DEV

ka galima studijuoti islaikius tokius egzaminus?

didi
sveiki,turiu klausimą kas butu jei neislaikyciau matematikos valstybinio egzamino? ar tai kaip nors pakeistu mano stojimo i kokia specelybę, galimybę? labai prašau padekit!!!!
deimena
lietuviu-5 biologija-7 istorija-5,visi mokykliniai. ar butu galima studijuot kineziterapija?chemijos nebuvau pasirinkus. kur aplamai galeciau studijuot?
danutele19
lietuvių,informatika,matematika
Ieva
Ar galima studijuoti lietuvių filologiją, jeigu išlaikyčiau
lietuvių, istorijos ir anglų egzaminus? Kiek girdėjau kaip tik šitų egzaminų ir reikia.. bet labai bijau, kad anglų
galiu neišlaikyt, nes biškį sunkiai sekasi anglų gramatika.
PATARKIT.
lena
ka studijuoti kai vidurkis 6balai. lietuviu, matematika, dailė, istorija.visi mokiklinei. labai noriu kurnors studijuoti
rytis
kur galima stoti silaikus 3 egzaminus lietuviu gografijos teknologiju
Mantas
Kur galeciau istoti islaikes geografijos ,lietuviu ir biologijos egzaminus ?
Mantinis113
Sveiki , gal kas zinot kur galeciau istot islaikes : lietuviu ,geografijos ir biologijos egzaminus ? Isanksto didelis aciu .
Audra
Kur galima įstoti ar ką studijuoti išlaikius lietuvių, biologijos ir istorijos egzaminus?
idril1
kur galiu istoti su lietuviu 46,matematikos 13 ir istorija fizika...dar rezultatu nezinau..
Deividas
Ką patartumėt studijuoti su šitokiais egzaminais Lietuvių k. 44 [/b],istorija [b] 60 [/b] ir anglų k. [b] 12 ,labai nemėgstu matematikos,norisi kur jos mažiau būtų,ką galit patarti,teisė ir vadyba nedomina,norėčiau studijuoti Kaune
mereckyte
Gerbiamai administratorei,
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti su siais valstybiniais egzaminais :
Geografija.
Lietuviu k.
Istorija.
Biologija.

Didelis Aciu ;))))
vidmantas
as noriu istoti i kuno kulturos akademija kokie ekzaminai man reikalingi?
juta
Dar nesu baigusi mokyklos , kokiu reiktu egzaminu norint stoti y dizaina ?:)
Rimas
Noreciau paklausti kur galeciau stoti, baiges kolegijoje elektriko automatiko specialybe, si spec man nepatinka ,noreciau su dizainu kazka bandyt arba su muzika, ir kur galeciau stoti?
Ieva***
Sveiki,kur galima stoti jei laikau tokius egzaminus kaip biologija ir lietuviu kalba?
Regina
Esu ilaikius lietuwiu ir rusu valstybinius,lenku ir geografija mokyklinius. Ka patartumete studijuoti su siais egzaminais
Fausta
Ruošiuosi laikyti istoriją (V),lietuvių (V) ir matematiką (V)ir norėčiau studijuoti teisę ar būtų įmanoma su tokiais egzaminais?
Panele
Kur galeciau istoti islaikiusi lietuviu, geografijos ir istorijos valstybinius egzaminus?
kurstoti?
kur galeciau istoti su biologijos , lietuviu ir anglu egzaminais?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]