DEV

nesuprantu

Vytautasas
Ir ko reikia stojant i policijos akademija, ta prasme pazimiu.
Vytautasas
Ir kokiu pazimiu reikia stojant, i policijos akademija?
Administratorius
policijos akademijos Lietuvoje nėra, mielasis:)
raminta17
o kokiu mokslu na kokiu dalyku egzaminu ar metiniu pazymiu reikia stojant i kmu?siejant ateiti su medicina?
Remis
Noriu suzinoti.man yra 26m,armijoje nebuvau,ar imanoma ka nors padaryti,su sauktiniu liudijimu,kad nereiktu eiti i armija?Kiek zinau,kad is karines istaigos galima pasiimti dokumenta,kuriame ira parasyti liudijimas,kad buvai lankesis karineje istaigoje?ar to pakanka???
Administratorius
o kokioje tu įstaigoje lankeisi? iš tiesų, tai nelabai supratau tavo klausimo.
auktinis - karo prievolininkas nuo 19 iki 27 metų,neatlikęs būtinosios karo tarnybos ir nuo jos neatleistas. Priežastys atleisti:dėl sveikatos būklės netinkami būtinajai karo tarnybai,nuteisti laisvės atėmimu; raštu pareiškę, kad dėl religinių,pacifistinių įsitikinimų negali tarnauti su ginklu rankose ir nori atlikti alternatyviąją krašto apsaugos tarnybą;baigę būtinuosius karinius mokymus; valstybės pripažintų tradicinių religinių
bendruomenių dvasininkai,nuteisti laisvės atėmimu už nusikaltimus.Būtinosios karo ir alternatyviosios krašto apsaugos tarnybos atidėjimas:dieninių, vakarinių vidurinių bendrojo lavinimo ir profesinių mokyklų moksleiviams, ne vyresniems kaip 20 metų,kol jas baigs;aukštųjų ir aukštesniųjų mokyklų studentams(išskyrus neakivaizdinio skyriaus)iki jiems sukaks 24 metai;magistrantams iki jiems sukaks 26 metai;doktorantams;kuriems iškeltos baudžiamosios bylos,iki išteisinamojo nuosprendžio ar bylos nutraukimo;kai šauktinio motina ar tėvas yra I ar II grupės invalidai ir nėra daugiau pilnamečių šeimos narių, galinčių juos išlaikyti;kai šauktinio motina viena ar šauktinio tėvas vienas augina vieną ar daugiau nepilnamečių vaikų iki16 metų arba vyresnių,pripažintų I ar II grupės invalidais;kai šauktinis turi vieną ar daugiau nepilnamečių iki18 metų brolių ar seserų ir nėra kitų pilnamečių šeimos narių,galinčių juos išlaikyti;kai šauktinio žmona yra I ar II grupės invalidė arba žmonos nėštumo laikotarpiu ir iki vaikui sukaks 3 metai;kai šauktinis privalo išlaikyti nedarbingus senelius;Piliečiai,kuriems būtinoji karo tarnyba buvo atidėta ir atidėjimo priežastys per3 metus neišnyko,šaukiami į būtinuosius karinius mokymus.Naujokų šaukimo komisijos būtinąją karotarnybą gali atidėti metams.
Almis
Ar stojant i policijos mokykla,butinas karinio liudijimas?
Administratorius
turi pateikti šiuos dokumentus:

prašymą;
asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
vidurinio mokslo baigimo dokumentą (besimokantiems 12 klasėje, bus galima pateikti baigus mokslus);
keturias 3×4 cm ir vieną 9×12 cm nuotraukas;
[/karinį arba šauktinio liudijimą];
vairuotojo pažymėjimą (turintys).
Kada tiksliai pasirodys KUR STOTI 2008?
Administratorius
vasario pirmąją savaitę
Tadys
labas...;]as mokausi 12 klaseje... mokslai sekasi aisku nestebuklingai... labai noriu stoti y palicijos mokykla.. man smalsu kokie balai turetu buti kad pasisektu ystoti.. p.s girdejau kaune yra palicijos mokykla ..gal zinot jos adresiuka , o geriausiai butu internetinis puslapiuka...;) o del istorijos dar man neaiskumas... jei as ja mokausi (B) lygiu tai negali man buti stabdis stojant jei nezadu laikyti egzamino...? na vat kiek klausimu vienoje vietoje..:D aciu tau labai.. laukiu atsakymo..
Administratorius
ten ne mokykla, o Romerio univero policijos fakultetas.profesinė policijos mokykla yra Klaipėdoje, į ją stojant tereikia būti geros fizinės formos ir išlaikius LT egzaminą. o jei norėsi stoti į Romerį, tai ir istorijos reikės.va taip :) o apie policijos mokyklą yra straipsnis mūsų portale, nueik į skilt "apie studijas lietuvoje", antras nuo viršaus straipsnis :)
Tadys
aciu tau labai...;]
jei ka dar uzsuksiu pasiteirauti....;p
ciau...
Eimantas
noreciau paklausti kokiu egzaminu reikia verslo vadybai ?
ieva
labas as norejau paklausti jei laikysiu islaikyti matematikos mokykl.anglu mokykl, lietuviu,mokykl.ir istorijosmokykl.ar pavyktu istoti i policija norint studijuoti teise.
deivis
noreciau paklausti ar stojant i aras reikia baigti 12 klasiu ar nebutina??
Rasike
Esu antros grupės invalidė.Ar man reikia už studijas mokėt pačiai ar man skirs lėšas? Jei taip tai ar reikia papildomai tvarkytis dokumentus? Laukiu greito atsakymo.
Didi
To Rasike:
tai, mokant uz moksla tu turi nuolaidas, taciau privalai susitvarkyti visus dokumentus, irodancius tavo invaliduma.
Saulyte
Kokiu reikia egzaminu stojant i zurnalistika?
ieva
kur vilniuje galeciau stoti su tokiais egzaminais kaip matematika, lietuviu ir chemija?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]