DEV

Klausimai apie Panevežio kolegiją

PK priemimas
Į Grožio terapijos studijas priėmimas yra vykdomas ir į valstybės finansuojamas vietas. O teisės studijų programą - tik mokamas vietas
susidomejusi
Noreciau studijuoti burnos higiena arbakineziterapija, gal galit pasakyti koks pernai buvo maziausias konkursinis balas I valstybes finansuojamas vietas?
Viki
Laba:) lamabpo prašymą jau užpildžiau, bet įdomumo dėlei noriu paklausti, ar yra kažkokių šansų įstoti į Panevėžio kolegiją į vieną iš šių studijų programų kaip statybą su KB 11,58, finansai ir logistikos vadyba KB 14,88 ? :) į kurias specialybes iš šių šansai didesni? Jei įstočiau į statybas ar nebūčiau viena mergina tarp vaikinų? Noriu praktiškos specialybės
Rita
Sveiki, na planuoju ir aš čia stoti, tik vat toks klausimėlis. Su 13,22 konkursiniu balu, vf finansai, buhalterinė apskaita arba logistikos vadyba tikriausiai man be šansų? :) Ir dar, kaip čia yra su tom studijų stipendijom (vnf/st), kiek žinau tai stipendija prilygstanti studijų kainai, tačiau, ar ją gauti reikia panašių konkursinių balų kaip kad vf, ar čia sudaroma kita eilė ar dar kaip:)) Iš anksto dėkoju už atsakymus.:)
vigile
Taip tikejausi, kad istosiu, bet...... nei i viena spec.nepakviete:((( balas 14.85, su tokiais balais i riomeri istojo nemokama soc. ped., kazkokia nesamone. teks darbo ieskoti:(((
Vaida
Laba diena! Norėčiau sužinoti kiek kainuotų bendrabutis?
Vaida
Radau kokios yra kainos. Tačiau iškylo klausimas ar duodant prašymą bendrabučiui reikia sumokėti mėnesio mokestį ar daugiau?
PK priemimas
Už bendrabutį reikia mokėti kas mėnesį.
PK priemimas
Vigile, paskambink mums tel 845 46 54 96
vigile
treciu turu net neistojau:(. tai kokiais zemiausiais balais istojo i vf socialine pedagogika? o i mokama nera galimybiu stoti. gal reikejo ir kitas kolegijas rasyti ir aukstasias. bet norejosi likti mokytis panevezyje, kad tevams lengviau butu. teks laukt kitu metu:((((((((((
Rita
Sveiki, aš norėjau pasiteirauti dėl studijų apmokėjimo. Tiksliau kvito pristatymo. Jeigu dabar avansą reikia pervesti iki rugpjūčio 25d. tai ir tą kvituką iš kart į kolegiją pristatyti? Ar jį pristatyti tik rugsėjo mėnesį, kai jau ateisi mokytis?
auksiukas227
labuka kas istojo i pnv kolegija kineziterapija noreciau susipazinti mano gmail aukse.blizgute@gmail.com
Goda
Laba diena, ar imanoma gauti socialine stipendija mokantis istestinese studijose?
Liepa
Laba diena. Norejau paklausti ar istojus i kolegija, dienini skyriu ir gyvenant bendrabutyje, galima deklaruoti jame savo gyvenamaja vieta? Nes tokiu atveju galeciau gauti soc. psalpa ir soc. stipendija. Aciu uz atsakyma
PK priemimas
Goda, Jei jūs atitinkate kriterijus socialinės stipendijos gavimui remiantis teisės aktais, stipendiją gauti galite. Tačiau atsakyti tiksliai sudėtinga, Jums pačiai reikia skaityti įstatymus ir klausti atitinkamų tarnybų darbuotojų
PK priemimas
Rita, Jei kvitelį sudėtinga pristatyti, atvešite jį, kai prasidės paskaitos.
Liepa
Ar galite atsakyti i klausima apie gyvenamosios vietos deklaravima bendrabutyje? Labai skubiai reikia
Tadas
O kaip galeciau suzinot ar i bendrabuti mane prieme ar ne? Prasima parasiau kai del stojimo i verslo vadyba buvau nuvaziaves i PK. Bei kada jau i ji galima ateiti?
Tadas
Laba diena. Istojau i VF verslo vadyba as. Anglu kalba sekasi visai gerai man (V68), lietuviu klaba taip pat (V52)ir zinau, jog pasistenges rezultatus pagerinciau. Tik vat su matematika ne kas, kadangi mokinausi B lygiu ir turejau 10 metini, o islaikiau valstybini egzamina tik ant 6 procentu. Daug labai man bus tos mtematikos ir ar daug sunkesne nei gimnazijoj butu? Bijau,kad del jos gali mane perkelti i valstybes nefinansuojauma vieta.
ZXCVB
Bijau, kad kai rasiau prasyma del gyvenimo PK bendrabutyje, kur reikejo rasyti ka studijuosiu parasiau ne VV(verslo vadyba), bet VB. Ar tai turi kokia nors reiksme? Ar del sios klaidos nebegausiu vietos bendrabutyje?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]