DEV

Klausimai apie VTDK priėmimą

Mantas
Sveiki, norėčiau paklausti, kaip vyskta tie egzaminai jūsų kolegijoje...Grupėmis vienoje salėje, ar kažkaip po viena..Aplamai,ar ten labai sudėtingos sąlygos, padaryti tas nuotraukas ir tų scenarijų temos..Kažkaip sunku isivaizduoti, ko manęs prašys,kai ateisiu..:/.Gal kas galėtų į tai atsakyti, būčiau labai dėkingas.
Ugnius
Norėčiau paklausti ar kompozicijos stojamąjį darbą į grafinį dizainą galima atlikti spalvotais pieštukais ar tik dažais ?
Grett
Sveiki,
Ar stojamuosiuose i grafini dizaina kompozicijos dalyje galima naudoti juoda tusa? Ar yra stojamuju mokestis?
Aciu
Susidomejuso
Sveiki,jei man prie stojamuju parasytas ivertinimas 20 tai vadinasi as neistojau?
Greta
Laba diena.
Gavau stojamuju rezultatus, gal galite pasakyti koks buvo auksciausias balas? Ir kokia balu reiksme tolesniame stojime?
Susidomejas
Ta pati noreciau suzinoti ka praso Greta. Informacija sunku rasti
noctua
Sveiki,
Kodel pas mane irasytas tik kompozicijos balas? Piesimo tuscias langelis. Ar dar nesuvertinti darbai ar kazkoks nesusipratimas ivyko?
Aciu.
Zigfried
labas..
Noctua, kompozicijos eilutėje yra rašomas jau bendras abiejų egzamino dalių įvertinimas..
Norėčiau sužinot kaip su tais kvietimais studijuoti čia yra.. Kvietimai liepos 26 iki 12h bus iškabinti tik pačioje kolegijoje ar kiekvienas pretenduojantis įstoti bus dar ir informuojamas asmeniškai: elektroniniu paštu, skambučiu..?
Info
Del priemimo turetu but pranesta is lambpo elpastu.Jei ne paslaptis kiek surinkote tasku?
Drum
Sveiki, norėčiau pasiteirauti ar yra šansų įstoti į VF vietą transporto inžinerijoje su tokiais egzaminų rezultatais ? Lietuviu - 32, matematika - 13, fizika - 4
Elena
Sveiki,noreciau suzinoti kokius tureti dokumentus su savimi kada atvyksi sutarti pasirasinet?
ANDZAS
Sveiki, ar dar butu galima istoti i Mechanikos technologiju inzinerija?
nes pirmu turu pamirsau uzpildyt, o drauge sake kad yra dar ir kaskoks trecias turas, bet tai tik i mokamas.
bituxe
SVEIKI, Esu būsima 12-okė. Žadu laikyti istoriją, lietuvių, geografiją, galėčiau ir dailę (šiuos dalykus mokausi A lygiu tad galėčiau laikyti ir egzaminus. taip pat informatiką irgi mokausi A lygiu). Bendras visų dalykų metinis pažymių vidurkis 11-oje kl. buvo 8,4 . LABAI norėčiau sužinoti kokių šansų ir į kokią specialybę MAŽDAUG galėčiau įstoti kitais metais? aišku, jei tokių šansų turiu... :( iš anksto labai dėkoju už atsakyma...
Sukubus
Sveiki. Stojant į fotografijos technologiją būtinas informatikos brandos egzaminas?
Raimondas
Sveiki, norėčiau sužinoti. Jei aš noriu stoti į Grafinį dizainą ar man reikia laikyti Lietuvių kalbos valstybinį ar galiu laikyti mokyklinį? Ir bendrai kokius egzaminus reikia išsilaikyti norint stoti pas jus, žinau kad pagrinde priklauso nuo stojamojo rezultatų, bet man svarbu žinoti kokius egzaminus reikia laikyti mokykloje. Ačiū lauksiu atsakymo.
Raimondas
Dėkoju už išsamius atsakymus :)
edukas41
Laba diena , ar imanoma istoti su 12kl mokyklinais egzaminais Lietuviu , biologijos , informatikos, i interiero dizaina , Valstybes nefinansuojama?
Andzej
Sveiki, norėčiau pasiteirauti ar yra šansų įstoti į Finansuojama vietą transporto inžinerijoje su tokiais egzaminų rezultatais ? Lietuviu - 32, matematika - 5, fizika - 4 anglu metinis pazymis 9 A lygis
edukas41
Sveiki ar galite kas nors pakonsultuoti ar imanoma istoti i dizaino kolegija su mokykliniais 12kl egzaminais , lietuviu 7, biologijos 5, informatikos 8. i valstybes nefinansuojama ?
Mantas
Laba diena, Norėčiau paklausti ką reikia atsinešti i egzaminą?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]