DEV

kur man stoti?

audrius
noriu stoti y kauno profesine mokykla.
bet nezinau kaip tai padaryti...
Anna
as noriu stoti i verslo vadyba, bet nzn kur.. ar i kolegija ar i univera..
lina
noriu studijuoti interjiero dizajna bet nzn kur.......hmmm....
monika
noriu stoti i verslo vadyba kur man stot geriausiai?
Kristina
ka reikia baigti kad galeciau dirbti stiliste?
Vilma
Noreciau is kolegijos istoti i universiteta, studijuoti ta pacia specialybe ar tai imqnoma ir kuriam univere yra buhalterine apskaita.?
Monika
Noriu studijuoti dizaina bet nezinau kur ir kaip?
Inesa
Noriu studijuopti kamasutra
Jurgita
Noriu studijuoti dizajna
Juste
zmones zinokit visada suspesit istot i kolegijas.. jei tik yra galimybe stokit i universitetus ir lygis aukstesnis ir sutaupysit laiko.
DJ.
nemanau kad dizainas yra ta sritis kur jums deretu stoti...juk baige dizaino studijas,vis tiek jais iskarto nebusite...galimas daiktas kad uzsiimsite visai kitais dalykais...tad pries rinkdamiesi studijas gerai pagalvokite....
Administratorius
audriui:
pirmiausia, sugalvok, kokią specialybę nori toje profesinėje studijuoti, nes kaune yra septynios profesinės, siūlančios tikrai daug specialybių
Administratorius
To Vilma: konkrečiai tokios specialybės nėra, bet LŽŪU yra žemės ūkio buhalterinė apskaita ir finansai, bent artimiausia buhalterijai.tačiau tai skaitysis kaip antras aukštasis, tad teks mokėti visą studijų kainą
auruziukas
aš noriu su namų interjeru ar psichologija įstoti kur nors ir man tikrai labai reikia pagalbos ir tuo labiau aš norečiau mokintis užsienyje ir dar klausimėlis o kaip apie harvarda ir oxfarda gal galit biski daugiau ir plačiau papasakoti
Administratorius
psichologijos studijos yra VDU, VU ir KU, dizaino galima mokytis ir kolegijose, ir KTU, ir VDA. Hmm, per daug aš nežinau apie juos, Harvardas ir Oksfordas- Anglijos (jei ne Europos) garsiausi universitetai, vienais metais galima pateikti dokumentus tik į vieną jų, į abu iškart negalima. Jų diplomai pripažįstami visame pasaulyje ir laikomi "prestižiniais".Ir, jei gerai mokaisi bei turi gerą motyvaciją, tikrai turi progą ten studijuoti. Plačiau:
http://www.ox.ac.uk/
http://www.harvard.edu/
iewiki1
as noreciau stoti i klaipedoje daile ?
Administratorius
nelabai ten kur yra į ją stoti, nebent kokia kolegija, apie kurią aš nieko nežinau.
iewiki1
as noreciau stoti i kauno taikomosios daile mokykla baigsiu 10 klasiu. ar butinai reikia lankyti egzamina?
andrelis
Noreciau paklausti kur galeciau stoti su tokiais egzaminais:lietuviu valstybiniu,andglu mokykliniu ir muzikos egz?
zapp3r
Sweiki :) laikysiu lietuviu geografijos anglu ir sitorijos egzaminus ir turbut matematikos mokyklini. Nuoreciau paklaust kur galeciau istoti? parasyk man i skype mantuxxx1111

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]