DEV

prasau pagalbos

Irina
namo brolis nori stoti i profesine mokykla,baigus 8 klases.Gal galite kuo nors padeti?
Administratorius
po aštuonių klasių- deja, tačiau negalime, reikia baigti dešimt..
Irina
visaj negalima,niekur?
Irina
o as noriu stoti i policijos akademija,kiek zinau vilniuje nera. gal galyte pasiulyti stoti kur nors kad butu susieja su policiaje,bet kad galima butu mokytis vilniuje
Administratorius
Irina, Vilniuje tikrai nėra.Yra Kaune Romerio universiteto policijos fakultetas ir Klaipėdoje policijos mokykla.
broliui teks dar pasimokyti vidurinėje
Irian
o kas nors susijos su policija???
Irina
o kad stoti i policijos akademija? kokius ekzamenus reikes 12 klasei laikyti?
Erika
sveiki man 17 metu esu pasilikusi kartoti kursa 8 klaseje bet baigiau 8 klases, o perejusi i 9 mane pasalino is mokyklos,padekite pasakykite kur galima butu istoti? ;(
Valentinas
Labadiena.
As noriu paklausti,kiek reikia baigti klasiu kad istoti i policijos akademija?uz atsakyma busiu labai dekingas.
jurate16
Sveiki, ka reikia mokyntis norint tapti kirpeja? padekit labai reikia :) ACIU IS ANKSTO :)
Administratorius
To Jurate16

Kaune kirpėjas rengia Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centras (www.kaupa.lt), Karaliaus Mindaugo pr. 11, Kaunas, tel. (837) 22 17 23 (raštinė). Pasiteirauk čia, turėtų patarti. Yra ir kituose miestuose kas rengia kirpėjus
jurate16
aciu labai :)
Reda
Sveiki,noriu stoti į policijos akademiją. Po kelių klasių būtų galima? Esu dabar 8-oje.
inga15
laba diena,noreciau paklausti del astronomijos kuriu reiketu pamoku?esu devintoje klaseja
daiva
noreciau suzinoti,kokios specialybes gali isigyti jaunuoliai po 8 klasiu,
sunny1993
Reikia baigti 10kl , kad stot į profesinę ir įgyt specl
Holli
Neklaidinkit zmoniu jei nezinot, kai kurios profesines priima po 8 klasiu. Pvz Klaipedos Turizmo mokykloje nuo 2012 rugsejo bus formuojama devintoku klase. Manau kreipkites i profesines mokyklas ir klauskit :)
sunny1993
Į profesinę priimami asmenys,baigę pagrindinio ugdymo programos pirmąją dalį, ne jaunesni kaip 14 metų.
Laura
Bet pirmoji dalis, tai reiškia, kad po aštuonių priima?
Laura
http://www.manreikia.lt/index.php?puslapis=vilniaus-statybininku-rengimo-centras-vsi

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]