DEV

Tęstinės studijos (įgyti aukštąjį universitetinį
išsilavinimą)

Agnė.
Sveiki, baigiau Šiaulių valstybinę kolegiją, turiu vadybos ir verslo administravimo profesinį bakalaurą - finansininko kvalifikaciją. kur galėčiau tęsti mokslus?
Leila
Sveiki,esu baigusi socialiniu mokslu kolegija-finansininko kvalifikacija. Kur galeciau studijuoti bendrosios praktikos slaugytoja neakivaizdiniame skyriuje?
pingviniene
Sveiki,baigiau vidurine mokykla 2010,laikiau tik 2 egzamenus: lietuviu kalba -mokyklinis 5 uzsienio kalba -valstybinis-76 Ar imanoma butu istoti i teises arba psichologijos mokslus ?
Rima
laba diena,esu baigusi 1985 Vienožinskio menų kolegiją, norėčiau įsigyti pedagogo kvalifikaciją, nes dirbu meno mokykloje. Kur galima mokytis neakivaizdiniu būdu , kiek truks studijos. Ačiū
asukomisija
Rima rašė: laba diena,esu baigusi 1985 Vienožinskio menų kolegiją, norėčiau įsigyti pedagogo kvalifikaciją, nes dirbu meno mokykloje. Kur galima mokytis neakivaizdiniu būdu , kiek truks studijos. Ačiū
Laba diena Rima, Aleksandro Stulginskio universitete II pakopos (magistrantūros) studijose galima studijuoti profesijos edukologiją. Studijų trukmė ištęstinėse studijose iki 3 metų. Plačiau apie šią studijų programą galite paskaityti čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/42730 Jei kils daugiau klausimų galite rašyti el. paštu: komisija@asu.lt Sėkmės. :)
Rita
Sveiki, kur galeciau studijuoti socialinio darbo istestines studijas?
Benukas
Sveiki, baigiau kolegijoje kineziterepija, ir negaliu nuspresti ar verta eiti išsiliginti studijas dar metus jei toliau neisiu po islyginamųjų į magistrą, ar Nauda kokia yra iš išsilyginamųjų? :) Ačiū
JANINA
Dalia rašė: Baigiu Vilniaus kolegijoje buhalterinės apskaitos specialybę (aukštasis neuniversitetinis išsilavinimas). Kur galėčiau studijuoti, norėdama įgyti aukštąjį universitetinį išsilavinimą? Į kokios pakraipos, specialybės tęstines studijas galėčiaus stoti ir kur?
Ele
Laba diena. Esu baigusi Vilniaus kooperacijos technikume buhalteriją. Kur turėčiau kreiptis, norėdama įgyti buhalterinį aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą. Ačiū
Dorota
Sveiki,esu pabaigusi Utenos kolegijos Verslo vadybos kursą, ką turėčiau toliau daryti,jei domina pedagogo kvalifikacija, praėjo 2 metai,kaip suprantu negaliu įgauti profesinio pedagogo (kvalifikacijos),nes mano aukštasis neuniversitetinis? Niekur nėra konkrečios informacijos, o gal galiu vienu metu ir išlyginti, ir įgyti kvalifikaciją? Būčiau dėkinga už atsakymą.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]