DEV

kur stoti norint buti krepsininku?

eCo -
Sveiki , aš esu 13m. Mano ūgis yra 1.70. Per vasarą priaugau 10cm. Sveriu apie 65,66 kg. Aš gerai atkovoju kamuolius. Rezultatyvus perdavimai yra geri , taiklumas gan geras. šuolis geras. Iki dejimo daug netrūksta . Tai noriu paklausti ar dar ne per vėlu eiti į krepšinio būrelį ?
eCo -
Sveiki , aš esu 13m. Mano ūgis yra 1.70. Per vasarą priaugau 10cm. Sveriu apie 65,66 kg. Aš gerai atkovoju kamuolius. Rezultatyvus perdavimai yra geri , taiklumas gan geras. šuolis geras. Iki dejimo daug netrūksta . Tai noriu paklausti ar dar ne per vėlu eiti į krepšinio būrelį ?
Karolis
JJJJ
Sveiki man 15m. mano ugis yra 2m. svoris 80kg. kur galima kreiptis norint patekti i kokia nors komanda?
edvardas
noreciau stoti i jaunimo lyga zaisti krepsini mano ugis190, svoris 80iki90
Edvinas
As esu edvinas man 12 metu krepsiny zaidziu nuo 5 metu noriu buti krepsininku mano ugi 150 svoris 45 nenoriu girtis bet as zaidziu tikrai neblogai patarkit kur stoti kad galeciau buti krepsininku. as esu tikras kad man jei duotu sansa tapciau geru y zaideju
Edvinas
As gerai moku atlikti rezultatyvu perdavimu gerai metau is toli dar geriau metau is vidutinio nuotolio turiu nebloga suoly, esu gana greitas , gerai varausi kamuoly.
Edvinas
pas ka kreiptis kad mano talentas nenueitu veltui
jis
Edvinai užmesk akį čia. http://www.skm.lt/renginiai/stovyklos?id=4
ula
Dovydas
Sveiki man 17 metų mano ūgis 194cm svoris 87kg. norėčiau rasti krepšinio komandą kuri dalyvautų įvairiose varžybose. ankščiau žaisdavau komandoje, tarp nedidelių miestelių, tačiau mano komanda išsiskirstė. į kašę dedu jau nuo 9 klasės atsipūtes, dabar aš esu 12-tokas. mano šuolis labai geras. neblogai žaidžiu po krepšiu. tai va, norėčiau gauti kokių nors pasiūlymų y komandas..
Mindaugas
Sveiki, esu Mindaugas, man 27 m. ugis 182, nenoriu girtis bet zaidziu krepsini gan neblogai, esu jau baiges informatikos studijas vilniuje, zaidziau uz vgtu komanda, informatika man nepatinka, noriu zaisti krepsini, gal kas zinot kaip papulti i kokia komanda. Siuo metu gyvenu kaune.
tomas
esu tomas 18metu.mano ugis 1.79cm nenoriu girtis bet zaidziu gerai suolis neblogas kiek zaidziau uz komanda mokyklos visalaika gerai pasiruodidavau padiedu visas pastangas del savo komandos. tai gal kas galetu padiet man kaip papulti y kokio komanda. sio metu gyvenu kaune.
Rokas
lol, man 14 (1999 gimimo), mano ūgis 196cm, sveriu 81kg, galiu pasakyti tiek, kad ir aukštas butūm kašės vistiek neišmoksi žaist, reikia daug darbo įdėt. Praitais metais vos mesdavau po 2-4 taškus dabar nuo 10-14 (neseniai sezonas prasidėjo turėjom 4 varžybas jau)
Karolis
Sveiki Karolis .Taigi pradėsiu nuo smulknenų mano ūgis 1,76 pries 4menesius įdedavau dejima svoris 67kg ,bet gavau traumą taigi vel reikia treniruočių ,kad vėl įdečiau anksciau nedomino krepšinis ,bet pabandžiau visai patiko taigi puikiai atkovoju kamoli esu greitas vienas iš greičiusiu mokykloje beto driblinga esu ivaldes ajsku uz Onyla ne geresnis dar reikia tobulet puikus perdavimai ir kovojimas ore nemegstu savanaudiško žaidino man 14metų pries 2sav pradejau lankyt Antano Sireikos Akademija noriu siekti dydeliu trofeju ir bandyti išgyventi is krepšinio :) kur man stoti ?
Gražvydas
mano ūgis 184cm srveriu 75kg žaidžiu nuo 10m turiu ir yžaidejo įgūdžiu ir centro esu gana greitas neblogai pastebiu komandos narius aikšteleja nesu savanaudis :-D 3pt taipat neproblema baudos taipat taiklei metau žodžiu esu visai neblogas žaidejas bet gyvenu kaime ir tai nervina beto man 16m 10kl mokausi ką galit patart po 10kl daryt kad galečiau kasezaist
Domntas Sabonis
Sveiki vyrai. Norint tapti krepsininku reikia gerai valdyti kamuoli moketi atiduoti komandoms draugams rezultativus perdavimus. reikia lankyti sporto mokyklas. ir tave turetu pastebeti agentai.
Kasparas
Sveiki. Lankau krepsinio mokyla. Man 16 metu Mano ugis 2.00m zaidziu labai gerai ir kitais metais tureciau patekti i už U18. Tad kiti vaikai ar vyrai stenkites ir tikrai tapsite krepsininkais.
Saulius
Sveiki, Mano vardas Saulius as lankau krepsinio burelius, mano ugis 1,85 valdau gerai kamoli, bei perduodu draugams nuostabius perdavimus, noreciau kita sezona istoti y kokia krepsinio komanda, bei bandyti zaistu uz lietuvos u-16 ringtine.
Saulius
Sveiki, Mano vardas Saulius as lankau krepsinio burelius, mano ugis 1,85 valdau gerai kamoli, bei perduodu draugams nuostabius perdavimus, noreciau kita sezona istoti y kokia krepsinio komanda, bei bandyti zaistu uz lietuvos u-16 ringtine.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]