DEV

Kas geriau odontologija ar dantu technologija?

Fokusas
rasyk y skipe fokusas999 jau busim tryse :D
Valdis
Stojau praeitais metais i dantu technologija, deja neistojau. Dabar vel bandysiu :)
P.S kursuose neismoksit ir nespesit pasiruost manualiniu gebejimu egzaminui.
Jau nuo naujuju metu ruosiuos ir tai dar nezinau ar tikrai esu pasiruoses.
mmm
tu i KK cia stojai ir bandysi vel?
EveIina
tik dabar skambinausi del kursu ir pasake kad jau vietos nebera, nebezinau kur stoti iskyrus Dantu technologija, ka daryt?
Valdis
Jo, Evelina, tikrai nebera, jau man rodos kokias 2 savaites kaip nebera. O siaip patarciau, paskirti visus metus pasiruosimui manualiniu gebejimu egzui.
Taip, i KK.
elina
Ar tirai reike i DT chemijos ir biologijos?
EveIina
Valdis,

Patekau i tuos kursus, bet neislaikiau egzamino. Man taip patiko, kad pasiryzau metus mokintis ir bandyti dar karta. Kaip patartumet pasiruosti?
ScOrpionS
Sveiki visi noriu paklausti va noriu siemet stoti i Dantu technika tik vat duomuosi del valstybiniu kuriu reikia laikyti.. zinau kad reikia Biologija - o del chemijos abejoju zinau kad siemet viskas keiciasi uztat klausi ar reikia tureti is chemijos gera pazymi ar valstybinio reikia .. ?
ScOrpionS
blemba kas yra apie tai patyres ir t.t padetikit mano skipe mantas80081 va parasykit ... Dekui ..
protezai
pasakysiu trumpai bet aiskiai. tevas dirba DT ir mane nudaustu jai stociau i tehnikus o ne i odontologus, nes pela "juodais" dalinas 1:1 daktaras dirba 6h tehnikas iki 12h/diena, tehniko darbas gerokai kenksmingesnis, is tevo patirties tai buna kad ploksteliu net taikyt neraike tai daktaras na sharum gauna... ir kaip bebutu taip daktaras gali but tehniku o thehnikas daktaru ne... nu gal as dar nelabai padety gaudau bet bent mano tokia nuomone...
Valdis
Ruostis reikia pas koki KK destytoja privaciia, dazniausia yra renkamos grupes is anksto zmoniu kurie nori bandyti stoti.
O kas kalbama del egzu tai nemanau kad jie yra labai jau svarbus. Siemet stojant buvo svarbiausia isdrozti danty ir praeiti egza, ji praejus tau vieta buvo garantutoa.
Na egzai lemia tik mokama ar nemokama vieta, bet kai istoji tau jau visiskai nusispjaut mokesi tu ar ne.
Greta
Dantu techniko studiju kaina bent pernai metais buvo 6000 lt . na ir nemazi pinigai.
O egzaminu reikia, biologijos, matematikos arba chemijos, ir lietuviu kalba, o eina ir metinis mazymis, ziurint ka pasirinkai, jai egzamina chemijos, metinis ziurimas i matematikos, jei matematikos egzamina ziurima i chemijos pazymi, ir beje yra stojamasis siai specialybei, tai manualiniu gebejimu patikra.
Greta
Pas mus ruosiami kursai manuoliniams gebejimams pramokti, ar verta i juos eiti, sake bus 4 savaitgalius po 10 akademiniu valandu, ir kaina kursu 500 lt :(
Mone
Aš bandysiu stot šiais metais į DT, labai noriu į KK, tik sako, kad lengviau į Uteną. Gaila, kad pavėlavau į kursus pasiruošimo, dabar varysiu privačiai. Jei kas dar stosit, ar šiaip apie tai pakalbėt norit parašykit yummy0160 :)
SiD
Nu aš stojau 2 kartus :) Pirmą kartą kai įstojau pasimokiau pusę metų ir po sesijos išėjau, tada padirbęs fizinių darbų nusprendžiau pasimokyt vis gi, tai vėl istojau ten pat ir dabar baigiu antrą kursą, mokytis visiškai nesunku, tiksliau teorines paskaitos būna tik pirmą pusmetį, poto vien laboratorijoj daryt dantukus :) O dėl manualinių gebėjimų egzamino to, kad per 4 dienas ten neišmoksi danties išdrožt, tai lengva, pirmą dieną kai drožiau, per dieną pusę danties ten niekaip negalėjau išdrožt, o buvo tokiu kur po kelis pavarė, bet po kelių dienų drožimo ten (nes ten ale pamoko dėstytojai, pataria kaip geriau, nuo ko pradėt nu ir pan.) tobulai išdroždavau, ir taip daugelis :)
Tesi
Tai sakot imanoma per tuos kursus ismokti ta danti drozti? Nes jei nieko ten neismoksiu neapsimoka net pinigu be reikalo leist...
SiD
Aš manau, kad laisvai galima išmokt, priedo ten visa laik moko ir patarinėja keli dėstytojai, galiu ir as pamokyt, jeigu labai jau nori... :)
Marija
Turekit galvoj, kad odontologai be dantu techniku dirbti negali, taigi tai yra lygiai taip pat perspektyvu. net nemanau kad dantu technikai uzdirba maziau. tiesiog odontologija tiek daug reikia mokytis nes darbas atsakingesnis.
mieli
vaikai, nueikit pirmiausia i laboratorijas, paziurekit kas per darbas, kaip zmones aria, tada spreskit ar tikrai norit, nes darbas sunkus, vyrukams labiau tinkantis. zodziu, sekmes renkantis.
Aura17
sveiki,gal kas galetu rekomenduot destytoja kuris privaciai ruostu manualiniu gebejimu testui?..:)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]