DEV

Istojimas

Rupuzjoke
Zaika,labai aciu,pradedu gaudytis ir neprarast vilties..tai vadinasi galiu matematikos valstybinio ir nelaikyt?o humanitariniai mokslai tai visos kalbos su istorija ir geografija?
alinuska
Sveikuciai, gal kas galit man pasakyti ar stojant i Vilniaus kolegija (veterinarija) reikia valstybiniu egzaminu, ar uztektu mokykliniu?
oko
o jei raso,kad kaidingai suvesti duom? as jios jau koki 6 karta vedu :D kazin ka tai galetu reiksti? :D
Banzis
ryt turetu paaisketi kur istojom bet kol kas lamos puslapyje kur balai surasyti pas mane wienoj wietoj yra nuliai ar taip gali but ir ka tai reiksia ?? dekui
sasasa
alinuska: gali istoti, tik jei islaikysai valstybini, tavo stojamasis balas bus didesnis ir didesne tikimybe, kad istosi. Daugiau jis nieko nekeicia.
asta
padekit, nesuprantu... ten pirmoj eilutej yra studiju pavadinimas, toliau NL, VF/M ir balai. tai kur ziureti ar istojau, kur tas numeriukas turi but? nes paskutinis langelis tuscias, tai nesuprantu... kaip pas jus? po balu yra dar koks stulpelis, ar jau nk ir nebeturi buti?
siaubas
asta<< paskutinis langelis virsuj parasyta kad KVIETIMAS ir jei istojai kazkur tai toj pastraipj prie dalyko turi buti kazkas parasyta,kas nezinau nes pas mane visur tuscia ir manau kad likau ant ledo.nors gal jei rasiau ir kolegijas ir unius dar ryt suzinosiu ar i kolegija istojau?as nuprotesiuu
nerrus
-> siaubas, nu jo, jei langeliai tusti, kur turetu buti parasyta KVIETIMAS, tada likai ant ledo :( na panasiai ir man, tik as istojau, bet i mokama, rasiau tik kad parasyt, nesimokinsiu as ten vistiek mokamam... na nenusimink dar, i kolegijas kur istojai, suzinosim 28d. sekmes ;)
Agnė
Kur man suzinoti kelintu numeriu istojau i savo spec.? niekur nerandu
pasimeciau
Sveiki, reikia pagalbos, as rasiau prasymus i univera, t.y. i zemke ir kitus(dauguma) i kolegijas, taigi, pvz dabar praejo jau univeru kvietimai ir gavau kvietima i zemke, bet as ten nenoriu, nes pirma norejau i kolegine profesija viena, ar pvz dabar dar tikrins ta mano prasyma toliau i kolegijas ar nebe ? nes as jau pakvietima turiu i univera :/ atsakykit pls.
KTK_priemimas
To pasimeciau

Nesijaudinkite, jei nenorite studijuoti pasirinktos studiju programos universitete, reikia Jums uzpildyti universitetines programos atsisakymo prasyma. Nuvykite i ta priemimo punkta, kuriame registravote savo dukumentus, ir jie turetu Jums ta forma duoti uzpildyti bei leisti koreaguoti prasyma :)

Tiesa, jei esate kvieciamas i universiteta ir neatsisakysite tos studiju programos, i kuria esate kvieciamas, Jusu tolimesniu pageidavimu i kolegijas nenagrines.

Tikiuosi, atsakiau i visus Jums rupimus kausimus. Sekmes!

Su pagarba,
KTK priemimo tarnyba
pasimeciau
aciu KTK, prasyma nuveziau, o cia tas dabar kur yra KVIETIMAS, tai jis isnykti turetu po prasymo pridavimo, ar jis pasiliks ?
KTK_priemimas
To pasimeciau

Manyciau, kad turetu butu pazymeta, jog Jus atsisakete tos programos. Tiksliai negaliu pasakyti, ka Jus konkreciai matote, nes mes, tie, kurie dirbam su ta programa, matome visai kitoki vaizda ir kitus duomenis :) Jei nesate tikras, tai pasiskambinkite i ta priemimo punkta ir paklauskite ar viskas gerai.

Sekmes Jums :)

KTK priemimo tarnyba
tyrell
sveiki, ar papildomame priemime imanoma gaut VF vieta, ar ten jau tik mokamos?? atsakykit, prasau, man lb svarbu..
pasimeciau
ACIU KTK ;) istojau i autotransporto elektronika VF :*
KTK_priemimas
To pasimeciau

prašom :) Lauksime Jūsų nuo liepos 30 d. iki rugpjūčio 4 d. įforminti priėmimą.

KTK priėmimo tarnyba
KTK_priemimas
To tyrell

jei liks atitinkamose studijų programose VF vietų, tai bus papildomas priėmimas į VF vietas, jei neliks po pagrindinio priėmimo, tada nebus galima priimti į VF vietas.
Apie laisvas vietas universitetuose ir kolegijose bus pranešta rugpjūčio 5 d. tinklapyje www.lamabpo.lt

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba
ramse
kur istot su trim mokykliniais egzaminais?
liepa
turiu 5 mokyklinius egzaminus, neistojau nei y viena vf vieta. o prasyme rasiau tik jas. ar pakrtotinaim stojime turiu vilciu istoti? bent i kolegija...
anonimas
Sveiki,
Noreciau sulaukti patarimo. Pas mane yra toks reikalas, man yra 18 metu as nezinau kuom noreciau uzsiimti gyvenime, sportuoju draugu turiu esu mastantis vaikinas, bet paciam net siutas ima kad nezinau ko noriu, gal zinot kur vyksta kokios paskaitos padeta suzinot ko nori?
As meginau save analizuoti taip: uzdaviau sau klausyma, ko as noriu?
Atsakymai gan apstraktus bet jum is salies gal aiskiau pasirodys kuom man uzsiimti.

Ko as noriu?

bendrauti su zmonemis ( konsultuoti, suzinoti ka nors naujo)
sportuoti
nauju pazinciu
linksmai leisti laika
patirti ka nors naujo
padeti zmonem
gauti gera darba(man patinkanti)
gauti issilavinima( kad irodyti sau ir seimai
kad esu ko nors vertas )
automobilio
uzsitarnauti aplinkiniu pagarba

P.S ( Atsiprasau uz klaidas nera idiegta lietuvisku raidziu ) Atsakymai atviri ka masciau ta ir parasiau, ne smerkimo prasau o pagalbos. Na iskarto pasakau kad nesu jaunuolis vien zaidziantis kompiuteriu ir sedintis namie megstu paivairinima.

Taigi laukiu pagalbos :)

Pagalba rasykite cia arba i el pasta: jonasjj87@gmail.com

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]