DEV

ka galima studijuoti islaikius tokius egzaminus?

mantasss
Sveiki, ką galima studijuoti išlaikius Lietuvių, Anglų, Informatikos egzaminus? :)
Albinas
Turiu valstybinius Lietuviu, anglu, istorija ir biologija. Ir kur galeciau studijuoti su siais dalykais?
Albinas
Turiu valstybinius Lietuviu, anglu, istorija ir biologija. Ir ka galeciau studijuoti su siais dalykais? *
asukomisija
Albinas rašė: Turiu valstybinius Lietuviu, anglu, istorija ir biologija. Ir ka galeciau studijuoti su siais dalykais? *
Sveikas Albinai, Aleksandro Stulginskio universitete pagal pasirinktus dalykus labiausiai tiktų ir daugiausiai galimybių įstoti į valstybės finansuojamą vietą turėtumei stodamas į biomedicinos mokslų studijų srities studijų programas. :) Susipažinti gali čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51604 Jei susidomėsi parašyk priemimas@asu.lt Iki. :)
Laura
Sveiki:) kur būtų galima stoti su valstybiniais lietuvių,anglų,matematikos,geografijos bei istorijos egzaminais?:)
Kristina
Sveiki, ką galima studijuot islaikius istorijos, lietuviu kalbos ir literaturos, matematikos ir anglu kalbos egzaminus? aciu uz atsakyma.
Ruchin
Lietuviu mokyklini, Rusu mokyklini ir Istorija?
karolina
esu islaikiusi : lietuviu mokyklini, geografijos, istorijos egzaminus. kur galeciau stoti?
Agata
Sveiki, esu visialai pasimetusi, nezinau kokia studiju kripti pasieinkti. Man reikia jusu pagalbos ka galeciau studijuoti su siais dalykais: Lietuviu, matematika, anglu, istorija arba geografija? Aciu labai uz pagalba. :)
Moni
Sveiki , Ką galima studijuoti išlaikius istorijos ,anglu ,lietuviu ,matematikos egzaminus
a1m2x3
laura rašė: [/b]Kur būtų galima studijuoti išlaikius tokius egzaminus:Lietuvių,anglų,istorijos,matematikos(valstybiai visi)egzaminais?[/c][c][b]Audrius rašė: ka galima studijuoti islaikius tokius egzaminus: lietuviu,anglu matematika (visi mokykliniai) plius istorijos metinis pazymys.?Buciau labai dekingas :)
Erika
Kur galima stoti su anglų ir lietuvių valstybiniais egzaminais?
asukomisija
Erika rašė: Kur galima stoti su anglų ir lietuvių valstybiniais egzaminais?
Labas Erika, su tokiais egzaminais realiai gali pretenduoti į visas studijų programas. Pirmiausia apsispręsk kur nori studijuoti, universitete ar kolegijoje (jei vidurinį išsilavinimą įgysi 2016 metais ir norėsi pretenduoti į VF vietą reikės dar matematikos valstybinio egzamino); Jei nori plačiau pasikonsultuoti, gali pasiskambinti, tel.: 8 37 752 200 (ASU stojančiųjų priėmimas ir konsultavimas). Sėkmės. :)
kar00lius
Baigiau mokykla 2012 , islaikiau anglu , lituviu ir istorijos valstybinius egzaminus , ir matematikos mokyklini , bandziau studijuoti uzsienije bet , nusprendziau kad tas dalykas ne man , ir noriu gryzti I lietuva mokintis , bet neisivaizduoju kur su tokiais egzaminais galeciau istoti ?
Monikamonika
Laba diena, kur galima stoti išlaikius istorijos, lietuvių k., anglų k. ir matematikos egzaminus? taip pat turiu muzikinį išsilavinimą, tai būtų smalsu sužinoti , kur būtų galima stoti, kad muziką būtų galima rinktis kaip gretutines studijas?
Livija111
Sveiki, esu 11-okė. Man nesiseka visi tikslieji mokslai,(ir taip nesu tobula moksluose) ir esu labai pasimetusi, nes nežinau ką studijuoti, kad man patiktų, ir ateityje galėčiau kur nors su profesija įsidarbinti ir dar tiek mažai laiko beliko... 12 klasėj laikysiu: lietuvių k., matematikos, anglų k., ir biologijos egzaminus. Ką rinktis? Prašau patarkit!
Gabija
Sveiki. Ketinu laikyti lietuvių, anglų, rusų ir istorijos egzaminus. Ką galima studijuoti išsilaikius šiuos egzaminus??
Irina :)
ka galima studijuoti islaikius valstybinius anglu, liutuviu ir matematikos egzaminus? :)
Evelina
Ka galiu studijuoti išlaikius anglu ir lietuvių valstybinius?
Arijus
kur galeciau studijuoti , jei esu islaikes tik anglu ir lietuviu mokyklinius egzaminus....

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]