B.l.u.e2011 10 16 • 78.58.61.238 cituotisveiki, einu i 11 klase,pasiemejau daug nereikalingu mokslu vien del to,kad nezinau kur stot, ir ko gali prireikt ir ko ne, tai va Lietuviu A lygiu, matieka A, istorija A, chemija A, biologija A, anglu A, bet su anglu nieko neplanuoju, labiau lyg ir buvau linkusi prie chemijos ir biologijos,bet jos laabai sunkios, ypac kaip mokytoja papasakoja,tai sakis,nezinau koki darba galeciau dirbt, daktare but tikrai nenoriu, nes 12 metu, beto man butu per sunku, beto nenoriu,kad mano darbe labai stipriai pasirekstu ta chemija,kai vien skaiciavimai ir desniai, o su istorija, na pasiemiau, jei netycia ka sugalvociau, nes lyg ir norejau psichologijos, bet dabar nebe,vis del to, kogero esu labiau linkusi prie chemijos, bet matematika, man gan sunkokai,bet ir chemijos nelabai patempiu, mokausi nes labai patinka,tiesiog daznai buna,kad nieko nesuprantu, tai va, net neisivazduoju kokia specialybe galeciau rinktis, darbas su zmonem ar ne,man tas pats, bet nenoriu tokio kur pastovei reikia pildyti visokius dokumentus, nes sunkiai susikaupiu, ir labai greit atbunka demesys, norisi kazko tokio,bet...bet..ah, esu visai pasimetusi,prasau padekit!