DEV

prasau pagalbos

rugile
noreciau suzinoti ka reikia baigti norint tapt astronome prasau atsakyti.
Ieva
Baigiau 9 klases Pasvalyje. Pasigimdziau vaika man 20 metu ieskau kur galeciau stot toliau mokytis
Gileta
Labuka , norėjau paklausti ar yra Kaune profesinių mokyklų po 9 klasių?
jonas
ka tu nx debilas
jonas
Gileta rašė: [/b]Labuka , norėjau paklausti ar yra Kaune profesinių mokyklų po 9 klasių?[/c][c][b]jonas rašė: ka tu nx debilas
aik bybius ciulp tik baigus tiek :D
Ieva
Noriu,jusu pagalbos,kolkas busiu tik 7klaseje,bet planuoju kur stosiu po 8klasiu,noriu buti policininke,kur galeciau stoti?Kaune.
silva
ar yra Klaipėdoje profesine mokykla kuri sudaro salygas ir dirbančiam žmogui? Dirbu pamainini darba kasininkė, noriu tureti specialybe tos sryties. darbo mesti dėl 1 metų tikrai nesinorėtų
Ineta
Sveiki, norėčiau pasiteirauti kas būtų geriausia grįžusiai į Lietuva ? Ar galiu stoti i kokį universitetą baigusi 9 klases Lietuvoje, o Anglijoje esu baigusi susijusią profesija su verslu koledzia. Labai lauksiu jūsų atsakymo
Karolina
Sveiki, norėjau paklausti. Lietuvoje baigiau 8 klases, tada išvažiavau į Londoną, ten mane perkėlė į 10 klasę. Ir dabar iškilo problemų ir turiu grįžti, kad turiu grįžti į gyventi į Lietuvą. Galite gal patarti į kokią mokyklą, kolegiją, ar gimnaziją man eit? Ir dar norėjau paklausti: kelintoje klasėje aš būčiau gyvendama Lietuvoje? Man 15 metų, bet lapkričio 25 dieną bus 16. :)
niekas
Kas galit patart kur stoti po 9 klasiu kaune is profesiniu mokyklu
anon
I profke galima jau po 8klasiu jei dar kas nezinojot.
Ieva
Ar yra kažkur Kaune profenine mokykla(profesinio mokymo centras) kur galima būtų eiti kai esi dar tik devintoje klaseje, bet nebaigiai jos,nes tiesiog nori pereiti
edvinas
noriu stot i apsauga po 12kl. gimnazijoj mokausi. kiek metu reikes mokintis?
Kęstas
ar gali stoti i suvirintojiu profesine mokykla baigus 9kl?
klausas
noriu būti virėju,barmenu.Esu baigęs 8 kl.
rasa butaite
kokie butu stojamieji egzaminai stojant i vilniaus universiteta norint baigti verslo administravyma baigus 10klasiu.
Karolina
Kur galima istoti po 8klasiu, kad tai butu susije su dainavimu?
zita
anon rašė: I profke galima jau po 8klasiu jei dar kas nezinojot.
ka galiu isigyti baigius 8 klases jei esu pilnamete

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]