DEV

kur stoti norint buti krepsininku?

arturas
sveiki,noreciau paklausti,ar gali buti krepsininku nelankius krepsinio mokyklos?noriu irodyti kad nelankes mokyklos geriau zaidziu,nei lanke mokykla.as krepsini labai gerai zaidziu,pradejau zaisti nuo 7 metu.nelankiau krepsinio mokyklos,nes tevai norejo,kad mokykloje gerai mokiciausi.as daug sportuju ir pasiruoses dar daugiau,tiek kiek reikia.mano pliusai yra greitis,taiklus tolimi metimai ir perimti kamuoliai ir dar prasiverzima gera turiu,metimo technika-staigiai ismetu,jei taikaus dazniau prametu,kai staigiai ismetu-taikliau buna.tai norejau paklausti ar galiu patekti i kuno kulturos akademija?esu zaides mokyklos rinktineje,klases rinktineje.apie mane:vardas-arturas,miestas-vilnius.ugis apie 180,svoris apie 65kg(vasara kiekviena diena begau po 25 km ir numeciau 10kg).Esu siuo metu 12tokas.galeciau tapt krepsininku jusu akademijoj?ir kilti aukstyn
antanas
nebeswaik turi tada mokykloje gauti zenkliuka fizinio pasiruosimo..arba seip tureti pasiekimu kuriuos galetum pateikti ant lapo
jonas
nebutinai.salenga pradejo zaisti iskarto po mokyklos kasi o as nuo 7 bet be mokyklos
Abladoras
Arturaj tu nepyk bet kaip dvyliktokuj tawo ugis ir sworis tragiskas....su tokiu ugiu krepsiniuj turetum swert apie 75-80.ir iswis lewi duomenis kad su tokias zaist krepsini reikia buti super talentu ir darbo labaj daug idet.=/
Edzia
bicas tu sverdamas 65kg tikrai krepsininku nepatapsi, nebent gerai technika ivaldes :)
TN™
ugis kaip ugis ko cia kimbat, izaidejui tinka, juk delioti nebutina ,turi taiklia ranka tai tu dejimu tuo labiau nereikia
Administratorius
Kauno Kūno kultūros universitetas. Ten galima tokius dalykus studijuot tikrai.Ūgiai, svoriai- tik kiautas. Tikrasis krepšininkas- kiauto viduje.Turi norą- realizuok jį nepaisydamas jokių šnekorėlių.Tik išsilaikyk sporto įskaitą (tiksliai nepamenu, kaip vadinasi, gėda...), gausi tokį kūno kultūros ženkliuką , jis prideda balų stojant.
Nepasiduok, sportuok, o kai įstosi- pranešk ;)
Auris
Jei nelankiai jokios kases shooles ir taves nieks iki siol nepastebejo tai vargiai tu su tokiais duomenimis kur prasimusi ? ir seip kodel tu manai kad geai losi ? losiau su sporto mokyklu atstovais? nekalbu apie tuos kur negaudavo zaisti, o apie tuos kurie pagrindai komandu budavo, as pats baies mokykla ir duomenys nebloga manyciau, bet nieks nepastebejo ir nieko gero is sporto nepesiau.
Mess
Mano draugas labai gerai zaide Marciulionio akademijoj 11ka metu (Lietuvos cempionas,europoj 2 vieta berods,daug kartu dejimu cempionas ir t.t.) pabaige,norejo zinoma eit toliau,yra geras krepsininkas,fiziniai duomenys ugis 199,svoris 86.Reikia kazkur pasizymet,reik kad kazkas pastebetu norint zaist bent jau LKL.Cia mokslu nereikia,kol tu baigsi savo moxlus tai ir susent spesi,paziurek dabar kviecia zaist iskart po akademijos,tai jau 18-19kos metu.Na o jam baiges kad zaidzia dabar Vilniaus A lygoj ir dar sian bei ten.Nieko svarbaus.Tai ziurek,cia vien optimizmo nepakaks,jei taip nori privalai verztis pirma bent nuo megeju lygos pradet,ir t.t.Tau moxlai krepsinyje - O.Ir tokiu kaip tu nuo 7 metu gatvej zaidzianciu ant kiekvieno kampo pilna.Sekmes
alanas
as nelankau krepsinio mokyklos sportuoju nuo 6 metu as labai gerai varineju kamoli ir gaudau
Deividas
Sveiki labai noriu buti krepsininku,bet nzn kaip man padaryt,man 15 metu 171cm 65kg,esu gan vykrus,perduodu gerai kamuoli,labai gerai pataikau po krepsiu,turiu gera suoli ir tritaskius metau retai bet kaip kada pataikau.Bet manau kad yra problema del to kad as gyvenu kaime.
Deikunas
Padekit man duokit patarymu :(
Nesvarbu
Sveiki norejau paklaust ar man dar ne velu isisukt i kokia krepsinio mokykla. Man 16 metu. Ugis 188cm, svoris 70kg. Zaidziau sporto burelyje 1 metus.(Tik 1 nes uzdare mokykla) Prasidejo kraustymai ir tt. Dauguma man siule zaist tarpklasiniam 5x5. Taciau buvau naujokas nelabai norejau. Na o dabar manau zaisiu. Zaidimo privalumai, Atkovoti kamuoliai, blokai, tritaskiai, ir gera ginyba. Prasau patarkit xebra :)
ball3r
`taikliai metau` tai kas? jei kasio sulios nelankes nezinosi nei deriniu, nei kaip tasyklingai mest, nei kaip uztvaras statyt ir t.t. beto kad aplosi kitus kur kasi lanko nereiskia kad gerai komandini kasi losi ir ar isvis ten ne noobai buvo kur paskutiniu komu lyderiai? reikejo anksciau pradet...
Nesvarbu
Supranti bl ten kur anksciau gyvenau nebuvo jokiu sporto mokyklu.
Nesvarbu
Jei butu kasio sule buciau ejas.
LuCkyZ
Sveiki noreciau paklaust ar galeciau buti krepsininku? Man 14 metu. Ugis 186cm, svoris 72kg. Esu lankes krepsinio treniruotes 3 metus. Ar mane priimtu i kokia vilniaus krepsinio mokykla?
Mantas
Sveiki noriu paklaust ar galeciau buti krepsininku. Man 13 metu, mano ugis 176cm, svoris 60kg.Dabar mokyklojo lankau krepsinio treniruotes ir labai daug stengiuosi.Norejau paklaus kokius pratimus man daryti kad sokciau geriau?
MINDE
Arturai,šiaip tikrai nebūsi krepšininku,jai vienas dirbi,turi baigti specialia krepšinio mokyklą,ir gauti diploma,kaip ir aš gausiu,ir tada tave apžiūrės pro treneriai,ar tu tinkamas esi toliau testi,krepšinio karjeros ar ne,tad nežinau.
Mantas
Kur man reikėtu mokytis kad galėčiau būti krepšininku?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]