DEV

Kokia profesija pasirinkti

Ieva
Aš dabar 9-okė, susirūpinau klausimu ''ką rinktis''? Nelabai žinau, nes man nesiseka tikslieji mokslai. Matematika, fizika, chemija...
visai norėčiau rinktis istoriją arba geografiją, bet ten jaučiu lb sunku, todėl prašau pagalbos patarti!!!
Ieva
Aš dabar 9-okė, susirūpinau klausimu ''ką rinktis''? Nelabai žinau, nes man nesiseka tikslieji mokslai. Matematika, fizika, chemija...
visai norėčiau rinktis istoriją arba geografiją, bet ten jaučiu lb sunku, todėl prašau pagalbos patarti!!!
kur stoti
einu 10kl. baigsiu 12 ir net nzn kur stoti traukia policija ka reikia rinktis kokius mokslus
Donatas
Kokius dalykus imtis A lygiu norint stoti sias specialybes:

Viesbuciu ir turizmo administravimas
Mechanika
?
Ruta
esu desimtoke.Arteja apsisprendimo metas del profiliu pasirinkimo,o as dar nesu pilnai apsisrendusi kuriuos dalykus rinktis A lygiu..
galvoju A lygiu pasiimti matematika,lietuviu,geografija ir istorija.Gal galite patarti ka geriau rinktis ekonomika ar informatika mokintis b lygiu?O gal braizyba ?
Laurytieaa
sveiki. as laikysiu lietuviu(v), anglu(v), istorija(v) ir geografija(m) egzaminus, kur su jei galeciau istoti ir i kokias specialybes?
gediminas
As mokaus 10 klasei dabar, reikes rinktis dalykus kokius bet neisiwaizduoju ka, tesugebu muzikuoti, bet siais laikais su muzika nieko gero nepasieksi esu jau gawes kelis diplomus bet nesisiwaizduoju sawo ateities bunant muzikantu, matematik ir lietuviu mokausi gerai, ir neapsisprendziu kur stoti , kokius dalykus pasijimti kad paskui po 12 klases netureciau problemu ;/ gal kas patartumet ka?

Dekoju :)
Remigijus
Sweiki esu dar tik 9 bet noriu truputi apsisviesti apie moklus toliau. Taigi man patinga biologija fizika gerai sekasi matematika, megstu geografija. Tai kur galeciau stoti laikydamas dekim biologijos fizikos matiekos ir lietuviu egzaminus. NA bet lietuviu gerai nesiseka.
Dana
Esu bendraujanti,megstu iskalusyti zmones,jiems patarti,domuosi pscihologija,taciau sunkiai sekasi matematika,kokiu dar darbu yra panasiu i psichologija?
Dana
Sveiki esu bendraujanti,megstu iskalusyti,padeti zmonems,domiuosi pacia psichologija,bet man nesiseka matematika.Ar yra panasiu profesiju,kad tektu bendrauti su zmonemis ir galeciau padeti jiems ?
Draguza
Dana, kaip tau socialinis darbas? Ir be to, kodėl taip iš anksto pasiduodi dėl matematikos? Pasistenk ir tikrai pramoksi, tiks reikia tam laiko skirti (pvz bent jau kokį pusvalandį per dieną). Jei labai nori į psichologiją, tai stenkis ;)
Gediminai, manau, kad ir su mužika gali pasiekti kažką, jei tau patinka :). O šiaip kai reikės rinktis dalykus imks tuos, kurie tau geriausiai sekasi ir kurie tau tikrai įdomūs. Jei dar tiksliai nežinai krypties, tai nepatariu rinktis dalykų, kurie tau sunkiai sekasi. :)
vitalijus
sveiki norejau paklausti ko reikia norint buti vilkiku ir kur galeciau stoti su tokiais pazimiais fizika 3 chemija 3 lietuviu 4 matematika 3.5 biologija 5 geografija 7.5 istorija 5
Evelina
esu devintokė
Gal turit ką patart?
Man patinka biologija,chemija,fizika,matematika,rusų,
bet nekenčiu geografijos.
KAIP MANOT AR APSIMOKA STOT Į gamtos mokslų fakultetą(biofiziką) ŠIAIS LAIKAIS?
Barnis
Biofizika - tikrai šaunus mokslas, dėja dar darbas LTU nėra išpletotas - atlyginimai labai maži, bet kaip sakant, jei darbas patinka, tai ir pinigų neskaičiuoji :). Nors po truputį pradeda klestėti ir čia. Gerai besimokantys ir pasižymintys šioje srityje nesunkiai randa darbą užsienyje su tikrai gražiu atlyginimu. Žinoma, tam, kad tiek pasiektum, reikia įdėti nemažai pastangų moksluose. Kažkur skaičiau, kad BioFizika - tai ateities mokslas.
penktadienis
Man irgi kaip ir Evelinai noretusi ko nors su gamtos moklais susijusio. Man patinka biologija, geografija, anglu. Gerai sekasi ir chemija, matematika, fizika. Taciau nemanau, kad noreciau darbo susijusio su fizika.
Kamile
Laba diena. Esu dar tik desimtoke, bet reikia jau mastyti del profiliavimo ir pradeti galvoti, kuria kryptimi studijuoti. Zinau, kad laikysiu tris pagrindinius egzaminus: lietuviu, matematika, anglu. Nezinau ka daryti su istorija..jos daug kur reikia, bet nelabai megstu ja.. Man gerai sekasi biologija, bet nezinau ka su ja daryciau ateityje? (Manau, kad medicina ne man..) Kokias studijas rekomenduotumete? Mokslai sekasi gerai, soku, esu labai kurybinga ir meno srityje sekasi gerai, bet nerandu sau artimu studiju.. Meno srityje kiek skaiciau viskas paremta informatika.. Man aki uzkabino marketingas, kokiu egzaminu ir kokio dalyko metinio pazymio reikia sioms studijoms? Ar dideles karjeros galimybes? Ar tokia profesija turi paklausa? Dar galvojau kazka su dizainu, bet ten reikia fizikos, ktu net egzamino.. o man fizika nepatinka.. Taip pat galvojau kazka susijus su verslu, nes uzsiemu savo ranku darbo papuosalu prekyba ir galbut butu naudinga studijuoti versla, bet is kitos puses nezinau ar esu ta sukta “businessman” ;D Esu pasiklydusi tarp studiju, i pasirenkamuju dalyku profiliavimo lape.. Informatika A ar B lygiu? Istorija kankintis A lygiu ar tiesiog imt B? Fizika ar biologija? (Dekui, uz bet kokius patarimus ir informacija)
Ana
Sveiki dabar mokaus 9 klasėj bet jau sumasčiau kur galėčiau įstoti ir kokius dalykus rinktis. Patinka visos pamoka išskirus daile ir muzika.
Amelija
labai noreciau paklausti kokia profesija pasirinkti esu 8 klaseje savo studijas noreciau sieti su geografija, istorija ir psichologija ?patarkite kokia profesija tiktu. Is anksto aciu!
ass
Sveiki, kur būtų galima istoti su tokiais egzaminais:Anglų,Lietuviu(V),Istorija ir Biologija?
ass
Kokiu reikia egzaminu norint istoti i Biofizika?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]