DEV

policija

Aura
Daliau - atsizvelgti reiktu i matematika, lietuviu, uzsienio kalba, ir taip pat istorija. Taip pat atsizvelk i sporta. :) Miki - priklausis nuo tavo fizinio pasiruosimo, gali bandyti, gal pasiseks, ir uzteks tau lietuviu kalbos mokyklinio egzamino, jeigu manai, kad prastai su egzaminais einasi, tuomet pasistenk labiau su fiziniu pasiruosimu, kartais uztenka tik fiziskai save parodyti, ir istoja. :)
ggggggggggggggggg
policininke, ar galiu įstoti į policijos mokykla be kūno kultūrosm pažymio? esu atleista
Aura
galite, priklauso del kokios priezasties esate atleista? jeigu yra rimta priezastis, tai gali jusu ir nepraleisti CMEK, kuno kulturos pazymis net nera paminetas, svarbu buti paciai fiziskai pasiruosusiai, nes tikrai nera lengvi fiziniai normatyvai.
Assss
o galima stoti ir po vidurines mokyklos?
Irmantas
O ar ira butina tokio dalyko biologijos pazimis?
Robertas
Sveiki, kas stos 2013 metais ten ir kas esate iš ŠIAULIŲ parašykite man skype:vhitney, robertas@robiworks.lt, 862485403, ieškau kas norėtų kartu stoti bandyt ten.
tomas
Kokie normatywai stojant i policija?
anonime
kokiu egzaminu rekia stojant i policija?
Mama
Norėčiau žinoti, kur yra tų policijos mokyklų, ar tik Klaipėdoje? Kaune ar Vilniuj nėra?
Gabi
"[c]Aura rašė: Daliau - atsizvelgti reiktu i matematika, lietuviu, uzsienio kalba, ir taip pat istorija. Taip pat atsizvelk i sporta. :)" Į Klaipėdos mokyklą stojant, reikia viską mokytis A lygiu? Informatikos nereikia ar reikia? Ačiū
Laura
Laba diena, kokie egzaminai būtini? Ir ar užtenka užsienio kalbos pažymio? nes ne itin gerai sekasi..
andrius
sveiki, ar būtų galima tapti policininku be užsienio kalbos? kur būtų galima įstop suvalkijos raj.? :)
jonas
ar imanoma praeiti cmek su akiu minusu?
lukas
ar butinas lietuviu valstybinis egzaminas ar uztenka lietuviu mokyklinio egzamino?
Mantas
Tarkim as buvau teistas uz lengva kuno suzalojima, labai kebli situacija ir galima sakyt uz nieka, pasitaiko gi nesamoniu, bet vis del to uzdejo ta teistuma, bet buvau 15m. Ant tevu ten ejo ar kur. Tai ar galeciau dar istot? ar jau be sansu?
Daina
Sveiki,šiemet mokausi 12kl ir vėliau noriu stoti į Klaipėdos Policijos mokykla, gal galit pasakyti kokius egzaminus būtina išlaikyti?
Lina
Sveiki,o jei matematika nesiseka ir rusu išeina po 5 tai jau nebegali buti policininke ?
Aistė
Sveiki. Ar CMEK mane praleistų, jei sirgau jaunatviniu juvenyliniu artritu. dabar mano sveikata gera.
Modestas
Kokius dalykus tureciau pasirinkti stojant i policija? Ir kokiu egzaminu reikia norint istoti?
Simona
Sveiki :) KOkius būtina laikyti egzaminus stojant į policija? :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]