DEV

Tęstinės studijos (įgyti aukštąjį universitetinį
išsilavinimą)

Agnė
Labas vakaras, esu baigusi Kauno kolegijoj Kraštotvarkos fakultete želdinių ir jų dizaino studijas(aukštasis neuniversitetinis išsilavinimas, kraštotvarkos profesinis bakalauras). Kur galėčiau studijuoti, norėdama įgyti aukštąjį universitetinį išsilavinimą?
Dėkui.
Agne
Laba diena, o cia tik isrinktiesiems atsako?
DAIVA
KUR ĮGYTI PEDAGOGO KVALIFIKACIJĄ TURINT SOCIALINIO DARBUOTOJO KVALIFIKACIJĄ
Kristina
Sveiki,
gal galeciau suzinot kiek kainuoja testines studijos? kiek reikia moketi i viena semestra? Pavyzdziui i vadyvos ir administarvimo studijas?

Aciu
Administratorius
Agnei: turėtum kreiptis į LŽŪU arba Klaipėdos universitetą ir žiūrėti, gal jie turi kokias išlyginamąsias programas

Kristinai: dėl kiekvienų konkrečių studijų reikia teirautis pasirinktame universitete.paprastai metai tokių studijų kainuoja nuo 1000 iki 5000lt
Dalia
Baigiu Vilniaus kolegijoje buhalterinės apskaitos specialybę (aukštasis neuniversitetinis išsilavinimas). Kur galėčiau studijuoti, norėdama įgyti aukštąjį universitetinį išsilavinimą? Į kokios pakraipos, specialybės tęstines studijas galėčiaus stoti ir kur?
Girl
Atsiprašau, o tai tęstinės studijos mokamos? Pirmą kartą išgirdau :O
Dalia
Atsakymo galima sulaukti?
emilija
labas vakaras, baigiau klaipedos kolegija, socialine pedagogika (aukstasis neuversitetinis issilavinimas), noreciau toliau studijuoti socialinio darbo vadyba ir igyti universitetini issilavinima. kur galeciau studijuoti?
Renata
Sveiki. Baigiau Klaipedos kolegijoje vadybos specialybe. Noreciau test studijas Klaipedos universitete ir igyt viesojo administravimo specialybe (aukstaji universitetini issilavinima. Noreciau suzinot daugiau informacijos apie paskaitu lankyma bei sesijas. Esu dirbanti uzsienyje tad man svarbu zinot ar galima suderint lankomuma, atsiskaitymus? Aciu.
jonas
labas visiem esu baiges profesine mokykla vilniuje specialybe maisto ruosimo darbuotojas,norejau pasiteiraut kur galeciau mokytis toliau pagal specialybe,kurioj kolegijoj,ar univere
Ingrida
Laba diena,
Norejau suzinoti, baigus turizma ir viezbuci uadministravima (aukstaji neuniversitetini bakalaura) kur butu galima ta specialybe studijuoti toliau kad gauti universitetini isilavinima?
Ruta
labas vakaras, baigiau klaipedos kolegija, socialine pedagogika (aukstasis neuversitetinis issilavinimas), noreciau toliau studijuoti socialinio darbo vadyba ir igyti universitetini issilavinima. kur galeciau studijuoti?
INFUZIJA
SVEIKI NOREJAU PAKLAUSTI ESU BAIGUSI BPS BENDROSIOS PRAKTIKOS SLAUGYTOJA., AR GALECIAU STOTI I MEDICINA IR AR TAI BUTU MOKAMOS VIETOS? ACIU
danguole
kur galeciau testi studijas, baigusi Utenos kolegijos, turizmo ir viesbuciu administravimo programos studijas.Noreciau igyti aukstaji universitetini issilavinima.
gita
sveiki,esu baigusi siauliu kolegija socialini darba. kur galeciau igyti aukstaji universitetini issilavinima.
Dalia
Laba diena. Esu baigusi Klaipėdos buhalterinį technikumą. Kur turėčiau kreiptis, norėdama įgyti buhalterinį aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą. Ačiū
agne
Laba diena,
Norejau suzinoti, baigus turizma ir viezbuci uadministravima (aukstaji neuniversitetini bakalaura) kur butu galima ta specialybe studijuoti toliau kad gauti universitetini isilavinima?
Jolanta
Laba diena,esu baigusi 2005m. esu baigusi Panevėžio kolegijos Sveikatos, socialinės priežiūros ir edukologijos fakultete aukštųjų neuninersitetinių edukologijos studijų krypties iki
mokyklinio ugdymo pedagogikos sudijų programą. Norėčiau įgyti aukštąjį universitetinį išsilavinimą. Ačiū
Agne
Gerbiami busimi studentai, noriu pranesti, kad yra laisvu vietu i VU socialinio darbo istestiniu (neakivaizdiniu) studiju programa. Studiju laikotarpis 4 metai(taip pat ir dieninio skyriaus 4m.).Norint istoti i sia specialybe nereikia labai aukstu balu, mokytis taip pat nera sunku:) ir pabaige turesite prestizinio universiteto bakalaura. Taip kad dar yra laiko apsipresti ir didele tikimybe, kad istosite i VU! Beje, juk ir darba su moslais galesite nesunkiai suderinti.Sekmes!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]