DEV

Istojimas

marius
as noreciau suzinoti, kur bus bus galima suzinoti ar istojau ar ne. dekoju
zaika
O kur tu stojai?Jei i universitetus plius Vilniaus kolegija,tai suzinosi rytoj lamabpo.lt puslapyje,o jei stojai kitur,tai tos kolegijos pastate kabina sarasus bei buna ju internetiniame puslapyje.
marius
as rasiau i VK ir VGTU. aisku tada, dekui;)
mindaugas
kur istojau
kika
gal galit paaiskinti, kaip su papildomais stojimais rugpjucio 1. ar galima nunesti dokumentus ten kur jau istojai ir dar papildomai bandyti istoti kitur?
man
Kaip suzinoti ar istojau..nes vedu savo duomenis o man tik ismeta mano registracijos pazyma ir tiek, tai kaip suprasti?prasua paaiskinkit detaliau, nes tuoj isprotesiu..
zaika
skirta "man"
kiek supratau is kitu forumu,tai reiskia,kad neistojai niekur:(
bet galbut dar pabandyk palaukt,gal klaida isivele,gal dar kas...
sekmes
man
Zaika, aciu bent uz tiek..cia jau antras mano stojimas, nes viena diploma jau turiu, bet su siuo tai man visai neaisku, tai rasytu, kad neistojau ir tiek, o tai dabar meta ta pazyma be nieko, tai visai neaisku tik nervus gadina..Kai stojau pirma karta tai telefonu suzinojau tai buvo visai kitaip, ir si karta taip daryciau jei butu galima ir zinoma jei telefono numeri tureciau..
Tarp kitko tai ka rodo, jei istoji?
zaika
Rodo;
studijos,finansavimo pobudis ir kelintu numeriu istojai...va kazkas tokio:)
man
Aiskutis man dabar viskas, kad nepavyko..mat toje dalyje, kur turetu buti istojimo numeris mano vietute tuscia..na, tada teks i magistrantura stot...
Margo
Help, o man rašo "error" ....išvis nieko neišmeta, atseit klaida kažkokia... :(( ką man daryt? ką tai reiškia?
neistojau turbut :(
paspausk ant tos geltonos juostytes,kuri atsiranda virsuje ir pasirink pati pirma uzrasiuka.tada rodys. cia apsauga nuo virusu
Margo
Ačiū labai :)) o kaip suprast ar įstojau? man prie pirmos pasirinktos specialybės rašo, kad 66vf? ar tai ir reiškia, kad įtojau?? :))
zaika
to Margo
sveikinu,istojai 66nr i valstybes finasuojama vieta:)
Laurynas
sveiki, jei kas netingesit, gal galit paaiskinti visa ta stojimo procedura, esu dabar as vienuoliktokas, kiti metai paskutiniai... tai man rupi zinoti kaip ten viskas vyksta.. kokius dokumentus reikia pildytr, kur juos pateikt ir t.t.... nepykit galbut uz kvaila klausima ;)
Laurynas
atrodo atsakymus radau puslapyje lamabpo.lt ;)
kil
Man reikia pagalbos. Noriu studijuoti pedagogiką. Traukia geogrfijos mokytoja ir prdinių klasių mokytoja.
a) Geografijos moytojai kokius egzaminus reikia laikyti kur stoti?gal kas iš patirties?
b)pradinių mokytoja kokius egzaminus reikia laikyti kur stoti?gal kas iš patirties?

Internete įvairius puslapius išžiūrėjau bet blemba nk nerandu
Margo
Zaika >> ačiūū :)))
Rupuzjoke
Pasirinkau A lygiu lietuviu,anglu,istorija ir biologija.I kokia populiaresne specialybe galeciau stoti su siais brandos egzaminais kai ateis laikas laikyt(nors dar 2 metai)?dar galiu savo pasirinkima keist,tai ar verta rinktis ir matematika A lygiu ir vargt su ja jei va baigiau 10 klasiu ir man jos vos 6 isejo=/..Padekit..
zaika
to Rupuzjoke
Na as manau,kad tu esi labiau linkusi prie humanitariniu mokslu,tad ir mokytis juos A lygiu.Bent dabar,stojant reikalinga arba matematika(i tiksliuosius),arba istorija(i humanitarinius).Laikyk butinai istorija,istosi i teise,soc.mokslus..Arba galesi rinktis filologija(anglu,lietuviu).Bet svarbiausia,ko pati nori.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]