DEV

kur man stoti?

diana
nzn dar kur galeciau istoti...istiesiu nzn ka noreciau veikti gyvenime,pagal ka galeciau studijuoti ir igyti profesija..patinka menai,bet kazko abejoju..gal galite ka patart?
juste.
ka reikia studijuoti norint tapti reklamos projektu vadove,arba tiesiog dirbti reklamos srityje?
Deividas
po 10 kls galima stoti kur nors su barmenu susijusia spec?
nerijus
sweiki, siuo metu esu labai pasimetes, nes nezinau ar stoti i profesine mok. ar eiti toliau i 11-12kl.. Dabar esu isirinkes viena mokykla VšĮ Klaipėdos laivų statybos ir remonto mokykla (http://www.laivusrm.ten.lt/)
sioje mokykloje pasirinkau (Laivų elektros ir radijo sistemų montuotojo) ir gal kas zino ar galima kanors uzdirbti su sia profesija ir seip pri jos rasoma kad ismokstama benrda elektros profesija tai reiskia kad mokesi pasalinti ivarius gedimus ir panasei. o tai labai gerai.
O kita mane visa gyvenima trauke elektra aisku netiesiogei, bet man labai patiktu elektriko profesija.
Seip mano vidurkis tik 7,2mok. tai laukiu ivairiausiu patarimu del profesijos paklausos ,ar kitos mokyklos, kur butu elektriko profesija klaipedos apskrities.
aciu uz demesi lauksiu patarimu.
dzene
As busima 23 taciau nzn ka geriau man pasirinkti psichologija ar turizma. Kokiu egzaminu sioms specialybems reikia ir kurioje kolegijoje viena is siu specialybiu butu geriau mokytis Aciukas
jolke
Kur geriau mokytis gides amato. Ir kokiu egzaminu reiktu...
dzene
Atleiskit isivele klaida as busima12
Asa
Busiu 12-toke. Visada mokiaus labai gerais pazymiais. Mano kryptis - biomedicinos. Taciau mokaus ne Vilniaus licejuje, o paprastoje gimnazijoje, kurioje anglu kalba tikrai nera mokoma "stipriai". Ir apskritai, ar turiu sansu istoti i tokius universitetus kaip Harvardas ar Jeilis?
Gabriele
labas. tik neseniai nusprendziau, kad noreciau but dizainere... bet nezinau kur geriau stot... i kolegija nelabai noreciau, juk vis vien neuniversitetinis... i dailes akademija neapsimoka net ir bandyt stot... galvojau gal i uzsienio koki universiteta, bet as nelabai suprantu, kas parasyta tu universitetu svetainese... anglu kalba moku puikiai. nezinau net ka daryt... tevai pastoviai spaudzia, kad issirinkciau kur stot... pasimeciau... HELP!
Gabriele
mano e-mailas gabi9@mail.ru
ineso4ka
nezinau kur man stot su seis dalykais
A lygis: lituviu, anglu, matematika, istorija
B lygis: rusu, informatika, biologija ir choreografija
braizyba padekit
Ingrida
noriu studijuoti dizaina bet uzsienyje, kur ir kaip rasti apie tai informacija?
Agne
Laikiau lietuviu, matematikos ir anglu valstybinius egzaminus. mano metinis vidurkis yra 8. gal kas galetut patarti ka man studijuoti?
Pavel
Baigiau VAVM( dabar automechanikas) gal yra kokia Automechaniku kolegija? Ar kas nors panasaus? busiu dekingas.
Aidas
2009 baigiau vidurini. mano vidurkis 7.5 egzaminai matematika mokyklinis 6 fizika mokyklinis 6 lietuviu valstybinis 11 kokios perspektyvos studijuoti? kolegijose
Rūt.
Pavel, yra galimybė studijuot transporto arba mechanikos inžineriją, nežinau ar tinka tau:)
Rūt.
Aidai, galiu pasiūlyt informatikos, elektros arba elektronikos inžinerijos, statybos inžinerijos, transporto inžinerijos, energetikos, informatikos inžinerijos, pramonės inžinerijos, mechanikos inžinerijos, matavimų inžinerijos studijas.
nimfa
Laba diena noreciau paklausti kur galeciau istoti su tokiais egzaminais:
LIETUVIU
INFORMATIKA
ISTORIJA
DAILE
is anksto aciu
Bituxe
Kur galėčiau įstoti jei laikyčiau: ISTORIJOS, LIETUVIŲ, DAILĖS IR GEOGRAFIJOS egzaminus? :) Esu baigusi muzikos mokyklą. Dabar esu 11tokė. pažymių vidurkis 8,4.
aleksandr
noriu mokintis elektrikos specialibe,kur galima?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]