DEV

Klausimai apie Panevežio kolegiją

Martynas
Sveiki, čia vėl aš, tarkim kompiuterių technikos specialybei reikia fizikos egzamino, bet aš jo nelaikyčiau ir vietoj jo pasirinkčiau informatikos egzaminą ar vistiek galėčiau stoti ir įstoti į kompiuterių technikos specialybę?
vanda
Laba diena, kodel jusu kolegijoje nera istestiniu grozio terapijos studiju? juk jos yra ir Vilniaus kolegijoje, ir Utenos kolegijoje..
Laura
Labas, norėčiau paklausti dėl studijų grožio terapijų. Aš laikyčiau lietuvių, matematikos, biologijos egzaminus, tai tinka jie? Kiek girdėjau, kad galima įstoti į nemokamas vietas ir be egzaminų? Aš dabar mokaus Panevėžio prekybos ir verslo mokykloje 2 kurse, o po šių metų norėčiau bandyti stoti į kolegiją dėl tų nemokamų vietų pabandyti.
justtukee
laba diena, norejau paklausti koks buvo siu metu maziausias kaupiamasis balas i burnos higiena i vf ir vnf?
juste
Sveiki, kokiu egzaminu reiketu laikyt, jaj noreciau istot i ikimokiklini ugdyma vilniaus kolegijoje.. su mokslais neitin man sekas vidurkis apie 7.. dekui..
Rasa
Sveiki,kreipiuosi i jus stai su tokiu klausimeliu,vidurini baigiau 2002metais,kaip sakoma mokintis ira niekada nevelu,ir noreciau bandyti stoti i kineziterapija,ar ira stojanciu tokio amziaus?ir ar istociau?esu dirbanti todel reiktu darba derinti su studijomis,aciu.
Nida
Sveiki, noreciau suzinoti kokiu egzaminu reikia stojant i grozio terapija?
Laura
Sveiki labai norėčiau sužinoti ar yra galimybė įstotį į Panevežio kolegija,kad būtų galima dirbti kūno kultūros mokytoja, ar sporto trenerė? Jai taip kokių studijų reikia kaip jis vadinasi labai mane tas domina. gal ir žinote kokių egzaminų reikia? ir kas lemia daugiausia dėl stojimo?
Laura
Sveiki labai norėčiau sužinoti ar yra galimybė įstotį į Panevežio kolegija,kad būtų galima dirbti kūno kultūros mokytoja, ar sporto trenerė? Jai taip kokių studijų reikia kaip jis vadinasi labai mane tas domina. gal ir žinote kokių egzaminų reikia? ir kas lemia daugiausia dėl stojimo?
Ineta
Kur galima istoti su Lietuviu, turizmo iskaitos ir biologijos egzaminais, taip pat istorijos metiniu?
Juste
Juste
Sveiki, PANKO internetiniam puslapi radau viesosios komunikacijos studiju programa. Ja mokytis galima tik rokiskio filiale?
Roberta
Norėčiau paklausti, jeigu aš laikysiu Lietuvių valstybinį, biologijos valstybinį bei matematikos valstybinį egzaminus, bet neturiu pasirinkusi chemijos pamokos.Ar turiu galimybę patekti į nemokama kineziterapijos studijų vietą?
Indrė
norėčiau paklausti ar panevėžį yra kolegijų po 10 klasės su bendrabučiais jeigu esi iš kauno ?
saulute
saveiki,norejau paklausti su kokiu maziausiu balu siais metais istojo i grozio terapijos studijas valstybes finansuojama vieta? :) aciu :)
Ausma
Laba diena, I kokias studiju programas galiu pretenduoti laikydama lietuviu, biologijos ir istorijos?
Dovilė
Norint stoti į muzikos pedaogiką būtina laikyti motyvacinį testą?
Juste
Sveiki, niekur nerandu konkrecios informacijos ar siais metais vyks priemimas i socialinio darbo studijas ir ar pagal sia programa tektu studijuoti rokiskyje ar panevezyje.
mantas
Dėl teisės studijų . Kokiu balu galima patekti į valstybės finansuojamas vietas ir kiek reikia mokėti už nuolatines studijas
Asta
Laba diena, noreciau suzinoti kada mazdaug prasideda pirma izangine sesija istestiniu vadybos studiju, pirmakursiams?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]