pasakyta koks turetu buti fizinis pasirengimas?baigemieji pazymiai?reikalingi egzaminai?ir panasi informacija.dekui
Paulina
Noriu stoti į policijos mokyklą. Gal galit man pasakyti kaip į ją įstoti? ir kokio reikia fizinio pasirengimo?
mergina
kur randasi muitininku mokykla?
Mantas
Sveiki... noreciau suzinoti ar su tiksliaisiais moklais imanoma tapti muitininku? Mano dalykai (LT,Anglu,matematika,fizika). Kur reiketu studijuoti, kiek metu, koks atlyginimas? Isivaizduoju save toki zmogu kuris stovi ir tikrina pazeidejus kurie isvyksta į kitas šalis.
Jei kas gali placiau Skype:mancius20075027
simona
AR galeciau istoti, islaikus - lietuviu, informatika, matematika? galeciau i policija istot?

siemaska
Ar galeciau istoti, islaikusi - lietuviu, informatika, matematika? galeciau i policija istot?
Editaaa
Sveiki,norėčiau sužinoti kokiu egzaminų reikia stojant i policijos akademiją?
Rasa
Gal zinot ar galima istoti i policijos akademija,be anglu egzamino,tik su aukstu balu?
remigijus
as noru
remigijus
o.kaip galima istoti
Jurgita
Laba diena norejau pakjausti jusu:esu 27m.mergina.noreciau stoti y policija.turiu vairuot.pazimejima.nuo2001m. koks turi buti vidurkis(pazymiu).ir kur suzinoti daugiau,mane dominamciais klausimais.aciu!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]