DEV

nesuprantu

domcius
ir ko reikia kad ystotai y karine mokykla
smalsutea
kur galeciau stoti su anglu k., rusu k., istorijos ir aisku lietuviu kalbos mokykliniais egzaminaios? bet kuriame lietuvos mieste
smalsutea
kokia profesija tiktu judriai,nemegstanciai sedeti vietoje,komunikabilei,linksmai panelei?
arcis
Noriu stot i krasto apsauga... kur reikia registruotis ar panasiai?
Ritis
cia del policijos akademijos kokie normatyvai svarbiausi ir egzai jei as laikau istorija anglu geografija ir lietuviu tiks? busiu dekingas jei gausiu atsakima.... jei imanoma tai parasykit kur stot reiks
Desimtokas
norejau paklausti ar stojant i mentus butinai reikia matematikos egzo ?
leja
na esu dar vienuoliktoke, bet jau mastau ir duomiuosi kas ir kaip. vis negaliu apsisprest ka studijuoti vadyba/ekonomika/psihologija... kur galima butu placiau pasiskaityti apie siu sryciu profesijas ir ju perspektyvas? is anksto aciu;]
Drevin
Sveiki ! Gal kas gali man pasakyti ką reiškia "ištęstinės studijos (I)" ir ką reiškia "nuolatinės studijos (NL)" ??
mantas
is kur reik zinot kokias profesijas galesi ateityje pasirinkt? pvz yra parasyta elektros inzierija. tai is kokiu profesiju galesiu rinktis?
Tomas
Sveiki, norėjau pasiteirauti: dabar stojant (i aukštasias) yra privalomas karinis liudijimas? Ar jo reikia tik stojant į karo akademiją?
Tomas
ištęstinės studijos - ankčiau jos buvo vadinamos kaip vakarinės ir neakivaizdinės;
nuolatinės studijos - dieninės.
Godesina
Sveiki, matyt visai ne toje skiltyje parasysiu, bet man labai domina viena tokia situacija su tom paskolom.
Siais metais zadu perstoti. Jeigu istoju i valstybes nefinansuojama vieta ir negausiu paskolos tai vadinasi man metai nuplaukia (nes negalesiu uzsimoketi)? Ir kokie sansai gauti paskola?
Su ta nauja reforma nors nusisauk..:(
sigitas
labas. kokiu dokumentu reikia stojant i siauliu profesine mokykla?
magnolia
Administratore, kokius dalykus reikia mokytis ir laikyti norint įstoti į teisę arba aktorinį meistriškumą arba tarptautinius santykius. Ačiū.
kristina
laba diena.. dabar man dar liko metai mokintis floristikos profesinėje mokykloje, norėčiau po to stot į želdinių dizainą ar pan.niekaip nesuprantu kokie egzminai būtini stojant į tokią specialybę... ačiū
grazina
ko reikia is egzaminu kad istot i karo mokykla?
andrius
labas ko reikia stojant i karo akademija?kiek klasiu reikia baigti?kokius egzus islaikyti ir pan?;)
Rūt.
Andriau, siūlau pasiskaityt lka puslapį ;) http://www.lka.lt/index.php/lt/100955/
Paulius
Kokiu mokslu reikia Administraturai ???
Padekit nes as ilgai ieskojau niekur nerandu...:(
Rūt.
Kokie administratoriai? :) Patikslink.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]